Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Lično mislim da neće biti masovno obolevanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti naprdnjak.Linč, silovanje, nasilje večeras.
Lično mislim da neće biti masovno obolevanje.
Jeste ali neće biti kako K.Š očekuje.Ovo trenutno vam nije dovoljno masovno?
Jeste ali neće biti kako K.Š očekuje.
Krizni Štab očekuje sledeće nedelje masovno obolevanje od Covida19 zbog ovih protesta.Izvini, ali ko je K.Š?
imaju atomsko oruzje, ali ima i pakistan. Daleko su oni od uticaja koji su imali kao deo SSSR. Sad im u najblizem komsiliku saveznici menjaju stranu...ali su vojna sila.
janpi
ekonomski kolaps, sirenje korone, nepridrzavanje mera, rusenje grada,
rusenje drzave, sve to sto radite, prizeljukujete i provocirate,
ne radite vucicu, nego sebi samima,
al kapacitet vam nije toliki da mozete da sagledate posledice svog delovanja,
tako je radio i izdajica djindjic,
samo politikanti, zeljni vlasti,poput djilasa,
imaju interesa da istinu prevrcu i sire lazi,
vama to nije u interesu, ali eto radite, za tudje babe tdravlje
Krizni Štab očekuje sledeće nedelje masovno obolevanje od Covida19 zbog ovih protesta.
Dugo je samo kad decenijama truneš obespravljen jer nisi imao snage da se izboriš za pravo na normalan život i normalnu državu.Ovi protesti će trajati dugo.
Neće biti ništa.E hvala, nisam čuo za to. Nadam se i ja da neće biti nešto katastrofalno ali će se sigurno povećati broj obolelih.
da, uvek su zlobni oni ljudi,Tragično je do čega je doveo ovaj režim.
A pre samo pet dana naredio je novo zaključavanje.
Demonstranti nisu teroristi već očajni mladi ljudi koji vide i te kako dobro šta je ovaj sistem uradio sa njihovim roditeljima.
On nema nikakav pregled igre koju pominje jer nije u vezi sa stvarnošću.
Kao da namerno provocira tragediju svojim ponašanjem.
imaju atomsko oruzje, ali ima i pakistan. Daleko su oni od uticaja koji su imali kao deo SSSR. Sad im u najblizem komsiliku saveznici menjaju stranu.
imaju atomsko oruzje, ali ima i pakistan. Daleko su oni od uticaja koji su imali kao deo SSSR. Sad im u najblizem komsiliku saveznici menjaju stranu.
da, uvek su zlobni oni ljudi,
koji ne zele bitangama da dozvole da rade sta hoce,
moral dno
Naravno da nece.Lično mislim da neće biti masovno obolevanje.
ti zelis da nametnes volju manjine, vecini,Neće se režim izvlačiti na tu priču, jer je sve pomenute probleme sam inicirao ili ih povećao svojim bahatim ponašanjem i ludačkom politikom. Dakle, režim će pasti i odgovarati za svoje zločine, a korona je manji prioritet od tog cilja.
Ti sa pozicije sa koje se javljaš nikako ne možeš da razaznaš ko je ovde čovek a ko bitanga.da, uvek su zlobni oni ljudi,
koji ne zele bitangama da dozvole da rade sta hoce,
moral dno