Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam puno. Skoro 20 epizoda. Imam još mnogo do kraja. Pa onda još i Shippuuden za koji sam čuo da je mnogo bolji od ovog običnog Naruta.

Како се узме. Боље борбе, открива се цела прича, али се остали ликови губе, све се своди на Нарута...

Drago mi je sto si se uclanio,Maikhee.Ja sam se uclanila jos pre oko 3.meseca.Inace imas jos mnooogo da odgledas zato ti je bolje da odmah pocnes da gledas.I ne moras da odgledas prvi serijal,vec nadji negde prepricano ili cu ja da ti prepricam prvi deo u kratkim crtama i jos nesto od Shippuuden-a,inace dok ti sve odgledas i jos mangu...ovaj forum ce se raspasti:hahaha:!

Sta se to preuredilo? O_o
Jedan? Zaostaje mnogo vise.

Btw all of you bow to Madara!

I thought I told you!
Preuredilo se to sto sada ima uredan spisak chaptera i pre je zaostajao 3 do 5 chaptera,ne secam se tacno koliko.
A sto se tice Madare,Madara jeste veoma mocan ninja,ali uvek trazi nekog da mu bude pancir,zar ne mislis tako?

Oh well.. Kabuchimaru still kicks ass.

Jedva cekam da vidim koji je to drugi Jutsu koji ima kod sebe. :D I nekako mi cudno da se Zetsu nakacio na njega, a ovaj ne oseti. Blah, ja mislim da Kabuchimaru ustvari hoce da iskoristi one Zetsue za nesto. :T

Odlican chapter, again. :D I mene zanima taj drugi jutsu. Mislim da Kabuto nije primetio te spore koje je Zetsu zalepio. Zanima me sta im je svrha.

@Wolf:

Iz igraonice? Sta igras?

Back