Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace u trecem kovcegu nije ( skoro sigurno ) bio 4th hokage, zato sto je on u stomaku onog demona. :P
Kao sto je NXS rekla,Spirit,Mind,Soul,Ectoplasma>Demon.
Body,Mass,Corpse> Negde nigde.....
1.To nisam predvidela,vec je Kishi unapred javio sta smera,pa sam ja prenela poruku.
2.Rekla sam to dok rat jos uvek nije bio objavljen.
Sad ce da te ovi verovatno zajebavaju na foru :"a ti to sa Kishijem direktno komuniciras?" :lol:
Cisto ignorisi ako se to desi. XDDD

Nego taj rat je objavljen jos pre nekoliko meseci,mozda cak godinu dana. :\

Poslednja izmena:
Copy Paste sa wikipedie.

The beginning of the Fourth Great Shinobi World War (第四次忍界大戦, Daiyonji Ninkai Taisen) was declared by Madara Uchiha when the five Kage refused to give him the Eight-Tailed Giant Ox and the Nine-Tailed Demon Fox for his Eye of the Moon Plan.

Па сви ће се набуџити, то је сигурно. Мени је бедак што господин са мог аватара није имао јачу улогу у хроници грома. Ем се показао као најбољи генин, јер је са само 15 година постао џонин, ем има најбољи стил борбе у цртаћу и опет једино што му дадоше је учествовање у фајту против лажног Кисамеа и против свог клона. Није фер.:(
A sto se tice toga,Nenade,stvrno mi je zao sto tek sad moram da ti odgovorim na ovu poruku ali trazila sam ovaj video duuugo vremena:

Nego,citam nesh na vikia i vidim:

Mito Uzumaki

OMFG koliko bre likova ce ovi da ubace u tu seriju,ja mislim da jedino Dragon Ball ima vise likova....:dash:
Izvini,mozes da mi das tu stranicu.Ima i wikipedie ali sa fanfictionom,a i mozda je u pitanju greska od Minato.Ali opet zasto bi se prezivao Uzumaki?Mozda je taj lik samo spomenut kao i ona baba koja je tesila Kushinu.

Tsunade nije imala decu tako da mu ne moze biti baba.

Mozda tetka.

Hmmm gledam neke klipove i razmisljam se,Naruko bi bio mnogo bolji anime od Naruto.

naruko2-1.jpg

SS__Naruko_by_iDNAR.jpg

naruko.jpg

Naruko! <3

A sto se tice toga,Nenade,stvrno mi je zao sto tek sad moram da ti odgovorim na ovu poruku ali trazila sam ovaj video duuugo vremena:

Е ово нисам видео.:hahaha: Добар.
Не стварно је бедак што остали нису искоришћени него су бачени на маргину, бар се надам да коначан фајт неће бити као у Гокуу да сви чекају Гокуа док их негативац помлати него да свако има неки свој фајт против негативаца као на крају обичног Нарута.

Izvini,mozes da mi das tu stranicu.Ima i wikipedie ali sa fanfictionom,a i mozda je u pitanju greska od Minato.Ali opet zasto bi se prezivao Uzumaki?Mozda je taj lik samo spomenut kao i ona baba koja je tesila Kushinu.

Па није он узео кевино презиме него су му ови сигурно дали чим се родио вероватно да се не би знало чији је син да не дође у неку опасност.

1.Jesam.I prvo dobro procitaj poruke koje sam napisala.Rekla sam da ce biti Shinobi rat.
2.Ako je rat objavljen davno,a jeste,zasto Kabuchimaru ponovo objavljuje rat?To me je zbunilo,ako bas zelis da znas.

Poslednja izmena:
E znas sta?ja znam u cemu je problem.Previse ste nadmeni(cast izuzetcima).Sve shvatate bukvalno.Kada neko napise Budala i ja pitam ko je budala,vi kazete da je previse ocigledno.I kada ponovim isto pitanje vi ponovo kazete da je ocigledno sto samo dokazuje da ne znate da odgovorite na pitanje,a mene stavljate ispod vaseg nivoa.A kada se rat OBJAVI,onda se podrazumeva i da je poceo.I ne vidim razliku u tome OBJAVITI RAT i reci da RAT POCINJE.Kada covek objavi rat onda znaci da je rat od tog trenutka i poceo.A kada se Nenad zbunio kod Mito Uzumaki ja mu se nisam rugala,znate.Ne vidim ni razliku u tome sto mislim da ce biti Akipuden i vase pretpostavke da ce se na kraju Naruto smuvati sa Sasukeom.Pre ce biti da ce biti nastavak Naruta,nego da ce Naruto biti *****.Sve u svemu,to su pretpostavke i ne treba nikog da vredjamo.Ma dzaba pisem,ovo i tako vama ne vredi pisati.

Drugarice/druze/srednji polu, da ja tebi nacrtam i obojim.
U ovoj temi ovog foruma ima samo jedan covek/zena/srednji rod koji mlati gluposti i praznu slamu. [Bilo bi dvoje, ali je Dule prestao da postuje]. Tako da je "budala" vise nego ocigledno. Ako bas ne mozes da shvatis.. Well, pogledaj se u ogledalo.

Nismo mi nadmeni, mi samo uzivamo u zajebavanju manje pametnih. :)

Pa,ispalo je da sam pametnija od tebe.Zapravo,ja jos uvek nikog nisam vredjala konkretno,uvek sam govorila u mnozini,za razliku od tebe.Koliko god da sam ja glupa,ti si jos gori,jer,prvi si se usudio da me uvredis i time dokazes da nizi od mene.

Back