Eee, da bi vam to sve objasnio, bojim se da cu morati da napisem elaborat

. Ajmo jos jednom. NIGDE u mangi se NE SPOMINJE, da je druga polovina devetorepe lisice zapecacena u nekome, odnosno da postoji. Jednostavno NEZNA se gde je ta polovina zavrsila, jer je za pakovanje devetorepe lisice, Minato koristio modifikaciju tehnike Shiki Fujin, odnosno zapecatio je polovinu devetorepe lisice u drugu osobu (Naruto), dok je Hiruzen svoje protivnike zapecatio u sebe. Druga polovina devetorepe lisice se nigde ne spominje, tako da je Minato nju mogao da spakuje u sebe (malo verovatno), ili u neku trecu osobu, ili ....

Ali nisam to hteo da kazem. Naime, mnoge naznake tokom price sugerisu da se tu krije jos mnogo tajni koje glavni likovi treba da odkriju. A sto se tice Ying/Yang fore, ona se provlaci kroz citavu pricu, tako da me postojanje druge polovine Kyubi-ja nebi iznenadilo.
I na kraju odgovor na pitanje kako je Kyubi mogao da neopazeno da udje i pobije elitni klan? Zato sto je vec bio tamo!

Naime ako je "domacin" bio izlozen veoma stresnoj situaciji, moglo je da dodje do pucanja pecata i da deo Kyubi-ja izadje napolje i pokaze ko je gazda