Narod spontano izašao na ulice, blokirao centar Beograda i rekao NE Vučićevim merama

EcmSNO5XgAA-AMt

hapsenje.jpg

postoji mogucnost da su ovi huligani pod kontrolom rusije, pa rusija ne zeli nikakav dil na balkanu. Te price da je narodu dodijalo i da zeli da promeni vlast su price za malu decu. Srbima mozes i dildo u bulju da nabijes i svi bi cutali.

Ако неће дил, што не притисну да се реши како нама највише одговара.

И ти ћеш да будеш процесуирана,оптужена заједно са браћом Вучић,кримогено- педереском Владом
и свим њиховим кумовима зато што шииш анти државну Проганду супротном Уставу!
У земљи Србији је Устав Србије јачи од било каквог шизофреника који себе назива"председником".
Има те однесе рајна,мајна....
Неће се знати да си икад обитавала на Планети Земљи.
a ti ces uci u anale srpske istorije, kao karadjordje,
salim se, mozda kao djindjic,
samo 20 godina posle - on vec glasi za najveceg srpskog izdajicu,
to ce ga pratiti vekovima, ako ga ti ne nadmasis

naravno da je zapovedio,
ako bolje razmislis ustanovices da nikakvog realnog razloga nemas da ides
da gubis bubrege pred skupstinom

Naravno da imam, jer sam Srbin i volim ovu zemlju, a bubrezi su mala žrtva za nju. Sa druge strane, takođe imam i čime da udaram, pa ako ja ostanem bez bubrega, neki policijski šljam će ostati minimum bez nosa.

Linč, silovanje, nasilje večeras.
Neko je rekao da su izbori izmišljeni da ne bi ratovali, nego da "ratujemo" na listiću.

U tom smislu je Čedomir Jovanović upozoravao da ne smemo bojkotovati izbore, jer onda ostaje ulica.

Ali SZS je upravo zato potegao bojkot izbora, da pokažu da su ozbiljni. Stojkov se smejao, Seljaković igrao kolo.

Kad ono... 🧱

rusi su trecerazredna sila. Malo ekonomski jaci od turske.
Русија је Мексико са атомском бомбом, поред тога Русија је мајка Бугарској, снабдјевач оружјем хрвата 1993-95,спонзор Црне Горе, рушитељ Васељенског јединства, убица лидера у Србији и организатор преврата и немира.

Русија је Мексико са атомском бомбом, поред тога Русија је мајка Бугарској, снабдјевач оружјем хрвата 1993-95,спонзор Црне Горе, рушитељ Васељенског јединства, убица лидера у Србији и организатор преврата и немира.

Hvala im

Back