Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.500
Kaze se misevi Hrvatu(VIDEO) "Ruke su vam krvave": Građani skandirali pristalicama SNS na adresi gde je prijavljen Miloš Vučević
PRPA STAKORI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze se misevi Hrvatu(VIDEO) "Ruke su vam krvave": Građani skandirali pristalicama SNS na adresi gde je prijavljen Miloš Vučević
PRPA STAKORI?
Eh, pa rekao sam ti pametno, cela druga rečenica, a ti se uvatio sa reč "prduckanje" koja nije ni 5% mog upisa.Ne vrijedjaaj, ako nemaš šta smisleno reći.
Ponašaš se kao neki tamo, van svih normi i zakona.
Mrzim svakoga ko mi pljuje Bodirogu. To mi familijaДо скоро су Новака пљували на другој страни, сада га пљују снс-овци...поједини, они најљући, а у ствари Ноле је наш Србенда и омиљени спортиста као и Бодирога и Штимара и остали. Политички став је политички став алоооо бре Срби, браћо, стоко
Na Vucicevoj strani! Mir, sigurnost i stabilan dinar nemaju alternativu. Srbija nece da stane![]()
![]()
![]()
Draža Petrović ih je jutros nazvao nacionalnim autoritetima, čije suprotstavljanje režimu jako boli režim, pa ih provlači kroz medijskog toplog zeca. Identifikujmo te ljude, pogledajmo ih malo, i odlučimo na čijoj smo strani! Njihovoj ili Vučićevoj? I zašto NE na Vučićevoj?
Hahahahahahahahaha kako da ne, sportisti su uvek bili poznati po dubinskom razmišljanju i analiziSportisti koji su protiv ove pošasti su veći carevi od umetnika.
Ovi prvi su iskreni borci, razumeju fer plej i ne vole vlast prvenstveno zbog toga, što je i u skladu s njihovim pozivom. Dok su drugi više okrenuti preziru režima i ismevanju njegove estetike.
Tema je o sportistima koji su protiv Vučića i na njih se odnosi upisHahahahahahahahaha kako da ne, sportisti su uvek bili poznati po dubinskom razmišljanju i analizi
npr Djokovic? snebivao se ko seoska mlada dok nije dao neku podrsku, a i ova dosadasnja deluje nekako mlako...Tema je o sportistima koji su protiv Vučića i na njih se odnosi upis
Mislim pre svega na Štimca, Bodirogu, ali i na Đokovića. U svakom slučaju više mi se sviđaju sportistinpr Djokovic? snebivao se ko seoska mlada dok nije dao neku podrsku, a i ova dosadasnja deluje nekako mlako...
Sportisti i nekako ali Kusta koji je dobio naknadnu pamet posle deceniju+podrzavanja AV.Hahahahahahahahaha kako da ne, sportisti su uvek bili poznati po dubinskom razmišljanju i analizi
E, nista bez Seke i bez Topalka.
Kako zaziru, čim ima deset ljudi na suprotnoj stani.
Što? Jesu li gori od Karleuše?E, nista bez Seke i bez Topalka.
Nisu, od iste su "fele", ali nisu ni samo oni u pitanju.Što? Jesu li gori od Karleuše?
Onaj ko za Vučića glasa iz uverenja taj nije normalan. Čak i on misli da takvi nisu normalni, ali dragi su mu...Nisu, od iste su "fele", ali nisu ni samo oni u pitanju.
Valjda svako glasa zbog sebe i/ili svoje porodice, zbog sopstvenog uverenja u neku buducnost, a ne zbog glumaca, sportista ili pevaca?
Pa nisu niti samo Vucic, a niti samo studenti, tj. oni nisu jos ni uopste (na glasanju).Onaj ko za Vučića glasa iz uverenja taj nije normalan. Čak i on misli da takvi nisu normalni, ali dragi su mu...![]()
Apsolutno insistiram da se radi o dva pola. Zlo oličeno u Vučiću i dobro oličeno u studentima. Plus zlo su i oni koji misle da su svi isti.Pa nisu niti samo Vucic, a niti samo studenti, tj. oni nisu jos ni uopste (na glasanju).
Prekinite da predstavljate kao da postoje samo ta dva "pola", i to mi zaista sve vise postaje sumnjivo.
Kao da odjednom nema stranaka, nema drugih pametnih ljudi nego samo u okviru studenata ili studenske liste? Pa jao si ga nama ako je tako!
Ali srecom, nije.