Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to i jeste vasa nesreca, sto ne razmatrate sorosa i ostale vase gazde,
nego samo bezpogovorno izvrsavate zapovesti

postoji mogucnost da su ovi huligani pod kontrolom rusije, pa rusija ne zeli nikakav dil na balkanu. Te price da je narodu dodijalo i da zeli da promeni vlast su price za malu decu. Srbima mozes i dildo u bulju da nabijes i svi bi cutali.
a ti ces uci u anale srpske istorije, kao karadjordje,И ти ћеш да будеш процесуирана,оптужена заједно са браћом Вучић,кримогено- педереском Владом
и свим њиховим кумовима зато што шииш анти државну Проганду супротном Уставу!
У земљи Србији је Устав Србије јачи од било каквог шизофреника који себе назива"председником".
Има те однесе рајна,мајна....
Неће се знати да си икад обитавала на Планети Земљи.
Rusija da stoji iza ovoga? Nemoguće. To su naša braća.
rusi su trecerazredna sila. Malo ekonomski jaci od turske.Ако неће дил, што не притисну да се реши како нама највише одговара.
naravno da je zapovedio,Da, evo meni je baš Soroš zapovedio da mrzim izdajničkog šljama Vučića, a tek što je platio...
naravno da je zapovedio,
ako bolje razmislis ustanovices da nikakvog realnog razloga nemas da ides
da gubis bubrege pred skupstinom
Seks, droga, Sekulic GogaLinč, silovanje, nasilje večeras.
Neko je rekao da su izbori izmišljeni da ne bi ratovali, nego da "ratujemo" na listiću.Linč, silovanje, nasilje večeras.

pa sto onda ne idesNaravno da imam, jer sam Srbin i volim ovu zemlju, a bubrezi su mala žrtva za nju. Sa druge strane, takođe imam i čime da udaram, pa ako ja ostanem bez bubrega, neki policijski šljam će ostati minimum bez nosa.
Русија је Мексико са атомском бомбом, поред тога Русија је мајка Бугарској, снабдјевач оружјем хрвата 1993-95,спонзор Црне Горе, рушитељ Васељенског јединства, убица лидера у Србији и организатор преврата и немира.rusi su trecerazredna sila. Malo ekonomski jaci od turske.
rusi su trecerazredna sila. Malo ekonomski jaci od turske.
Русија је Мексико са атомском бомбом, поред тога Русија је мајка Бугарској, снабдјевач оружјем хрвата 1993-95,спонзор Црне Горе, рушитељ Васељенског јединства, убица лидера у Србији и организатор преврата и немира.
K.Š očekuje masovno obolevanje sledeće nedelje.Proteste može samo korona da pacifikuje kako stoje stvari. Da ovi huligani svi dobiju temperaturu.
pa sto onda ne ides