Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali imas i avatar iz njega...
:hahaha::hahaha::hahaha:...

Lenjost...

Nego o Bleach- u...

Radnja se vrti oko Ichiga, 15- to godisnjeg decaka koji ima sposobnost da vidi duhove.. Iako zivi normalna zivot, on provodi vreme pomazuci nekima od njih...
Njegov zivot se menja, kad Rukia Kuchiki, Shinigami iz Soul Society- a dolazi u Karakura town ( gde Ichi zivi ) kako bi obavljala uobicajene poslove..
Medjutim, usled jednog napada, Ichigo dobija Shinigami moci od Rukije, i krece da obavlja njen posao..

Ovo je bez spoilera.. Anime se mnogo komplikuje u daljim epizodama, sto ces i sam videti..

Lenjost...

Nego o Bleach- u...

Radnja se vrti oko Ichiga, 15- to godisnjeg decaka koji ima sposobnost da vidi duhove.. Iako zivi normalna zivot, on provodi vreme pomazuci nekima od njih...
Njegov zivot se menja, kad Rukia Kuchiki, Shinigami iz Soul Society- a dolazi u Karakura town ( gde Ichi zivi ) kako bi obavljala uobicajene poslove..
Medjutim, usled jednog napada, Ichigo dobija Shinigami moci od Rukije, i krece da obavlja njen posao..

Ovo je bez spoilera.. Anime se mnogo komplikuje u daljim epizodama, sto ces i sam videti..

ahm da pojasnim
shinigami=soul reaper
soul society=grad gde zive shinigamiji/soul reaperi
ichi ima 15 godina?
nisam znao.....
:P

BTW OVO JE NARUTO TEMA!

Poslednja izmena:
e kada se zavrsava ovaj {j e b e n i} bounto arc?
mnogo smara preskocicu ga ionako je filer
(nesto ne mogu da pronadjem bleach forum krstarice pa pisem ovde o bleachu sorry)

DVA CELA SERIJALA FILLER??? JESI LI TI NORMALAN???? TO JE 45 EPIZODA I TO SE POSLE NADOVEZUJE NA NASTAVAK PRIČE SA AIZENOM!!!!!!!!!

Prosto ne kapiram vas koji preskačete epizode zato što su "filleri"...

Ja sam sve gledao..

Pogledaj Bounto.. Ako ne mozes sad, preskoci do 80 ep. Pre toga se nista ne desava vazno.. Ali posle toga se pocinje prava prica provlaciti kroz filler.. Ipak je to Bleach gde Kubo radi fillere, ne Naruto gde Kishija boli uvo za Anime..

Bleach___Hitsugaya_and_Rangiku_by_jewelschan.jpg

Back