Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

Da, da, jasno se vidi po "osmehu" koliko je srećan što ga pedofilčina lupka po ramenu.

Identična situacija kao sa Milošem kad je išao Marašli Paši da zaključi mir sa Portom.

I ovaj ga je tapkao po ramenu nazivajući ga jagnjetom ?

Био срећан или не он се састаје са педофилчином, и што је још пуно горе испуњава оно што педофилчина тражи од њега а то је врло лоше по Србију.

AV, uvek je bio sluga...uvek željan moći...sadista prema potčinjenima, a ponizan prema gazdama

Интелигентни психопата и мајстор медијске манипулације.
Мислио сам да од Тадића не може горе, али преварио сам се. АВ је 10 пута већа штеточина од оног улицканог кретена Тадића који је волео да се извињава по региону.

Интелигентни психопата и мајстор медијске манипулације.
Мислио сам да од Тадића не може горе, али преварио сам се. АВ је 10 пута већа штеточина од оног улицканог кретена Тадића који је волео да се извињава по региону.
lik, koji nije odslužio vojni rok...a kaže da jeste...ne pominje klasu i broj vojne pošte...šta li su to vojni lekari ustanovili prilkom regrutacije...razlog zbog čega je odbijen...

AV, uvek je bio sluga...uvek željan moći...sadista prema potčinjenima, a ponizan prema gazdama
Ima takvih puno srba, ja poznajem dva....nesigurni u sebe, a ubedjuju se da su mocni, trude se da pokupe simbole moci, a ne moc...
Straso sujetni i samim tim osvetoljubivi....ali sadisticki...

Dele zivot na karijeru i na okruzenje....

Био срећан или не он се састаје са педофилчином, и што је још пуно горе испуњава оно што педофилчина тражи од њега а то је врло лоше по Србију.
Ne, ti bi da si na njegovom mestu odbio da se sastaneš sa predsednikom SAD.a na njegov poziv ?

A ovde nam nešto političiš, hteo bi na vlast, na državnu sisu ?

Državna sisa kao što vidiš nije baš uvek slatka, ima prilika kad moraš i da klečiš, ko Miloš pred turskim Vezirom ?

АВ је нанео пуно штете Србији за ових 8 година његове диктатуре, да не набрајам сад јер би ми требало неколико сати да све напишем.

Кад видим какве све моралне наказе подржавају АВ дође ми да повраћам.
Морална а и физичка наказа која жестоко подржава Вучића је она накарадна гњида и ругло српског новинарства Драган Вучићевић. Или рецимо накарадна наркоманчина и тровач српске омладине турбо-фолк "културом" и ријалитијима Жељко Митровић.

Poslednja izmena:
EeBKZL4UEAAIZDF

👌👌👌👌👌👌👌🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

АВ је нанео пуно штете Србији за ових 8 година његове диктатуре, да не набрајам сад јер би ми требало неколико сати да све напишем.

Морална а и физичка наказа која жестоко подржава Вучића је она накарадна гњида и ругло српског новинарства Драган Вучићевић. Или рецимо накарадна наркоманчина и тровач српске омладине турбо-фолк културом и ријалитијима Жељко Митровић.

Ту је и она морална и физичка наказа Мирољуб Петровић, који у про-вучићевској пропаганди не заостаје пуно за Драганом Вучићевићем и Жељком Митровићем.

Морална а и физичка наказа која жестоко подржава Вучића је она накарадна гњида и ругло српског новинарства Драган Вучићевић. Или рецимо накарадна наркоманчина и тровач српске омладине турбо-фолк културом и ријалитијима Жељко Митровић.
Ništa vas ne razumem. Kao da ja živim u nekoj drugoj državi ili dimenziji, šta li.

O kojoj diktaturi pišeš rođače ? Ne znam uopšte o čemu se radi ?

Napiši mi u par rečenica kako se ta diktatura odražava na tebe , tvoj biznis i tvoju porodicu ?

Ništa vas ne razumem. Kao da ja živim u nekoj drugoj državi ili dimenziji, šta li.

O kojoj diktaturi pišeš rođače ? Ne znam uopšte o čemu se radi ?

Napiši mi u par rečenica kako se ta diktatura odražava na tebe , tvoj biznis i tvoju porodicu ?

Због Вучића умало да ми умре члан породице пре неколико месеци.

Вучић директно или индиректно контролише 95% медија у Србији.

