gost 374444
Aktivan član
- Poruka
- 1.272
Zbog kojih svojih osobina (inteligencija, karakter, temperament, navike, fizicki izgled itd) mislite da ste zanimljivi ili privlacni suprotnom polu?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ti je to - narcisoizam? kod nas u selu kazu narcizam, al mozda nije ista stvar u pitanju![]()
to je kad hvalis samog sebe ali da ti to niko ne uzima za zlo
ili ako ti je milije narcisoidnost, ja po backom divanim, ne zameri
ovo je ok post za neku drugu temu, ovde treba da budes narcissve moje mane su vidljive na prvi pogled
dok su vrline odmah ispod
velika vecina kad bi realno sagledala sebe uvidela bi da ne zasluzuje nista
ali svi lazu , i sebe za sebe i sebe za druge
pa dolazi do nekih osecanja
zato su sve velike ljubavi nesrecne
zavrse se pre nego sto se sagleda istina i sto se medjusobno vide mane
ovo je ok post za neku drugu temu, ovde treba da budes narcis
to je kad hvalis samog sebe ali da ti to niko ne uzima za zlo
ili ako ti je milije narcisoidnost, ja po backom divanim, ne zameri
napusavanje i nezainteresovanostZbog kojih svojih osobina (inteligencija, karakter, temperament, navike, fizicki izgled itd) mislite da ste zanimljivi ili privlacni suprotnom polu?
Zbog kojih svojih osobina (inteligencija, karakter, temperament, navike, fizicki izgled itd) mislite da ste zanimljivi ili privlacni suprotnom polu?
to je zbog suptilnog magnetizma moje licnosti![]()
Simpaticno sam ruzna, karakterom prilagodljiva, ponekad zabavna i dobra k'o kruh.