- Poruka
- 34.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЏЕГИ, ови твоји проглашени терористима у чак 17 земаља до сада!Zatišje pred Paintball
![]()

Te zemlje su: Egipat, SSSR, Iran na mlavi, Koreja, Kongo i Severni Sudan.ЏЕГИ, ови твоји проглашени терористима у чак 17 земаља до сада!
ПОСТАЈЕТЕ ЛЕГИТИМНЕ МЕТЕ СНАЈПЕРИСТА.
Organizacija otporaša Srđe Popovića na listi terorističkih organizacija
Српски CANVAS терористичка организација
CANVAS се нашао на подугачкој листи организација које се сматрају терористичким.
Дакле Џеги, од сада вас неће "упуцавати" код Каћа једино руски међународни "саобраћај",Te zemlje su: Egipat, SSSR, Iran na mlavi, Koreja, Kongo i Severni Sudan.

I taj je svet je dobro zagoreo i nisu suviše izbirljivi...Дакле Џеги, од сада вас неће "упуцавати" код Каћа једино руски међународни "саобраћај",
постали сте и легитимне мете снајпериста!
Незванично се прича да вам прво пуцају дупе кожним мецима.![]()
![]()
![]()
Za našu nesposobnost uvek je neko drugi kriv ?Ti si pomenuo da si otišao u kanton Cirih tokom blagostanja koje vam je on doneo, ne ja.
Ja njega u stvari nerado pominjem, gadan mi je kao retko ko, ali svi uzroci neuspešnosti Srbije vode do njegove zaostavštine.
Obično su najveći kritičari najnesposobniji i najjaloviji. Oni drugi rade i stvaraju plodove.Za našu nesposobnost uvek je neko drugi kriv ?
Najpre Tito, pa potom Milošević a evo sad i Vučić
Tako sto minimalac sa 160 evra poveca na skoro 300 evra.Pitanje: kako se to postaje Vučićev sendvičar? Samo ozbiljno pojašnjenje molim.
Ceda?On bese vlasnik Fidelinke u kojoj mu je "borac protiv pedofila" mazno 30 tona nafte?Ни један једини дан, исто као и АВ.
АВ је преузео њихову погубну про-западну политику, поготово Чедину.
Чеда прашак недавно рече да је АВ проговорио његовим језиком и потпуно је у праву.
Ceda?On bese vlasnik Fidelinke u kojoj mu je "borac protiv pedofila" mazno 30 tona nafte?
A sta su ti "nevini japanci"radili pre te 2 atomske?Koliko su nevinih kineza i ostalih brutalno mucili i ubijali.Koliko ste samo Indijanaca satrli ?
Pa crnih robova, ni broja se ne zna ?
Atomsku ste bacili na dva japanska grada PREPUNA CIVILA ?
Na žene, decu, starce ?
Nacija GENOCIDNA, satanističko-pedofilska mora nestati.
Kraj je blizu izgleda mi .
I ja sam od nekuh proglasen pedofilom.Cak mi i prete TJe mi seku jajca.Samo zato sto pisem istinu o lopovu Juricu.Био срећан или не он се састаје са педофилчином, и што је још пуно горе испуњава оно што педофилчина тражи од њега а то је врло лоше по Србију.
Dragan Vucicevic je jedan od retkih koji ima hrabrosti da pise istinu o "borcu protiv pedofila"koji nikako da kaze ko je taj politicar pedofil.Suska se da je dobio 300.000 evra da cuti.АВ је нанео пуно штете Србији за ових 8 година његове диктатуре, да не набрајам сад јер би ми требало неколико сати да све напишем.
Кад видим какве све моралне наказе подржавају АВ дође ми да повраћам.
Морална а и физичка наказа која жестоко подржава Вучића је она накарадна гњида и ругло српског новинарства Драган Вучићевић. Или рецимо накарадна наркоманчина и тровач српске омладине турбо-фолк "културом" и ријалитијима Жељко Митровић.
D
Dragan Vucicevic je jedan od retkih koji ima hrabrosti da pise istinu o "borcu protiv pedofila"koji nikako da kaze ko je taj politicar pedofil.Suska se da je dobio 300.000 evra da cuti.

Prijatno.О лику и делу неотесаног сељобера и ментално-физичке наказе Драгана Вучићевића могу рећи![]()
Има чудан раздељак?
![]()
To sam jeo za vreme predhodne vlasti sad bar jednom mesecno jedem praseTJe.Uf samo da probate repiTJ.
Ti si izgleda išao u Pačiju školu od srede do petka, i nisi makao dalje od početka....Баш зато, тупоглави.