Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledao needless ali mene je podsetilo na situaciju kada je Gin izdao AizenaKishi паћеник почео да копира Needless...На шта је личило данашње поглавље.
Још му само фали да убаци Блејда
Nisam gledao needless ali mene je podsetilo na situaciju kada je Gin izdao Aizena
![]()
Biće malo uvrnuto ako se Madara pretvori u ovu ribu Kaguyu >_<
Nego šta mislite da li će ona biti veća pretnja od samog Madare?
Ja bih voleo da Minato nekako povrati svoje ruke i da se malo više dokaže ali čisto sumnjam da će Kiši to da uradi, zaista je uništio tog lika.
Biće malo uvrnuto ako se Madara pretvori u ovu ribu Kaguyu >_<
Nego šta mislite da li će ona biti veća pretnja od samog Madare?
Ja bih voleo da Minato nekako povrati svoje ruke i da se malo više dokaže ali čisto sumnjam da će Kiši to da uradi, zaista je uništio tog lika.
Naruto je postao ninja Jesus, tako da je sve moguće.
U sledecem izdanju plot twist 25631995/......---- Madara je u stvari Konchita!![]()
![]()
Sage of the six paths oživi da power-up-uje Naruta i Sasukea.Oni su mu sinovi(duhovno??)Sad su bas pretjerali, nema im nekog izlaza osim ako Sasuke ne uradi nesto sa rinneganom.
Malo su ga preterali...
Nego jel se vi secate kakav je bio odnos prema tehnikama u original mangi.
Kad ke Kakasi celu epizodu chargeovao onaj Raikiri na onom mostu...... kad je to bila super tajna tehnika....
Dobra stara vremena.
Ja još mislim da je Rock Lee VS Gaara najbolji fight u čitavom serijalu.
Potpisujem. Ovo mi sad sve liči na Gokua.
Umjetnička sloboda: FizikaEh kako volim kad ovako u filmovima stoje milimetar od lave i to znaci da su spaseni
Inace bas me interesuje hoce li Obito uraditi nesto, posto ga vuku sa sobom zadnjih 5-6 chaptera a trebalo bi da je mrtav.
Kishi je obećao u oktobru,ali može se mnogo iskompilkovati do tada.Умм народе назире ли се крај? Гледам аниму и надам се да ће се завршити док ја стигнем до краја иначе не верујем да ћу гледати. Нема шансе да чекам недељу дана на епизоду или колико се већ чека . . .
Kishi je obećao u oktobru,ali može se mnogo iskompilkovati do tada.
Preskači fillere,šta da ti kažem![]()
Onda se vrati nazad i gledaj Fillere ili gledaj drugi anime dok čekaš.Па и прескачем али то не би требало да радим, јер тако све у свему краће траје и самим тим веће шансе да ћу морати да чекам на нове епизподе =)
Onda se vrati nazad i gledaj Fillere ili gledaj drugi anime dok čekaš.
A čekati epizode i nije tako loše.Ja čekam HxH pa živim nekako,jel?