Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onda sam rekla da bi bilo super kad bi se Danzo i Madara poubijali medjusobno.
Pa da bi bilo bolje da je Kakashi Hokage.
Pa da Narutu treba da dodje vec jednom iz dupeta u glavu i da skonta da Sasukeu nema pomoci.

Donzo moze samo da kleci pred Madarom. :ljutko:
Kakashi je previse slab za Hokagea. :ljutko:
Ovo za Naruto je dobro em sto mu nema pomoci a nema ni leka. :mrgreen:

E, ta metalna ruka me je podsetila na onu spravicu koju je imao onaj Sound nin na ruci, u Chunin exm arcu, :D

Danzo *** postao kiborg :lol: Zamisli transformiše se u nekog mechu :lol: Kako je krenulo, izgleda hoće xD

Za upitam nesto: odakle skidate epizode? Ako neko hoce da mi javi na pp. Skinuo bih shipuden epizode 720p , one od po 270Mb ali ovamo gde ja skidam nema linkova :( Trebao sam odmah te skidati, a ne ove po 30-40Mb... Hvala u svakom slucaju!

danzova ruka stvarno izgleda kao dosuova.....pitam se,zasto je drzi u zavoju,mislim nije za svet nindzi tolko cudno da imas metalnu ruku,zato sto ti je prava ruka odsecena....bar ja mislim da nije :mrgreen:

E. A da ja pitam nesto vas, pametne ljude kakvi jeste.

Sta bude sa Sasukeom ako Madara umre? Mislim, posto je on u nekoj levoj dimenziji trenutno? Jel' ostane... tamo negde, ili se vrati u normalan svet?

@gosaii
repka za ovo kad mi odobre
@angie
gaysuke je poslat u drugu dimenziju,mozda je madara namestio da se ovaj sam vrati kad se dovoljno oporavi,msm gaysuke sigurno nije u madari.....tako da ako madara umre ne verujem da ce mu ista biti...
a i zar stvarno mislis da ce gaysuke tako da skonca? :roll::mrgreen:

Back