Narode, ili oni ili Vučić?!

До скоро су Новака пљували на другој страни, сада га пљују снс-овци...поједини, они најљући, а у ствари Ноле је наш Србенда и омиљени спортиста као и Бодирога и Штимара и остали. Политички став је политички став алоооо бре Срби, браћо, стоко
Mrzim svakoga ko mi pljuje Bodirogu. To mi familija

462489_tan2021-7-29-12310913-0_f.jpg
a768220574329730867d19ca7fb21c7a.jpg
sddefault.jpg

Draža Petrović ih je jutros nazvao nacionalnim autoritetima, čije suprotstavljanje režimu jako boli režim, pa ih provlači kroz medijskog toplog zeca. Identifikujmo te ljude, pogledajmo ih malo, i odlučimo na čijoj smo strani! Njihovoj ili Vučićevoj? I zašto NE na Vučićevoj?
Na Vucicevoj strani! Mir, sigurnost i stabilan dinar nemaju alternativu. Srbija nece da stane

Sportisti koji su protiv ove pošasti su veći carevi od umetnika.

Ovi prvi su iskreni borci, razumeju fer plej i ne vole vlast prvenstveno zbog toga, što je i u skladu s njihovim pozivom. Dok su drugi više okrenuti preziru režima i ismevanju njegove estetike.
Hahahahahahahahaha kako da ne, sportisti su uvek bili poznati po dubinskom razmišljanju i analizi

Svi ovi ljudi su već prošli toplog zeca kriminalne Srbije i svakako očekuju rasplet i da država reši kriminalce koji im sede na kućnom pragu i čekaju da izadju da bi ih ubedili u ispravnost nasilja...kao što i ceo narod čeka neki brod da se utovare kriminalci nesposobni za normalan društveni život i pošalju na madagaskar medju zveri....

Onaj ko za Vučića glasa iz uverenja taj nije normalan. Čak i on misli da takvi nisu normalni, ali dragi su mu... :lol:
Pa nisu niti samo Vucic, a niti samo studenti, tj. oni nisu jos ni uopste (na glasanju).

Prekinite da predstavljate kao da postoje samo ta dva "pola", i to mi zaista sve vise postaje sumnjivo.

Kao da odjednom nema stranaka, nema drugih pametnih ljudi nego samo u okviru studenata ili studenske liste? Pa jao si ga nama ako je tako!

Ali srecom, nije.

a tamo ih čeka djilas koji je sebi obezbedio mesto krotitelja....
Srpska intelegencija je izbačena na ulicu i zaključana, a deo je izbačen na internet i ne može nigde drugo, zatvoreni i zaključani na internetu, a brate ni ne piše da li levo, desno, na sever ili zapad ili pod zemju od sramote....

Pa nisu niti samo Vucic, a niti samo studenti, tj. oni nisu jos ni uopste (na glasanju).

Prekinite da predstavljate kao da postoje samo ta dva "pola", i to mi zaista sve vise postaje sumnjivo.

Kao da odjednom nema stranaka, nema drugih pametnih ljudi nego samo u okviru studenata ili studenske liste? Pa jao si ga nama ako je tako!

Ali srecom, nije.
Apsolutno insistiram da se radi o dva pola. Zlo oličeno u Vučiću i dobro oličeno u studentima. Plus zlo su i oni koji misle da su svi isti.

Back