Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Има чудан раздељак?

EeG2HfHXYAEDkuQ

Zatišje pred Paintball

🏇🎯
ЏЕГИ, ови твоји проглашени терористима у чак 17 земаља до сада!
ПОСТАЈЕТЕ ЛЕГИТИМНЕ МЕТЕ СНАЈПЕРИСТА. :hahaha::zcepanje::hahaha:
:rtfm:
Organizacija otporaša Srđe Popovića na listi terorističkih organizacija
Српски CANVAS терористичка организација
CANVAS се нашао на подугачкој листи организација које се сматрају терористичким.

ЏЕГИ, ови твоји проглашени терористима у чак 17 земаља до сада!
ПОСТАЈЕТЕ ЛЕГИТИМНЕ МЕТЕ СНАЈПЕРИСТА. :hahaha::zcepanje::hahaha:
:rtfm:
Organizacija otporaša Srđe Popovića na listi terorističkih organizacija
Српски CANVAS терористичка организација
CANVAS се нашао на подугачкој листи организација које се сматрају терористичким.
Te zemlje su: Egipat, SSSR, Iran na mlavi, Koreja, Kongo i Severni Sudan.

Te zemlje su: Egipat, SSSR, Iran na mlavi, Koreja, Kongo i Severni Sudan.
Дакле Џеги, од сада вас неће "упуцавати" код Каћа једино руски међународни "саобраћај",
постали сте и легитимне мете снајпериста!
Незванично се прича да вам прво пуцају дупе кожним мецима. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Дакле Џеги, од сада вас неће "упуцавати" код Каћа једино руски међународни "саобраћај",
постали сте и легитимне мете снајпериста!
Незванично се прича да вам прво пуцају дупе кожним мецима. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
I taj je svet je dobro zagoreo i nisu suviše izbirljivi...

Poslednja izmena:
Ti si pomenuo da si otišao u kanton Cirih tokom blagostanja koje vam je on doneo, ne ja.

Ja njega u stvari nerado pominjem, gadan mi je kao retko ko, ali svi uzroci neuspešnosti Srbije vode do njegove zaostavštine.
Za našu nesposobnost uvek je neko drugi kriv ?

Najpre Tito, pa potom Milošević a evo sad i Vučić

Pitanje: kako se to postaje Vučićev sendvičar? Samo ozbiljno pojašnjenje molim.
Tako sto minimalac sa 160 evra poveca na skoro 300 evra.
Tako sto nezaposlenost smanji sa 20 na 9 otsto.
Tako sto plate i penzije rastu.
Tako sto je kurs evra stabilan.
Tako sto su ljudska i manjinska prava veca.Gey parade bez problema se odrzavaju i 2 puta godisnje.
Tako sto se privlace strani investitori.

Ни један једини дан, исто као и АВ.

АВ је преузео њихову погубну про-западну политику, поготово Чедину.

Чеда прашак недавно рече да је АВ проговорио његовим језиком и потпуно је у праву.
Ceda?On bese vlasnik Fidelinke u kojoj mu je "borac protiv pedofila" mazno 30 tona nafte?

A
Koliko ste samo Indijanaca satrli ?

Pa crnih robova, ni broja se ne zna ?

Atomsku ste bacili na dva japanska grada PREPUNA CIVILA ?

Na žene, decu, starce ?

Nacija GENOCIDNA, satanističko-pedofilska mora nestati.

Kraj je blizu izgleda mi .
A sta su ti "nevini japanci"radili pre te 2 atomske?Koliko su nevinih kineza i ostalih brutalno mucili i ubijali.
A crnci su sami imali robove koje su prodavali zapadnjacima.U to vreme ropstvo je postojalo kod svih naroda pa i crnaca.Zapadnjaci su prvi ukinuli ropstvo.

Био срећан или не он се састаје са педофилчином, и што је још пуно горе испуњава оно што педофилчина тражи од њега а то је врло лоше по Србију.
I ja sam od nekuh proglasen pedofilom.Cak mi i prete TJe mi seku jajca.Samo zato sto pisem istinu o lopovu Juricu.

D
АВ је нанео пуно штете Србији за ових 8 година његове диктатуре, да не набрајам сад јер би ми требало неколико сати да све напишем.

Кад видим какве све моралне наказе подржавају АВ дође ми да повраћам.
Морална а и физичка наказа која жестоко подржава Вучића је она накарадна гњида и ругло српског новинарства Драган Вучићевић. Или рецимо накарадна наркоманчина и тровач српске омладине турбо-фолк "културом" и ријалитијима Жељко Митровић.
Dragan Vucicevic je jedan od retkih koji ima hrabrosti da pise istinu o "borcu protiv pedofila"koji nikako da kaze ko je taj politicar pedofil.Suska se da je dobio 300.000 evra da cuti.

D

Dragan Vucicevic je jedan od retkih koji ima hrabrosti da pise istinu o "borcu protiv pedofila"koji nikako da kaze ko je taj politicar pedofil.Suska se da je dobio 300.000 evra da cuti.

О лику и делу неотесаног сељобера и ментално-физичке наказе Драгана Вучићевића могу рећи :bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

Back