Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eee, da bi vam to sve objasnio, bojim se da cu morati da napisem elaborat :rtfm: . Ajmo jos jednom. NIGDE u mangi se NE SPOMINJE, da je druga polovina devetorepe lisice zapecacena u nekome, odnosno da postoji. Jednostavno NEZNA se gde je ta polovina zavrsila, jer je za pakovanje devetorepe lisice, Minato koristio modifikaciju tehnike Shiki Fujin, odnosno zapecatio je polovinu devetorepe lisice u drugu osobu (Naruto), dok je Hiruzen svoje protivnike zapecatio u sebe. Druga polovina devetorepe lisice se nigde ne spominje, tako da je Minato nju mogao da spakuje u sebe (malo verovatno), ili u neku trecu osobu, ili ....:think:
Ali nisam to hteo da kazem. Naime, mnoge naznake tokom price sugerisu da se tu krije jos mnogo tajni koje glavni likovi treba da odkriju. A sto se tice Ying/Yang fore, ona se provlaci kroz citavu pricu, tako da me postojanje druge polovine Kyubi-ja nebi iznenadilo.
I na kraju odgovor na pitanje kako je Kyubi mogao da neopazeno da udje i pobije elitni klan? Zato sto je vec bio tamo! :mazi: Naime ako je "domacin" bio izlozen veoma stresnoj situaciji, moglo je da dodje do pucanja pecata i da deo Kyubi-ja izadje napolje i pokaze ko je gazda :mafijas:

Mislim da je vreme da odkrijem o kome se radi.

Mislim da je Gaysuke II Kyubi. Mislim da je on pobio veci deo svog klana, a da je Itachi samo dovrsio posao i namestio kao da je on pobio ceo klan.

Prelistaj malo prve chaptere. Videces da je nevidljiv.
Narutov seal izgleda da je bio prvi (i ne bas uspesan) pokusaj Minata da se otarasi devetorepog lisca. Gaysuke je izgleda bio mnogo bolje odradjen posao.

Kyuubi kad oslobodi "malo" svoje energije, znaci udje u 2-tail, 3-tail ili 4-tail mode, obicno razori sve u precniku od par stotina metara oko sebe. A Konoha je ostala netaknuta ( arhitektura ) posle pogibije klana.

Nemoj traziti zavere gde ih nema. Sad citam i smejem se.. Pain je "Narutov stariji brat", Madara je ucenik od Jiraiye i samim tim lik koji je bio sa Minatom u odredu, a Minato je "Akatsuki Leader".

Kako ljudi vole da prave nebuloze kad nemaju sta da rade.

Back