Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poceo sam od pre mesecak dana da gledam naruta, stigao sam do shippudena (malo sam premotao, pola sam vec bio odgledao ranije xD) i super je...ali do sada mi je bilo mrsko da ovde komentarisem, pa kad sam vec online da kazem da mi se veoma svidela ona epizoda sa Kakashiem... ova svidja mi se pesma na pocetku i kraju tj. reci pesme i ritam... :D
A koicni je Kakashi u ovoj epizodi, metar i sumska jagoda ubt...

A Sasuke je postao strasan, preterano...ima par stvari koje mi se ne svidjaju u seriji...npr. jedan klinac uspe da prebije najjaceg lika u seriji, a sutra ga prebije neka baraba...i tako neke gluposti mi idu na zivce... :lol:

Nego, kad ce bre Naruto da postane hokage? Hoce li dobiti on ikada neke moci, hoce li postati brzi i jaci? Proslo kao 3 god. i sad je porastao, a sve iste moci, smara to malo... :P
Sasuke je postao mnogo jaci, mada mi se ne svidja kad dobije one ruke na ledjima...msm, dobije ruke k'o patak, wtf... xD

al' sam se raspricao :lol:

@frost
Bwahahahahah. xD

@A-chan
Tako nesto sam i ja pomislila. >.<

@funny
Nije bas tako, bude to zanimljivo posle... Samo treba doci do zanimljivog dela. xD Mangu ne pratis? Onda je ova tema izvor ogromnih spoilera, znas. xDD

Pa možda ne failuješ potpuno evo moje teorije znači kabuchimaru nekako povećava moć summonovanim likovima preko anko koja ima cursed seal pa sam pomislio da možda nije nekako preko nje poslao cursed seal svim summonovanim likovima i pošto svako dobije unikad izgled kad aktivira cursed seal lv2 tako da možda zabuza izgleda kao ovaj demon kad ga obuzme cursed seal.
Šta mislite o mojoj teoriji :mrgreen:

A da da daz:lol::zstidljivko:...A zasto onda ne prizove bilo kog Kage-a.Ili Jiraiyu...To bi bilo bas extra.Zapravo,bas tuzno...z:cry:...Tuzno da se Naruto bori protiv Jiraiye...z:cry:z:cry:z:cry:...Sama pomisao na JIraiyu me uvek rastuzujeeee!!!!!!!!!!z:(:besna:

A da da daz:lol::zstidljivko:...A zasto onda ne prizove bilo kog Kage-a.Ili Jiraiyu...To bi bilo bas extra.Zapravo,bas tuzno...z:cry:...Tuzno da se Naruto bori protiv Jiraiye...z:cry:z:cry:z:cry:...Sama pomisao na JIraiyu me uvek rastuzujeeee!!!!!!!!!!z:(:besna:

Да, двојица легенди, Ђираја и Итачи, умиру у тако кратком року, за свега 10-ак епизода...

I kaze se DZIRAJA.Zaboravi srpsku sinhronizaciju.TSUNADE su hteli i da prevedu na TSUNENADE.
PS.Posto sam malo prehladjena,postedjena sam ovu nedelju da ne idem u skolu i sledecu da ne radim fizickoz:shock:z:Dz:lol:.Stoga,ocekujem vase komentarez:p...

Мало пребрљавих тему на прескоке и исмејах се за све паре. Наки примери.

1. Тоби је Данзо.
2. Пеин је 4. Хокаге.
3. 4. Хокаге је умуљао део лисичине чакре у Фегетскеа.
4. Пеин је брат од маторе.
5. Ђираја је Нарутов деда.

Итд, итд. Који су ово краљеви изваљивали?
z:mrgreen:

Back