naruto x sakura
Primećen član
- Poruka
- 579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest' vala. Ali damn good zombie mangu. xD
Ko ce da se kladi sa mnom da ce Shikamaru da se bori sa Asumom, i da ce Lee da odapne? xDDD
Pa,ispalo je da sam pametnija od tebe.Zapravo,ja jos uvek nikog nisam vredjala konkretno,uvek sam govorila u mnozini,za razliku od tebe.Koliko god da sam ja glupa,ti si jos gori,jer,prvi si se usudio da me uvredis i time dokazes da nizi od mene.
zasto si onda pitala?Poenta i jeste kako ja nikog nisam vredjala pojedinacno,a ti da i time se stavio ispod mog nivoa.I vidis da si i ti pogresio,pa ti se ne smejem.Nisam ja toliko luda da ne znam kome je namenjena ona BUDALA,ali htela sam da ti to ponovis,sto si i uradio.Ali kao sto sam to videla,vec odavno sam videla da sa nekima nema vajde raspravljati se.Stoga...
I umesto sada ti se rugam i kazem kako je ocigledno i da ti crtam,ja to ne radim.Ovime samo pokazujem koliko umem da budem fina i jakih zivaca.
Sale, A-chan... Je l' vam nije malo trulo da se prozivate sa detetom od... Koliko rece, 11 ili 13 godina? >.> Behave yourself.
@A-chan
Zato sto neko mora da crkne.
Sakura nece... Ne znam zasto nece, ali sigurno nece. Naruto isto nece, zato sto je ovo shonen i dobro ce da pobedi zlo, ili vec tako nesto. Sasuke 'oce, zato sto se izvlaci poslednjih 500 chaptera. ^^ Kakashi nece, on je vec jednom umro, ocigledno ni Djavo nece njega i njegove perverzne knjizurine. Shikamaru ili Chouji moraju da idu (bar jedan, moze i oba), da bi Ino imala koga da oplakuje, posto je suvise nebitna da bi umrla. Kiba ce da umre, da bi ovi koji prezive mogli da imaju flesbekove u kojima on nosi Akamarua na glavi, ali Shino ce da ostane da obilazi grobove posle, kao Kakashi. Hinata ce da izleti pred kunai ili nesto za Naruta, ali sumnjam da ce da umre. Neji je too cool da umre, a Tenten sve i da hoce ne moze, posto ce ovaj da je cuva. Lee i Gai... Pa, jedan bi ionako umro bez onog drugog, tako da ce obojica da odapnu u svakom slucaju.
![]()
![]()
Ja komotno mogu da ne citam mangu do kraja. xDDDD