Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Priča se da za 3,5 dana nastupa novi miran protest
800067_vladimir-putin-02.10.2015_ls.jpg

Западни полицијаци? Чуј човека...:hahaha: :rida: Нису смели ни да такну демостранте док нису постали агресивни као целина.

СМРТ ФАШИЗМУ. СЛОБОДА НАРОДУ.

МИ СМО РЕВОЛУЦИЈА. ТО НИЈЕ НАША СРБИЈА!!!!
ГОТОВО ЈЕ БОТОВИ. СВЕ МАСКЕ ОВОГ РЕЖИМА СУ ПАЛЕ!

Jel se vraćamo na ŽUTI REŽIM ili gurate REVOLUCIJU ?

Jel se vraćamo na ŽUTI REŽIM ili gurate REVOLUCIJU ?

Може и жути режим само да видимо леђа овим секташима који свесно уништвају Србију и својом политиком терају младе из земље док у исто време довлаче своје рођаке из РС и Мигранте да замене домицилно становништво. Црвени нам свакако неће дозволити и прогласиће нас за терористе као што су глобалисти прогласили АНТИФУ у САД-у а онда су наше домаће будале прихватиле како је АНТИФА организација Сороша а не социјалистичка револуција у САД.

Кад су владале демократе сви смо ЗАИСТА мислили да ће Србија постати једна модерна европска држава што је по својој историји и приличи а онда је дошла радикалска багра 2014 и све уништила што су демократе градиле годинама. САДА НАДЕ НЕМА! И зато народ из Србије бежи! И треба да бежи из ове накарадне државе. Коме није јасно зашто су се распали протести ево да вам појасним. НАРОД НЕ ЖЕЛИ ПОПОВЕ, НЕ ЖЕЛИ ЧЕТНИЧКЕ МАСОНСКЕ ЗАСТАВЕ, НЕ ЖЕЛИ ДЕСНИЧАРЕ... очима да види. Зато више нико и не долази осим нас пар залуђеника.

Млади желе да живе у модерној демократској Србији и зато су сви побегли када су видели да протести одлазе у другу страну јер већ исто то имамо и са вашим Вучићем.

1596293728856.png

Poslednja izmena:
Мени је заиста жао што људи мисле да млади одлазе из Србије због мањка патриотизма. Не, одлазе из Србије зато што нам неписмени и лоши ђаци владају, зато што су вапоставили мафијашки систем где само њихови потомци и рођаци из РС могу да се углаве негде пошто су сви секташки умрежени за разлику од нас домаћих Срба где свако гледа своју стражњицу. Они не желе да живе у још једној Црној Гори, држави која талац мафијашког режима. Желе модерну европску и демократску Србију а што се тиче спољне политике боли их увце и за ЕУ а још више за НАТО.

Млади желе да живе у држави због које би остали у њој, држави у којој би видели светло на крају тунела јер ми сви ма колико се политички међусобно неслагали волимо нашу државу и радимо ствари зато што мислимо да је то за њену добробит. :aha2:

Ljajić o PAPRENIM cenama smeštaja u Srbiji: Socijalizam je propao!

13:37 01.08.2020.
FacebookTwitterLinkedInPinterestEmailShare
ljaji%C4%87-beta-scaled-e1583832804276-1.jpg

PinterestFacebookTwitter
Poslednjih dana govori se o paprenim cenama smeštaja u Srbiji. Većina građana je odlučila da ovo leto, kad već ne može na more gde želi, iskoristi i obiđe turističke destinacije u našoj državi, koje se već mesecima promovišu. Iznenađenje je neprijatno kada se po sajtovima pogledaju izuzetno visoke cene smeštaja.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je za TV Prva da prati situaciju preko medija, i da ga o cenama takođe obaveštavaju i zabrinuti sugrađani.

“Najpreciznije je reći da postoji mnogo dezinformacija“, rekao je Ljajić, istakavši da je su proverili cene smeštaja u Guči i da oni iznose 2.000 dinara po osobi. Dodao je da je proverio i podatak za Bajinu Baštu i za cenu smeštaja od 150 evra.

“To je tačno, zato što je za pet osoba, zato što je luksuzni apartman sa bazenom”, istakao je ministar, dodajući da je i prošle godine za taj konkretni smeštaj cena bila ista.

Ljajić navodi da je socijalizam propao i da država ne može da reguliše cene na tržištu.

“Ne mislim da je dobra politika za one koji sada koriste ovu situaciju da povećavaju cene”, rekao je ne negirajući da se i to dešava, posebno kod izdavalaca privatnih smeštaja u seoskim domaćinstvima.

Dodaje da su cene veće jer je potražnja veća, ali da svakako one nisu toliko visoke kao što se piše u medijima.

Ljajić ističe da je važno proveriti da li su te cene važile i prethodne godine ili su one formirane na osnovu povećane ponude.

Izvor: PrvaTV

Foto: Beta

https://www.bizlife.rs/putovanja/ljajic-o-paprenim-cenama-smestaja-u-srbiji-socijalizam-je-propao/

Takoe lojavi , odbrusi sirotinji..

Samo nije propao za vas ministre!

Мени је заиста жао што људи мисле да млади одлазе из Србије због мањка патриотизма. Не, одлазе из Србије зато што нам неписмени и лоши ђаци владају, зато што су вапоставили мафијашки систем где само њихови потомци и рођаци из РС могу да се углаве негде пошто су сви секташки умрежени за разлику од нас домаћих Срба где свако гледа своју стражњицу. Они не желе да живе у још једној Црној Гори, држави која талац мафијашког режима. Желе модерну европску и демократску Србију а што се тиче спољне политике боли их увце и за ЕУ а још више за НАТО.

