Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oi zdravo ljudi! Nova sam ovde,nadam se da ćemo se dobro slagati, nego izašao je novi chapter!!
kage meeting je izgleda počeo, a Sai se sprema da kaže Sakuri Narutova osećanja:.... E da mi je znati šta će ispasti od toga
Gaara je najbolji Kage ubedljivo.. XD
Um.. Ne verujem da ce Sai ista reci.. Pre ce biti da on razmislja, tj. koleba se da li da izda Naruta Danzou ili da ostane veran drugu..
Pa naravno da je Gaara najbolji kage!! Jok onaj dedica što ne može da nosi jedva veću težinu od sopstvene, ako se on bude pretvorio u supermena koji diže brda i planine kad Sasuke upadne na sastanak,prestajem da čitam!!!!
Ima da postane Super Saiyan i pljune ove ostale.. Ma bezi bre, to ruzno, matoro.. Nervira me u Naruto- u sto vecina jakih Ninji neke dede i babe.. Uzmite Sarutobi- ja.. Ma daj, meni isao na ...c.. i Chiyo isto..
Hocu sveze meso, ne dedovinu i babovinu.. >.<
Btw, da ne zaboravim...
MIZUKAGE! HAWT!
Mora da je neka jaka.. Cim je se svi plase, a ona izgleda onakva nevina.. :3
Dobro pitanje... Zar nije njegov cilj bio da ubije samo elderse... a sećam se da je jednom kasnije rekao da hoće da uništi celu Konohu, da im dočara svoj teški "bol" (ili sam samo umislila...moguće) a i da je tačno ovo što sam rekla, što onda nije krenuo na konohu kad Hokage nije tu i Naruto juri onog raikagea da mu cmizdri da poštedi Sasukea... Ili mu je Madara nečim napunio glavu (što nije još prikazano)pa je odlučio da juri Danzoa........
sad sam zbunjena!! Blago meni!!
Ma Sasuke je fag obicni.. Sad ce da napravi Shinobi rat i onda ce 150 chaptera da bude "Jao izneverio sam uspomenu na brata" i njegove Emo reakcije.. Ide mi na ***** vise, izvinite na izrazu..
Gaara nije bio slab, vec je izabrao da spasi selo, umesto da napada svom snagom.. Nije mogao odrzavati onaj stit oko celog sela i napadati sa Full force nikako..
Sto jednostavno ne napravi Mangu "Sasuke" gde ce doticni ici polugol 120 chaptera, i zavrsi svoju opsesiju.. Mi hocemo radnju, ne "Poor me, Orochimaru fucked me and Itachi killed my Mommy"...