Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno,ne zanima me sta smeras Heartless.

Naruto ce sve da ih pobedi,Sakura ce se zaljubiti u Rock Lee-a i smuvace se sa njim,a Naruto sa Hinatom,ili NaruSaku a ovi ce da se smuvaju iz tuge.
Temari ce da se pojebe sa Shikamaruom,barem ako se Shika ne pojebe sa Kurenai u medjuvremenu.
rutoNa ce launchovati super special awesome ultra giga mega secret rare katon raiton suiton mokton shitton ruahsen shurikenh i razjebati madaru i svi ce reci dont give up narutoh!!!! i on ce sve zloce da pobedi.
Mobilni za dinar,ajde pali!
Eto sta je previ kraj!(Ideja je bila Smoky-eva)
Znaci ti si skorpija?
Ubija da bi zivela,umire da bi se radjala.
Najgori moguci znak u horoskopu.I jos ako si u Marsu.....no comment...
A ako se razumes u horoskop ja sam Bik i Venera kao planeta.Podznak Vodolija i u kineskom znaku Bivo.
A planete se racunaju pomocu dana npr.ponedeljak...i u koliko je sati rodjena.

Nisam gledao mumiju so you can get the **** out! 8DO, da, to me podseti.
@SMOKILI
Onakvim sparivanjem nevinih ljudi (Leeja i Sakure, ili, jos gore, Leeja i HINATE) blatis ime svih skorpija na svetu. Da bog da ti se desilo isto sto i Peri iz Mumije. Mwahahahahahahahahahahaha.![]()
LOL@SREDNJI POLU!!!Drugarice/druze/srednji polu, da ja tebi nacrtam i obojim.
U ovoj temi ovog foruma ima samo jedan covek/zena/srednji rod koji mlati gluposti i praznu slamu. [Bilo bi dvoje, ali je Dule prestao da postuje]. Tako da je "budala" vise nego ocigledno. Ako bas ne mozes da shvatis.. Well, pogledaj se u ogledalo.
Nismo mi nadmeni, mi samo uzivamo u zajebavanju manje pametnih.![]()
Uz duzno postovanje Smoki-san, NxS je na neki nacin prva pocelaBy overreacting to everything we say
![]()
Wrong. :\
Ubijam dosadu,eto zasto.A svako ko misli da se ja nerviram,grdno se vara.Ja ovde umirem od smeha!![]()
Jesi gledala nekad Druzinu Mjau Maju?
@Gosaii
Nemoj, cuce te. *obazrivo gleda preko ramena*