Питам се у којој паралелној реалности ти живиш...

24:08 - 25:42

Pa oni ubijaju kretenu!
Čemerika je pukla skroz.

Kažu, STAROSEDJEOCI se organizovali u patrole i čuvaju simovinu od došljaka verovatno.

Možeš li nam objasniti to ludilo tamo sinak.

Otkud sad pa to, da su starosedeoci u Americi beli ljudi evropskog porekla ?

Jel ste već PREKROJILI ISTORIJU, Indijanci više nisu starosjedeoci ?

Već samo likovi iz stripova i filmova ?

Ti dakle ne radiš svoj posao, svoj privatni biznis, VEĆ BRINEŠ O MEDIJIMA ?

Dal će jadni novinari imati za hleb a ?

To "umalo" verujem znači da ti je neko fasovao Koronu?
Verovatno sin ili ćerka koji gluvare ispred Skupštine svake večeri.

Vučić nije izmislio, napravio i u narod pustio Covid 19 sinak?

Tako da mi i dalje duguješ odgovor , kako tebe pogađa lično ta "diktatura", osim onog "umalo" naravno.

možda i nije odbijen...moguća varijanta da je bio ograničeno sposoban...ali, jedno je sigurno, on nije odslužio vojni rok...u mojoj klasi, bilo je i redovnih vojnika, koji si poslati kući posle mesec ili neki dan više služenja vojnog roka...prisustvovao sam nemilim scenama u mom garnizonu i to više puta...nervni slom, iz neshvatljivih razloga...pokušaj samoubistva...potezanje oružja iz čista mira

možda i nije odbijen...moguća varijanta da je bio ograničeno sposoban...ali, jedno je sigurno, on nije odslužio vojni rok...u mojoj klasi, bilo je i redovnih vojnika, koji si poslati kući posle mesec ili neki dan više služenja vojnog roka...prisustvovao sam nemilim scenama u mom garnizonu i to više puta...nervni slom, iz neshvatljivih razloga...pokušaj samoubistva...potezanje oružja iz čista mira
Spasavao sam ja jednog cigu, nezno ga negovali , jedinac, ali dzabe, vaspitali ga da ne sme nista sam....Ja odradim sam skupljanje trulih tela kucica , on povraca na 5 min, kazem da se prikrije da ne ispadne da radim za njega a da njemu uvale nesto drugo, ali on nije smeo....otpust psiholoske prirode posle mesec dana (ali cisto sumnjam da je ostao citav)
A za samoubistva, to zavisi od onog podmuklog sistema mucenja, kad sam nanjusio u jednoj kasarni da ce toga biti, nisu uspeli da me namole ni generali da ostanem , a znaju me i vide da nesto nije u redu cim onoliko insistiram da idem makar i u pm samo ne u kaznenu kasarnu , a da odem odatle...Bilans 6 samoubistava na 100 vojnika u sledeca tri meseca...Al sam ga nanjusio.
A to ograniceno sposoban, to nije palilo u vojsci, osim ako nije debela veza, cak i +7 ili -7 dioptrija...Tako se skinuo moj kolega sa pevanja, ja dosao po lek antibiotik u neku lokalnu vojnu ambulantu u gostima, kad tamo u cekaonici smrzo se da ga ne ofiram moj kolega sa pevanja...stavio danca +10 i ceka otpust....
Ja ga samo pitao jel treba pomoc, on kaze ne treba, sve sredjeno...

I dan danas mrzim taj pasivno agresivan i banditski bulling...Tako su do samoubistva doveli ono dete sto je bilo agresivno malo u cigan maloj u Nisu...
Ali ljudi ne shvataju da je zaebana ta pasivna agresija...Jedan te saceka na ulazu, drugi ti krade torbu dok si u WC, treci te budi dok spavas, a ako se policija drzi zakona u realu u nekom gradu, takva banda pocne da urnise zivot ljudima...ali ako se primeni sistem iz bezbednosti SFRJ , pa posalju dvojicu prvo da opomenu, a posle da malo razvale jednog pa drugog pa treceg iz bande, da vidis kako se smiri grad i upristoji...
Naravno u BG je uvek taj sistem izivljavanja....I dan danas u skolama , cak i onim bogataskim na NBG ima toga....
Sto je vise seljaka da se nakote u mentalitetu to je vise tog kao bezazlenog podhebavanja a ustvari teskog maltretiranja..

Back