pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
ne znam zasto se bilo ko otima za vlast u Srbiji. Srbija je Titanik posle udarca u santu leda. Nije bas neka cast preuzeti kormilo. Sad sledi smrzavanje i davljenje u vodama dugova i bolesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исправка:Ima, samo Pakistan može da spali eventualno Indiju (i obrnuto), dok Rusi mogu da spale celu planetu. Jer nije dovoljno samo imati nuklearke, već i rakete koje će da ih nose do cilja. Pakistanske su dometa oko 200 - 300 kilometara, a pojedine ruske imaju domet od deset hiljada kilometara.
Neće biti ništa.
janpi
ekonomski kolaps, sirenje korone, nepridrzavanje mera, rusenje grada,
rusenje drzave, sve to sto radite, prizeljukujete i provocirate,
ne radite vucicu, nego sebi samima,
al kapacitet vam nije toliki da mozete da sagledate posledice svog delovanja,
tako je radio i izdajica djindjic,
samo politikanti, zeljni vlasti,poput djilasa,
imaju interesa da istinu prevrcu i sire lazi,
vama to nije u interesu, ali eto radite, za tudje babe tdravlje
ti zelis da nametnes volju manjine, vecini,
bili su izbori, niste bili sposobni, ispali ste gloopi,
sad kukajte,
sva dalja desavanja s vase strane su cisti fasizam
Sve je to špekulacija.Ne znam. Niko to ne zna. Vreme će pokazati. Trenutno, koliko vidim i čujem, nije vam baš sjajna situacija što se tiče raspoloživih smeštajnih kapaciteta.
Sačekajmo.
to pitaj sebe,Stvarno? A što su ti moralisti dozvolili režimu da ovako ponižava srpski narod?
Исправка:
Реално и до 14.000км је ресурс/потенцијал, што је и превише!
Ma kakvi mere.Medjutim.Moram da naglasim da me gospodin koji prica u zenskom licu jako iznervirao sinoc onim pretnjama kako nece prezati sa ostdijim merama.
Ajde.Ajde da vidimo kolimo ste ludi.
To vam nije padalo na pamet kad ste organizovali derbije, linč na Obradovića ili izbore.E hvala, nisam čuo za to. Nadam se i ja da neće biti nešto katastrofalno ali će se sigurno povećati broj obolelih.
Ko ce Vucica da spadava od vojnog puca?
Pa vojnog puča nije bilo kada su ustaše gazile Krajinu i kasnije stigli do pred Banjaluku a ne sad.to pitaj sebe,
imao si pravo da biras boljeg, nisi napravio, sad cuti,
a nisi napravio jer ti je djilas tako rekao,
sad to vidi s njim
rekla sam ti, to si mogao sve da resis na izborima,Ne, tvoji istomišljenici (tebe ne računam jer si iz Srbije odavno raus) su manjina, a čak i da jesu većina, to ne znači da mogu da gaze kako žele onaj drugi deo naroda. E sad, njihov problem je što je drugi deo naroda većina i neće im dozvoliti da ga više gaze. Moglo je kako su hteli, ali nije moglo dokle su hteli.
Pa nisu u istoj ravni jer Rusija ima atomsko oruzje, spada u nuklearne sile. Ali politicki uticaju Rusije u danasnjem svetu je zanemarljiv. Oni gube polako status svetske sile. U rangu Indije, Italije. Mislim da su politicki slabiji i od Francuza, Nemaca i Engleza.Svejedno, ne bih ja stavljao Tursku i Rusiju u istu ravan, samo zbog ekonomskih parametara. Ko je kog spašavao skoro od vojnog puča?
Мере су контрапродуктивне што се доказало.rekla sam ti, to si mogao sve da resis na izborima,
sad moras da postijes volju izabranog,
tako je u celom svetu,
a ako se uvode mere , uvode se za ceo narod, a ne samo za vas koji niste glasali,
sto ne znaci da treba da ih postuju samo njegovi glasaci,
a vi imate pravo da ih odbijate,
a vi to upravo radite,
i zato ponavljam, to je fasizam
Pa nisu u istoj ravni jer Rusija ima atomsko oruzje, spada u nuklearne sile. Ali politicki uticaju Rusije u danasnjem svetu je zanemarljiv. Oni gube polako status svetske sile. U rangu Indije, Italije. Mislim da su politicki slabiji i od Francuza, Nemaca i Engleza.
rekla sam ti, to si mogao sve da resis na izborima,
sad moras da postijes volju izabranog,
tako je u celom svetu,
a ako se uvode mere , uvode se za ceo narod, a ne samo za vas koji niste glasali,
sto ne znaci da treba da ih postuju samo njegovi glasaci,
a vi imate pravo da ih odbijate,
a vi to upravo radite,
i zato ponavljam, to je fasizam