Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok,ok...Pretvaracu da sam razumela i necu pisati o tome.Samo sam htela da kazem da sam za deo bila u prevu.A i nisi mi odgovorio na poruku ko je budala.A prethodna poruka se odnosila na Black Wolf-a.

Dobro kako god ti kažeš ,a inače oživljavanje mrtvih nije ništa novo jer smo još iz part 1 kad je Orochimaru oživeo prva dva Hokagea znali da je svašta moguće na tom polju odakle su najverovatnije ti likovi sa akkipuden foruma i dobili ideju.

Dobro kako god vi kažete ,a inače oživljavanje mrtvih nije ništa novo jer smo još iz part 1 kad je Orochimaru oživeo prva dva Hokagea znali da je svašta moguće na tom polju odakle su najverovatnije ti likovi sa akkipuden foruma i dobili ideju.

Nece biti po mom nego po NASEM.Ali stvar nije u ozivljavanju,naravno.Vec u tome sto je Kabuchimaru objavio rat.

Prepravio sam jel sad dobro :confused:

1.Nije bitno ko je objaviob rat.Vazno je da je objavljen
2.Sorry,uvek te brkam sa Alanom.Nekako ste mi slicni
3.Nisam gatara niti znam da gledam u pasulj.Otkud znam da li je to rekao Smoky-u,meni ili tebi?(samo sam navela primere nevezano za vase poruke)

Можда ће ме неко назвати глупим, али кад већ причамо о оживљавањима, ја и даље нисам сконтао зашто Орокимару није успео да оживи Четвртог у инвазији на село...Што се тиче трећег серијала ајде за почетак да сачекамо да се заврши овај...

Naruto ce sve da ih pobedi,Sakura ce se zaljubiti u Rock Lee-a i smuvace se sa njim,a Naruto sa Hinatom,ili NaruSaku a ovi ce da se smuvaju iz tuge.

Temari ce da se pojebe sa Shikamaruom,barem ako se Shika ne pojebe sa Kurenai u medjuvremenu.

rutoNa ce launchovati super special awesome ultra giga mega secret rare katon raiton suiton mokton shitton ruahsen shurikenh i razjebati madaru i svi ce reci dont give up narutoh!!!! i on ce sve zloce da pobedi.

Mobilni za dinar,ajde pali!
Eto sta ce stvarno biti na kraju!

Zato što ga je treći hokage sprečio ,mada malo je čudno što ga Kabuchimaru sada nije pozvao.

Ма видео сам да је спречио али ми опет није јасно. Прву двојицу није успео да спречи а такође је колико се сећам гађао сандуке. Зашто?
П.С. Да није можда био у оном сандуку чијег се Мадара највише усрао?

Za budalu je vise nego ocigledno.

I da, Nenade, ne zna se ko je bio u trecem kovcegu u borbi vs Third Hokage. To su samo nagadjanja da je bio Minato. [A znamo da su isti nagadjali da je Pein Minato, tako da.. ne verujem ja tome preterano.]

Sto se tice Akipudena.. Well, lol.

Као и у другим цртаћима. Набуџиће нове технике. Мада у овом тренутку једини начин да победе Мадару је да зову Гокуа:mrgreen:

Pa gledaj,ako Ichigo pobedi Aizena,Naruto nece morati da se muci da ga sam pobedi.

E sad ako Ichigo failuje,Aizen ostaje Narutu,i tu ce biti nesh na foru,Naruto,Sasuke,ROAR,Thunder Release,Blaze Release Hybrid Jutsu Super Secret Mega Ultra Amaterasu Thousand Birds Rasen-Shuriken infused with Demon Fox chakra KAABOOOOOOM!

Nego sto serendate za Akkipuden.

Bice tu necega,sigurno,mozda ne Akkipuden,ali ovi iz rutoNa ne nameravaju da uskoro zavrse sa mangom.

Bice tu jos mnooooooogoooooooooooo mnooooooooooooooooooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooooooo fillera. XDDD

Back