Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro kako god vi kažete ,a inače oživljavanje mrtvih nije ništa novo jer smo još iz part 1 kad je Orochimaru oživeo prva dva Hokagea znali da je svašta moguće na tom polju odakle su najverovatnije ti likovi sa akkipuden foruma i dobili ideju.
Nece biti po mom nego po NASEM.Ali stvar nije u ozivljavanju,naravno.Vec u tome sto je Kabuchimaru objavio rat.
Eto sta ce stvarno biti na kraju!Naruto ce sve da ih pobedi,Sakura ce se zaljubiti u Rock Lee-a i smuvace se sa njim,a Naruto sa Hinatom,ili NaruSaku a ovi ce da se smuvaju iz tuge.
Temari ce da se pojebe sa Shikamaruom,barem ako se Shika ne pojebe sa Kurenai u medjuvremenu.
rutoNa ce launchovati super special awesome ultra giga mega secret rare katon raiton suiton mokton shitton ruahsen shurikenh i razjebati madaru i svi ce reci dont give up narutoh!!!! i on ce sve zloce da pobedi.
Mobilni za dinar,ajde pali!
Zato što ga je treći hokage sprečio ,mada malo je čudno što ga Kabuchimaru sada nije pozvao.
Imam jedno pitanje.Malo je glupo ali ok.Kako ce dobri likovi uspeti da pobede lose?
Као и у другим цртаћима. Набуџиће нове технике. Мада у овом тренутку једини начин да победе Мадару је да зову Гокуа![]()
1.Nije bitno ko je objaviob rat.Vazno je da je objavljen
2.Sorry,uvek te brkam sa Alanom.Nekako ste mi slicni
3.Nisam gatara niti znam da gledam u pasulj.Otkud znam da li je to rekao Smoky-u,meni ili tebi?(samo sam navela primere nevezano za vase poruke)
I ti si predvidela da ce se objaviti rat koji je vec odavno objavljen?![]()
Nije on u stomaku,vec njegov duh,a telo pitaj Boga gde je.Telo njega(4th),a da ne pominjemo lisicu,nebi moglo da stane u telo Naruta.Samo je duh zapecacen.Inace u trecem kovcegu nije ( skoro sigurno ) bio 4th hokage, zato sto je on u stomaku onog demona.![]()
1.To nisam predvidela,vec je Kishi unapred javio sta smera,pa sam ja prenela poruku.I ti si predvidela da ce se objaviti rat koji je vec odavno objavljen?![]()