svr
Ističe se
- Poruka
- 2.355
Pa vi jos uvek spontano jedete gvna po Bgd ulicama. Ocekivao sam do sada da odete u sume ko svi "revolucionari"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča se da za 3,5 dana nastupa novi miran protestPa vi jos uvek spontano jedete gvna po Bgd ulicama. Ocekivao sam do sada da odete u sume ko svi "revolucionari"
Da, u Egiptu i Turskoj pričaju o tome...Priča se da za 3,5 dana nastupa novi miran protest
Priča se da za 3,5 dana nastupa novi miran protest
Западни полицијаци? Чуј човека...![]()
Нису смели ни да такну демостранте док нису постали агресивни као целина.
СМРТ ФАШИЗМУ. СЛОБОДА НАРОДУ.
МИ СМО РЕВОЛУЦИЈА. ТО НИЈЕ НАША СРБИЈА!!!!
ГОТОВО ЈЕ БОТОВИ. СВЕ МАСКЕ ОВОГ РЕЖИМА СУ ПАЛЕ!
Па, да, саучесници у злочину, капирам...Ma ovi su Holanđani,braća po Srebrenici![]()

Jel se vraćamo na ŽUTI REŽIM ili gurate REVOLUCIJU ?
Ne znam, meni se više svidelo da je Beograd domaćin Evrosonga (2008.) nego Sajmišta II (2020).Sve može, samo ne žuti lopovi ponovo !
To je bila banda neopevana.
Nisi dobro ukapirao...Мени је заиста жао што људи мисле да млади одлазе из Србије због мањка патриотизма. Не, одлазе из Србије зато што нам неписмени и лоши ђаци владају, зато што су вапоставили мафијашки систем где само њихови потомци и рођаци из РС могу да се углаве негде пошто су сви секташки умрежени за разлику од нас домаћих Срба где свако гледа своју стражњицу. Они не желе да живе у још једној Црној Гори, држави која талац мафијашког режима. Желе модерну европску и демократску Србију а што се тиче спољне политике боли их увце и за ЕУ а још више за НАТО.
Млади желе да живе у држави због које би остали у њој, држави у којој би видели светло на крају тунела јер ми сви ма колико се политички међусобно неслагали волимо нашу државу и радимо ствари зато што мислимо да је то за њену добробит.![]()
Mislim da nema nikog ko želi bilo šta ozbiljno da menja....Jel se vraćamo na ŽUTI REŽIM ili gurate REVOLUCIJU ?
Има! Ту је Никодим звани СЕКТА!Mislim da nema nikog ko želi bilo šta ozbiljno da menja....

Kao da su u Lazi dali odsustvo nekima...
Ево и председника Комисије за производњу брље и млаког пиваKao da su u Lazi dali odsustvo nekima...

Догодила се опасна револуционарна свађа!Mislim da nema nikog ko želi bilo šta ozbiljno da menja....

Sve može, samo ne žuti lopovi ponovo !
To je bila banda neopevana.
E moj sine, pogrešno su te učili. Radovan je proživeo sve te "DEMOKRATSKE PROMENE" koje nam je žuta banda uvela ovde u Srbiju.НЕТАЧНО! Стастика каже супротно. Демократе су извадиле Србију из ћумеза а онда је овај радикласки олош гурнуо поново у исти ћумез.
Banda je to bila sine, velika .