Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@NiS
Za dva dana. Do tad jos uvek mogu da te nadjem, kidnapujem, ubijem, povadim ti organe i prodam ih na crnom trzistu, dobijem gomilu para i odletim cepelinom na Jamajku dok se ne slegne prasina, i zivim srecno do kraja zivota. ^^

Naruto ce sve da ih pobedi,Sakura ce se zaljubiti u Rock Lee-a i smuvace se sa njim,a Naruto sa Hinatom,ili NaruSaku a ovi ce da se smuvaju iz tuge.

Temari ce da se pojebe sa Shikamaruom,barem ako se Shika ne pojebe sa Kurenai u medjuvremenu.

rutoNa ce launchovati super special awesome ultra giga mega secret rare katon raiton suiton mokton shitton ruahsen shurikenh i razjebati madaru i svi ce reci dont give up narutoh!!!! i on ce sve zloce da pobedi.

Mobilni za dinar,ajde pali!
Eto sta je previ kraj!(Ideja je bila Smoky-eva)

O, da, to me podseti. :mrgreen:

@SMOKILI
Onakvim sparivanjem nevinih ljudi (Leeja i Sakure, ili, jos gore, Leeja i HINATE) blatis ime svih skorpija na svetu. Da bog da ti se desilo isto sto i Peri iz Mumije. Mwahahahahahahahahahahaha. :twisted:

Iskreno,ne zanima me sta smeras Heartless.

ko je rekao da bilo sta smeram :S

@angie
roflmao :rotf:

Naruto ce sve da ih pobedi,Sakura ce se zaljubiti u Rock Lee-a i smuvace se sa njim,a Naruto sa Hinatom,ili NaruSaku a ovi ce da se smuvaju iz tuge.

Temari ce da se pojebe sa Shikamaruom,barem ako se Shika ne pojebe sa Kurenai u medjuvremenu.

rutoNa ce launchovati super special awesome ultra giga mega secret rare katon raiton suiton mokton shitton ruahsen shurikenh i razjebati madaru i svi ce reci dont give up narutoh!!!! i on ce sve zloce da pobedi.

Mobilni za dinar,ajde pali!
Eto sta je previ kraj!(Ideja je bila Smoky-eva)

mogla si i da ga citiras umesto copy/paste

Znaci ti si skorpija?
Ubija da bi zivela,umire da bi se radjala.
Najgori moguci znak u horoskopu.I jos ako si u Marsu.....no comment...

ne,kad se rodila pluton je bio u trecoj kuci

A ako se razumes u horoskop ja sam Bik i Venera kao planeta.Podznak Vodolija i u kineskom znaku Bivo.
A planete se racunaju pomocu dana npr.ponedeljak...i u koliko je sati rodjena.

naravno da se razumem roflmao

O NE!?

to znaci da ce neko da te nadje,kidnapuje,ubije,povadi ti organe i proda ih na crnom trzistu,dobije gomilu para i cepelinom odleti na jamajku gde ce ziveti srecno do kraja zivota z:shock:

Hahah Ludi ste :lol: Vidim da je bas veselo ovde :3 Tera me da se zapitam gde su Hoklica i DJM nestali......No, dobro, ja nemam nista protiv <3 I'll go back to lurking now...

Drugarice/druze/srednji polu, da ja tebi nacrtam i obojim.
U ovoj temi ovog foruma ima samo jedan covek/zena/srednji rod koji mlati gluposti i praznu slamu. [Bilo bi dvoje, ali je Dule prestao da postuje]. Tako da je "budala" vise nego ocigledno. Ako bas ne mozes da shvatis.. Well, pogledaj se u ogledalo.

Nismo mi nadmeni, mi samo uzivamo u zajebavanju manje pametnih. :)
LOL@SREDNJI POLU!!!

A sto svi dirate NXS? T_T

***** jedne! XD

Ubijam dosadu,eto zasto.A svako ko misli da se ja nerviram,grdno se vara.Ja ovde umirem od smeha!:cool:

Stvarno?? :O Super!! Lets laugh together!
laugh_002.gif

@NiS i Madara
Aj' ne lupetajte, lepo se secam da mi je ona baba rekla da mi je Jupiter u trecoj kuci... Ili Pluton u osmoj? O.o Je l' moze to odjednom? O.o

@Gosaii
Nemoj, cuce te. *obazrivo gleda preko ramena*

@Smokili
Sto mu futoskih kupusa! xDD

Naravno da ne moze!I nema tu nikakve kuce!Ako je neka planeta u nekoj kuci onda je tako cele godine.Das mi tvoj dan rodjenja i sat i min.i izracunam za jedno 5.minuta koja si planeta,koji si znak u kineskom horoskopu,koje si drvo...a za par dana mozda i podznak.

Back