>Bo$$>
Primećen član
- Poruka
- 808
Alucard nije ni teletabis niti je sa nekog crtaća na hepiju, Bo$$e već je to anima, a to su stvari koje već pripadaju umetnosti, nažalost neki to i ne mogu da shvate....
a. ? ? ? i ja tebi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alucard nije ni teletabis niti je sa nekog crtaća na hepiju, Bo$$e već je to anima, a to su stvari koje već pripadaju umetnosti, nažalost neki to i ne mogu da shvate....
E ti kako umesh da iznervirash nekoga pa to je revija...
Hvala Bogu da si doshla...Vidish stvarno...nisam ni skontala,ama pusti da pojedincima samo noge vire iz overkill-ove zadnjice :lo:
Ako ja vas Anu,tebe,Anarho,lika iz crtaca,dannya i slatku ista kapiram onda....?? Ne prolazi isti stos.... dok si bila u prednosti onda je bilo u redu da te smatramo djubretom od coveka e sad kad si prsla ko Slobodan Milosevic onda se pokusavas napraviti dobra i da si zrtva!!
Hvala Bogu da si doshla...Vidish stvarno...nisam ni skontala,ama pusti da pojedincima samo noge vire iz overkill-ove zadnjice :lo:
Jao hvala da si došla dušo,oh....Ae sad krenite da se ližete...Neku lezbo scenu da odgledamo...More treba da radi jedna govnjiva motka,pa da vas protera odavde...
Ako si ti derpe ne znachi da su i zenske lezbe...kapis???
Vau dobro je sto je dosla?? Kako si pateticna,jadna ti kao ona treba da te brani!!
Ti si Maya93 muško i to derpe kojeg pali ovo njesra sad ovde,pa ga bacio na drk...I to koristi četir' brovzera kao stimulaciju...
Nisam ja nikakva zrtva???Aman bre choweche o chemu ti to????A shta ti gotivish Chedu,a???Ono kao:"Wolimo hashish,ochinam se cakle,a??
Pa bolje i Čedu nego Slobu.Nisam ja nikakva zrtva???Aman bre choweche o chemu ti to????A shta ti gotivish Chedu,a???Ono kao:"Wolimo hashish,ochinam se cakle,a??
ae proshetaj
Pa kada dopustite da vas iznervira...ja uopšte ne mogu da provalim kako neko tako malouman može da vas izbaci iz takta...Mislim ja se samo čudim...Dečko je za posmatranje, znaš ono kada neku živuljku stave u kavez a ona se jadna kreće, besni i tako to...Pa on ti ima slične simptome, zato mi interesantan....
ALO,pacijentu...jel te pito neko za savet...
Ja sam pametan zato mogu ovako da vas karam i ne koristim klonove da me brane!! IBM I BOSS ne nasedajte na provokacije!!
Auu sada završiste na hašišu.......Ja malo sređujem profil pa i ne pratim baš....
E ovako postoji umišljena i prava nadomć...A tvoja je poprilično umišljena jer ti jedini ovde pričaš o nekoj pobedi....
Auf Wiedersehen
Ako idi prikljuci se Ani stici ces je!! Pozdrav i srecan put sa foruma!!