Napustam vas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ti kako umesh da iznervirash nekoga pa to je revija...

Pa kada dopustite da vas iznervira...ja uopšte ne mogu da provalim kako neko tako malouman može da vas izbaci iz takta...Mislim ja se samo čudim...Dečko je za posmatranje, znaš ono kada neku živuljku stave u kavez a ona se jadna kreće, besni i tako to...Pa on ti ima slične simptome, zato mi interesantan....

Ako ja vas Anu,tebe,Anarho,lika iz crtaca,dannya i slatku ista kapiram onda....?? Ne prolazi isti stos.... dok si bila u prednosti onda je bilo u redu da te smatramo djubretom od coveka e sad kad si prsla ko Slobodan Milosevic onda se pokusavas napraviti dobra i da si zrtva!!

Nisam ja nikakva zrtva???Aman bre choweche o chemu ti to????A shta ti gotivish Chedu,a???Ono kao:"Wolimo hashish,ochinam se cakle,a??

Nisam ja nikakva zrtva???Aman bre choweche o chemu ti to????A shta ti gotivish Chedu,a???Ono kao:"Wolimo hashish,ochinam se cakle,a??

U nekim zemljama je to totalno legalizovano i potpuno sam ravnodusan prema tome je li neko narkoman ili nije,nisam ogranicen kao ti!! Nisam narkos i svima savetujem da se ne drogiraju,ali ako neko hoce nek izvoli ovo je demokratska zemlja!!

Pa kada dopustite da vas iznervira...ja uopšte ne mogu da provalim kako neko tako malouman može da vas izbaci iz takta...Mislim ja se samo čudim...Dečko je za posmatranje, znaš ono kada neku živuljku stave u kavez a ona se jadna kreće, besni i tako to...Pa on ti ima slične simptome, zato mi interesantan....

Ja sam pametan zato mogu ovako da vas karam i ne koristim klonove da me brane!! IBM I BOSS ne nasedajte na provokacije!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back