Darko Glišić izašao iz bolnice

533399321_122196247394283210_5425906256234815421_n.jpg

Ali koja to medicina za dve nedelje uspe da povrati nekoga ko je imao "težak i komplikovan zahvat na arterijama mozga" ?

Začepljeno, otpušeno, gotovo

Kao stent kada se ugrađuje, nema otvaranja, operacija se radi kroz krvne sudove, oporavak je brz

Da je operacija zakasnila recimo sat, dva imao bi trajne posledice, ovako mnogo sreće je imao.
Možda mu je čak i pomoglo to što je bio na TV i jako blizu klinika, da je bio sam kući možda bi reakcija zakasnila ili ukućani ne bi prepoznali šta se dešava.

Recimo, da je bio u svom rodnom gradu kada mu se ovo desilo pitanje je kako bi sve završilo

Ali koja to medicina za dve nedelje uspe da povrati nekoga ko je imao "težak i komplikovan zahvat na arterijama mozga" ?
Medicina moze puno toga, ali to kosta, ispiranje krvnih sudova, razne gabe pod intezivnom sve to vrlo brzo zaleci kriticne stvari , ali ostaje i dalje nestabilnost u organizmu , tj treba tu 2 meseca da se nesto drugo pomeri u telu , jedno pomere, ali se ne pomeri sve....zvuci malo napamet ali je u praksi tako , pacijent ne zna tacno sta ce da se pojavi , ali telo ce vec napraviti reakciju na nove lekove, novo telo i naci ce sta ce biti problem...

Mozdani moze da izgleda cak i da se pri ispitivanju ponasa kao da je sve cisto , ali nije... ako nista drugo , hoda osoba kao po jajima...senzori za pritisak postoje u mozgu , iako medicina prica svasta, senzori za pritisak postoje cak i u arterijama na svakom mestu , bas na svakom...od aorte uzlazne, grudne stomacne, srce naravno , svuda ima nerava...i senzora..

Tako da , kad neko ima para ili zele da mu medicinski ucine oporavak maksimalan bar nekoliko dana, ta osoba ce znati to...preko upotrebljenih lekova, metoda, od kojih nece sve metode donositi samo korist ima i steta metode ali donosi nesto drugo...ima kad rade neke testove, opterecuju organizam ali ga ne saniraju , da bi pukao tu u sok sobi...u prvih 4 dana...npr drzanje na povisenom pritisku da vide ima li dodatnih aneurizama...bolje nego da traze golim okom na snimku itd itd..

To su malo balkanska psiha metode, ali ima tu mnogo prirucnih metoda koje ce pomoci ubrzano , sasvim sigurno da ce infuzija intezivna sa gabama pomoci mozdanom udaru vise nego da lezi mesec dana i polako ih prima oralno...
A to je mali segment sta mogu da urade...
Jedino sto kosta lekar,kosta instrument kosta sestra, kosta krevet, kosta tretman i onda ebes narod stoku i onda se to i ne primenjuje...
Narod stoka to podrzava iz sve snage, pljuju po svakom ko je vredan, ko razmislja , pljuvali bi i lekare , i hoce cim izadju iz ustanove...
Pogan narod do kraja...
Izmedju sebe pogan , pa i izmedju svakog..

Uzmimo nesto sto kosta samo znanje, dobar psihoterapeut, ne leci on samo beznadezne slucajeve, nego i incidentne i akutne psihoze gde moze da pomogne najvise , ali usled potraznje ce svaki uvesti pravilo , ako se pacijent ne trudi , zabole i njega dupe..

A pacijent kad se nadje u novom okruzenju , pricam na akutne, on ne zna gde puca, posledice su tu , telo je novo , ne zna sta vise da radi i da se postavi ..
Zatim najveci problem je okruzenje, pacijent se vraca u svoje toksicno okruzenje, a toksicno je sigurno , jer drugi se nisu promenili i zabole ih qujac, koliko god zeleli da pomognu u nezi , to je jedino , ali mozak, ono najvaznije, Srbi nemaju , pa nece ni ukljuciti ...to je znacajno kod svih trauma, ali najznacajnije je kod psihotrauma...a tu garantovano nece ukljuciti mozak niti menjati nista, sebicno je to do srzi ...i tako su svi vaspitani , boli me tuki , prezivece najjaci i najbolji..

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-objavio-da-darko-glisic-izlazi-iz-bolinice
Kako nikome ne želim zlo, čak ni ovakvima, drago mi je. Ono što mi bode oči je fotografija na kojoj se vidi čovek, koji je imao moždani udar, bio u komi, operisan, operacija bila teška i kritična i evo njega, išetao iz bolnice. Priznajem, ja sam laik, nemam veze sa medicinom ali imam neke primere iz svoje okoline sa ljiudima koji su preživeli moždani udar. Ovo mi ne deluje realno. Je l moguće da se i ovime manipuliše ?
Meni je rodjena sestra imala mozdani,nije prezivela,rodjena snajka je isto imala,ali je prezivela,ali se godinama oporavljala.Kod njega to nesto brzinski.Mozda je samo upozorenje,neko.

Back