Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tu i tamo da.Sto se tice Lee-a,ok.Ali mislim da ce izmedju Asume i Shikamarua biti malo:"Sensei?"itd,dok ce zombi biti nemilosrdan.Pa ce tek na kraju doci sebi i poceti stvarno da se bori.Ista situacija izmedju Sakure i Chiyo i jos nekih slicnih parova.E al' nesto se pitam.Kako to da nije oziveo Jiraiyu i Minata?(Pitanje vezano za Minata je bilo i u proslim porukama).

Pa,ispalo je da sam pametnija od tebe.Zapravo,ja jos uvek nikog nisam vredjala konkretno,uvek sam govorila u mnozini,za razliku od tebe.Koliko god da sam ja glupa,ti si jos gori,jer,prvi si se usudio da me uvredis i time dokazes da nizi od mene.

Problem je u tome sto ja nemam razlog da govorim u mnozini kad samo tebe prozivam. :T

@ Andjela:
Da, bice sigurno Asuma x Shikamaru. Prvo ce Shika malo da sere, onda ce da odlepi u tripu kako je to mogao Kabu da uradi, i onda ce jebati kevu Asumi. Ili ce se zrtvovati da ubije obojicu.
A ne verujem da ce Lee crknuti. Zasto bi crko?

Poenta i jeste kako ja nikog nisam vredjala pojedinacno,a ti da i time se stavio ispod mog nivoa.I vidis da si i ti pogresio,pa ti se ne smejem.Nisam ja toliko luda da ne znam kome je namenjena ona BUDALA,ali htela sam da ti to ponovis,sto si i uradio.Ali kao sto sam to videla,vec odavno sam videla da sa nekima nema vajde raspravljati se.Stoga...

Poenta i jeste kako ja nikog nisam vredjala pojedinacno,a ti da i time se stavio ispod mog nivoa.I vidis da si i ti pogresio,pa ti se ne smejem.Nisam ja toliko luda da ne znam kome je namenjena ona BUDALA,ali htela sam da ti to ponovis,sto si i uradio.Ali kao sto sam to videla,vec odavno sam videla da sa nekima nema vajde raspravljati se.Stoga...
zasto si onda pitala? :huh:

Paaa...Vi ste meni na sve govorili kako je sve ocigledno a samo sam ja toliko glupa da ne mogu da razumem.A evo vidis ovo je 5 ili 6 put kako ti objasnjavam...itd...ostalo u poruci je sve jasno,bar se nadam...

Sale, A-chan... Je l' vam nije malo trulo da se prozivate sa detetom od... Koliko rece, 11 ili 13 godina? >.> Behave yourself. :P

@A-chan
Zato sto neko mora da crkne.
Sakura nece... Ne znam zasto nece, ali sigurno nece. Naruto isto nece, zato sto je ovo shonen i dobro ce da pobedi zlo, ili vec tako nesto. Sasuke 'oce, zato sto se izvlaci poslednjih 500 chaptera. ^^ Kakashi nece, on je vec jednom umro, ocigledno ni Djavo nece njega i njegove perverzne knjizurine. Shikamaru ili Chouji moraju da idu (bar jedan, moze i oba), da bi Ino imala koga da oplakuje, posto je suvise nebitna da bi umrla. Kiba ce da umre, da bi ovi koji prezive mogli da imaju flesbekove u kojima on nosi Akamarua na glavi, ali Shino ce da ostane da obilazi grobove posle, kao Kakashi. Hinata ce da izleti pred kunai ili nesto za Naruta, ali sumnjam da ce da umre. Neji je too cool da umre, a Tenten sve i da hoce ne moze, posto ce ovaj da je cuva. Lee i Gai... Pa, jedan bi ionako umro bez onog drugog, tako da ce obojica da odapnu u svakom slucaju.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja komotno mogu da ne citam mangu do kraja. xDDDD

PS.Tvoja teorija je glupa,bar za mene.I reci cu zasto.Kishi je vec odavno uprsk'o sa Jiraiyom i Asumom,tako da ako svi oni budu pomrli,serija se nece vise gledati.Ubio bi i Hinatu,ali kada je video da mu gledanost pada,ONDA je morao da je izvuce.Stoga...bolje smisli nesto drugo.

Sale, A-chan... Je l' vam nije malo trulo da se prozivate sa detetom od... Koliko rece, 11 ili 13 godina? >.> Behave yourself. :P

@A-chan
Zato sto neko mora da crkne.
Sakura nece... Ne znam zasto nece, ali sigurno nece. Naruto isto nece, zato sto je ovo shonen i dobro ce da pobedi zlo, ili vec tako nesto. Sasuke 'oce, zato sto se izvlaci poslednjih 500 chaptera. ^^ Kakashi nece, on je vec jednom umro, ocigledno ni Djavo nece njega i njegove perverzne knjizurine. Shikamaru ili Chouji moraju da idu (bar jedan, moze i oba), da bi Ino imala koga da oplakuje, posto je suvise nebitna da bi umrla. Kiba ce da umre, da bi ovi koji prezive mogli da imaju flesbekove u kojima on nosi Akamarua na glavi, ali Shino ce da ostane da obilazi grobove posle, kao Kakashi. Hinata ce da izleti pred kunai ili nesto za Naruta, ali sumnjam da ce da umre. Neji je too cool da umre, a Tenten sve i da hoce ne moze, posto ce ovaj da je cuva. Lee i Gai... Pa, jedan bi ionako umro bez onog drugog, tako da ce obojica da odapnu u svakom slucaju.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja komotno mogu da ne citam mangu do kraja. xDDDD

kakav prediction lol
kolko god da na prvi pogled zvuci nerealno,kad malo bolje pogledas,skroz je realno :D

sto se tice prvog dela....prozivamo? :huh:

@NiS
Cek' da vidim... *trazi dokument u kojem pise datum rodjenja* ... Aha! *nasla pasos* 18 za dva dana. :D
Btw, to bi bio kraj Naruta, znas. :)

@Madara
VIdis, moje lose raspolozenje izvlaci svaku trunku Sibil Trilejni iz mene. :mrgreen:

...Ili sta vec radite. :mrgreen:

Back