Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kyuubi kad oslobodi "malo" svoje energije, znaci udje u 2-tail, 3-tail ili 4-tail mode, obicno razori sve u precniku od par stotina metara oko sebe. A Konoha je ostala netaknuta ( arhitektura ) posle pogibije klana.

Nemoj traziti zavere gde ih nema. Sad citam i smejem se.. Pain je "Narutov stariji brat", Madara je ucenik od Jiraiye i samim tim lik koji je bio sa Minatom u odredu, a Minato je "Akatsuki Leader".

Kako ljudi vole da prave nebuloze kad nemaju sta da rade.

i da...secam se prica da je rin narutova keva,i da je ona takodje u akatsukiju :rotf:

@sarutobi
znam tu pricu al ne znam na sta mislis kad kazes odgovor na ono moje prosto pitanje....
zasto bi minato sealovao kyuubija u gaysukea?
da mi zavrsimo sa ovim....
tvoje nebuloze su gore od ovih sto je alan nabrojao....THE END!

Minato nije bio deo ni jednog klana ( Sarutobi ili Uchiha ), a i osmisljen je kao mirotvorac, pa sumnjam da bi namerno podelio moc na dva dela, dajuci ih suparnickim klanovima.
Plus, Naruto mu je sin, i on, kao otac, nikad to nebi uradio svom sinu.

I da, imas li ti ikakve osnove za ovo sto pricas? Ili je to ono jednostavno "ma nije Itachi bio jak, Tobi laze, svet se rusi, pa adje da iskopamo nesto"?

da...a u naruta je sealovao kyuubija,zato sto je mislio da ce njegov sin biti dovoljno jak da surpasuje kyuubijevu moc.....verovatno je drugu polovinu sealovao u sebe.....i to je kraj.....THE END JOS JEDNOM :mrgreen:

Posto vidim da danas nisam uspeo da vas ubedim da pricamo o jednoj temi, vec smo zavrsili na pocetku, mogli bismo da zavrsimo.

@Alan

MIROTVORAC znaci i bratski deliti. I najlepse te molim da procitas chapter 440 polako, sa razumevanjem.

Ne, mirotvorac znaci onaj koji je protiv svakog vida ratovanja. A Minato nije nikada isao na foru "cilj opravdava sredstvo" sto se videlo kad je odvracao Kakashija od koriscenja Chidorija, govoreci mu kako je vaznije da sacuva svoj zivot, nego da odradi neku misiju.

U vreme napada Kyubi-ja, Konoha je bila u ratu (treci veliki nindza rat), a Uciha klan je bio najvazniji sraf u njenoj ratnoj masineriji. Malo kasnije posle toga rat se zavrsio i pocela su trvenja medju dojucerasnjim saveznicima....

Mada jel se secate one slike gde je Sasuke i neshto shto je liclo na neki tailed beast ili neshto iznad njega...
14.jpg

Naravno da obožavam naruta!!!
Imam 220 epizoda naruto i 134 epizoda naruto shippuden-a u Komp-u

sajt na kome imate sve epizode anime-a koje se svaki božiji dan dodavaju imate ovde http://www.animefreak.com/
tu imate i sve redom epizode naruta.. a ako neko hoce da pita kako da ih skine neka pise na PP ako neko zna programi se zovu:web video downloader od softhink a imate i program video get... pisite na PP i rado cu objasniti n_n

Naravno u zamenu za neku reputaciju :mrgreen:

Posto je prosao ceo dan, i posto sam sredio podatke iz one male diskusije od predhodnih dana, moram da priznam da mi je ona pomogla da doteram moju Teoremu o devetorepom liscu. Iz tog razloga moram da se zahvalim svima koji su ucestvovali u raspravi, a posebno Alanu i UcihaMadari, kome dajem i reputaciju (Alan ce da dobije reputaciju sledeci put). Ovih dana necu imati vremena da posecujem forum, ali cu prvom prilikom svratiti, da razgovaramo o nekim jednostavnijim temama. Poz.

Back