Млади желе да живе у држави због које би остали у њој, држави у којој би видели светло на крају тунела јер ми сви ма колико се политички међусобно неслагали волимо нашу државу и радимо ствари зато што мислимо да је то за њену добробит. :aha2:
Nisi dobro ukapirao...

Uzmi onog ciji ste intervju okacili ovde pre neki dan...tip je hirurg , zavrsio i medicinski menadzment , ostao je ovde, ali nije podoban ni umrezen...
On cini istu gresku kao i svi srbi.
Prva greska misli da se pravo brani pravnim aktima....NE, pravo se brani tuzbama, nikako se ne brani pravnim zakonima, oni stoji zapisani i samo su pishijada koju vlast koristi da zaebava narod...radi svojih interesa..Ako nisi spreman da u pogodnom trenutku tuzis ili pricepis drugu stranu ti ne promovises pravo...
Druga greska koju tip cini je takodje cesta greska....On kaze sledece, ako mi egzistenciju dovedu do neizdrzivosti napusticu zemlju....
Ta simbolicka izjava je ustvari receptura koja se servira odavno ljudima koji malo vise vrede ine zele da budu krmci , stoka kao sto je masa , umnog porekla sa sela , navikla.....a to je parola, ako ti ne odgovara idi iz Srbije.....cisto napustanje Srbije kao sopstvene drzave...

Narocito predstavnik naroda, ili neke institucije, npr lekarske komore NE SME da stane na stranu seljastva u Srbiji a to je bajo ako tine odgovara stanje u Srbiji slobodno idi....To je nacionalisticki stav srba prema srbima....moze se nazvati i genocidni , i jeste genocidni u svojoj osnovi........

Znaci to nije ovako naivno tumacenje kako ti iznosis ovde u svom tekstu....ovo je vec mnogo visi nivo delovanja i svi to znate ili znamo..
Svi smo mi culi agresivnu pretnju kad ne zelimo mutljavinu , lopovluk i bespravnost da mozemo slobodno da pokupio svoje kofere i idemo bilo gde u svet...

Ja nemam sa kim da pricam, jer kad ukazem sta je osnova problema cija je Srbija vise, tog seljaka koji se uvlaci u dupe lopovima ili moja, svi me gledaju belo u smislu , odakle si ti pao sad..
Tako da ne mogu da kazem da bi se srbi borili za svoju otadzbinu protiv onih koji zele genocid srbima a nema veze sto im u licnoj pise srbin....za mene nema nikakve razlike izmedju toga sto je on srbin ili da je marsovac, ako ocigledno zeli da ja ne zasnujem porodicu , da me ostavi zena jer ne moze da prezivi, da mi deca budu sklona bolestinama ili nasilju drugih klinaca jer sam ovo ili ono , nepodobni geni....

Da li bi se srbi borili za Srbiju?
Sta vi mislite....ili bi rekli sebi, ovo je izgubljeno , idem da sacuvamo zivce i gene i da lepo zivimo ili bedno zivimo u Austriji , Nemackoj, Spaniji, Meksiku , Africi i Kini.

Ako svodimo proces na to da li mladi zele pionir cokoladu ili mars cokoladicu, sa svetlom u smislu da mogu da se satiru ceo zivot da bi cisteci klozet u Srbiji placali stanarinu i odgajili jedno dete...ili nesto sto vise lici na ex SFRJ , onda samo mazemo oci sta se stvarno desava...
Nikad radna snaga ne uspostavlja drustveni sistem.....mozete imati usred Britanije 18 miliona poljaka ili rumuna i nece biti nista od promene zakona ili prilagodjavanja zivota u Britaniji poljskim nacionalnim verovanjima i vrednostima..Radnik je tu da se delimicno asimiluje.

Sve može, samo ne žuti lopovi ponovo !

To je bila banda neopevana.

НЕТАЧНО! Стастика каже супротно. Демократе су извадиле Србију из ћумеза а онда је овај радикласки олош гурнуо поново у исти ћумез.

НЕТАЧНО! Стастика каже супротно. Демократе су извадиле Србију из ћумеза а онда је овај радикласки олош гурнуо поново у исти ћумез.
E moj sine, pogrešno su te učili. Radovan je proživeo sve te "DEMOKRATSKE PROMENE" koje nam je žuta banda uvela ovde u Srbiju.
Sve fabrike su upropaštene, obezvređene i PRODATE !

Otpušteno je 450.000 radnika.

Njihova deca su odmah posle par godina počela sa ODLASKOM U INOSTRANSTVO, TRBUHOM ZA KRUHOM, što bi braća rvati rekli.

IMAŠ LI UOPŠTE PREDSTAVU KOLIKO JE 450.000 RADNIH MESTA SINAK ?

Zamisli 450.000 doprinosa i poreza da ti se sliva u budžet ?

A kako su izvršili raspodelu fabrika između sebe reći će ti ovaj primer : "Takovo" je na primer prodato za 4 miliona, a u trenutku prodaje na zalihama je imalo 6 miliona gotove robe (lično znam čoveka koji je radio tada u prodaji ).

Banda je to bila sine, velika .

Bilo - ne ponovilo se .

Banda je to bila sine, velika .

Банда велика. :rida: :rida: :rida:

1596322791452.png

А што се тиче СНС-а, ај што су гори, што су некомпететни, што су састављени из босанско-косоварских кланова него што су и НАЦОШИ. :rida:

СРПСКА НАЦИСТИЧКА СТРАНКА. :rida: :rida: :rida:

Back