gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Je li ti to mislis da to mene vredja?? Ako mislis onda!! Gluplja si nego sto sam ocekivao!!
Ne, nego ste pričali o hašišu i ja sam to zaključila.....A onda ja glupa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ti to mislis da to mene vredja?? Ako mislis onda!! Gluplja si nego sto sam ocekivao!!
Nisam rekla da idem sa foruma![]()
Ajde uzmi onaj lekic sto ti je doktor prepisao,pa onda kad pocne da deluje ti se vrati!!
Auu sada završiste na hašišu.......Ja malo sređujem profil pa i ne pratim baš....
Pa i ja sam pametan.Ja sam pametan zato mogu ovako da vas karam i ne koristim klonove da me brane!! IBM I BOSS ne nasedajte na provokacije!!
To je fora dece do četvrtog razreda osnovne....
To je fora dece do četvrtog razreda osnovne....
Pa gde si ti :u 4 razredu...
ja mislim da je ovo neki test moderatora...sad se svi slatko smiju koliko smo debilni, za 1dan smo se svi poklali....eee.....
strasno....da nema moderatora ovj forum bi se za 2dana raspao i zato povlacim sve sto sam rekla (i pomislila ) o njima....;aplauz; za njih!!![]()
Ne, nego tvoj drug....
Mozda i jeste ali tebe je zabolelo!! A ti devojko vise ne znas sta pises menjas misljenje u roku od 2 minuta i vrtis dve razlicite price u krug!!
Pa nisi ti moj drug...
ja mislim da je ovo neki test moderatora...sad se svi slatko smiju koliko smo debilni, za 1dan smo se svi poklali....eee.....
strasno....da nema moderatora ovj forum bi se za 2dana raspao i zato povlacim sve sto sam rekla (i pomislila ) o njima....;aplauz; za njih!!![]()
Koje dve priče??Da evo upravo sada plačem....![]()
Ae postavimo anketu za izbor moderatora,i da ponudimo i stare i da predložimo nove,pa da vidim da li će Admin da ne poštuje našu demokratsku volju...
xaxaxaxxaaxxa xa xa x...A sta je smesno...![]()
Srećom....
Ma ja odustajem, ovo ne vredi, ljudi glupi, a kada tražiš obrazloženje ne mogu ga dati, strašno....***, ja sam ispala Ana, Ana je ispala Maya, Maya je ispala Denny...Pitanje je sada ko je ko??Ko u meksičkoj seriji...Tačno se vidi uticaj lationoameričkih serija na život našeg jadnog, malog Overkilla...Vrhunac ove naše male serije će verovatno biti kada Ana otkrije kako je sama sebi i tata i mama i administrator....Ja više neću da gubim vreme sa vama ovde bar ne na ovoj temi...Sada ću lepo da sačekam da dođu Moderatori i da popijem ban ko čovek, a neki od vas bi stvarno mogli da leče svoje komplekse negde drugde....KRAJ DISKUSIJE I SVEGA ŠTO SE MENE TIČE....