Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.142
Pazi apsurda, spisak koji se pojavio u medijima.....pa mi nemamo medije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A severnoamerički indijanci nisu ni postojali, Kastera su skalpirali vanzemaljci ?A
A sta su ti "nevini japanci"radili pre te 2 atomske?Koliko su nevinih kineza i ostalih brutalno mucili i ubijali.
A crnci su sami imali robove koje su prodavali zapadnjacima.U to vreme ropstvo je postojalo kod svih naroda pa i crnaca.Zapadnjaci su prvi ukinuli ropstvo.
Kako nemamo, pa za šta Soroš izdvaja tolike dolare ?Pazi apsurda, spisak koji se pojavio u medijima.....pa mi nemamo medije....
Ti znas sta Soros radi ajde ne lupaj molim te vec mi se sernjaKako nemamo, pa za šta Soroš izdvaja tolike dolare ?
To baš imaš mnogo neiskorištenog vremena.О лику и делу неотесаног сељобера и ментално-физичке наказе Драгана Вучићевића могу рећи![]()
Reci ti nama sinak, šta se trenutno dešava tamo kad vas u Čemerici ?Ti si izgleda išao u Pačiju školu od srede do petka, i nisi makao dalje od početka....
Ti znas sta Soros radi ajde ne lupaj molim te vec mi se sernja

Миран, ујкице, и гледај своја усташка посла.Ti si izgleda išao u Pačiju školu od srede do petka, i nisi makao dalje od početka....
Kada odu ovi,opet se vraćaš na sendvaju?Umeš li da živiš bez obzira ko je na vlasti,ili sa totalni parazit i izdržavano lice?To sam jeo za vreme predhodne vlasti sad bar jednom mesecno jedem praseTJe.Uf samo da probate repiTJ.
Koga bole patka za minimalacTako sto minimalac sa 160 evra poveca na skoro 300 evra.
Tako sto nezaposlenost smanji sa 20 na 9 otsto.
Tako sto plate i penzije rastu.
Tako sto je kurs evra stabilan.
Tako sto su ljudska i manjinska prava veca.Gey parade bez problema se odrzavaju i 2 puta godisnje.
Tako sto se privlace strani investitori.
Собалисте ли га, другови Uстаници?

Onda TJE mi seku jajca....Zbog "poganog jezika"...Kada odu ovi,opet se vraćaš na sendvaju?Umeš li da živiš bez obzira ko je na vlasti,ili sa totalni parazit i izdržavano lice?
Znaci ko .ebe siromasne koji rade za minimalac.Koga bole patka za minimalac
Nezaposlenost je smanjena masovnom bežanijom.Nikada ovoliko Srba nije radilo u Slovačkoj,Češkoj,Rumuniji,pa Čak i Hrvatskoj
Cene,porezi i akcize rastu dvostruko brže od rasta plata i penzija.Ono štosi nekada mogao sa 50.000 din,sada ne možeš ni sa 90.000
Koga bole za stabilan kurs evra.Izvozu odgovara pad dinara i njegov dolazak na realnu vrednost
Nemamo ništa od vaših parada
Investitori su uvek privlačeni,osim u vreme kriza.Nije ih bilo za vreme svetske ekonomske 2008.-2012. i neće ih biti u narednih par godina usled posledica pandemije
Nije da ga gotivim ali je rekao dosta ispravnog za te "jadne" demostrante.UKRATKO.Neko siluje devojcicu u rodjenoj kuci,naidje otac i pocne da tuce silovatelja i onda se kamere pale...
Ko te silovao?Nije da ga gotivim ali je rekao dosta ispravnog za te "jadne" demostrante.UKRATKO.Neko siluje devojcicu u rodjenoj kuci,naidje otac i pocne da tuce silovatelja i onda se kamere pale...
Miran Udbašu, da se prodaš za četnika neće moći ove noći....Миран, ујкице, и гледај своја усташка посла.
Prete TJE mi seku jajca...Zbog "poganog jezika"....Ko te silovao?