Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
ubitachno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozete da se zezate i uzivo sto samo na forumu?? Ali ako ti je zanimljivo da pricas sam sa sobom onda je ok!!
Mene ne treba niko da brani,i tebi bi bilo bolje da manje se**sh i da branim dannny-a,imash neki problem mozda????
Mene ne treba niko da brani,i tebi bi bilo bolje da manje se**sh i da branim dannny-a,imash neki problem mozda????
A danny je dete sa specijalne potrebe pa tu moraš stalno da mu dodaješ nokšir?
Vishe bih rekla da tebi treba pomocj![]()
Pa ne znamo se baš uživo, a i živimo daleko....
Nisi ti kriva što si bolesna...Bolesne bar Bog čuva...
Ajde ne ulizuj se coveku,znas onu Corbinu Ostani djubre do kraja,a ne odmah da se izvlacis!!
Pa da mora da je jedan brozver daleko od drugog...8)
Ne brini,nisam ko ti...Hvala Bogu.....
Ti to iz iskustva???
haha lolina...
ovde se bas zakuvava![]()
Ne brini,nisam ko ti...Hvala Bogu.....
E mala ae ne s'eri bre...Vide bre svi da ti fali nešto...Kad jedan ludak iz neopravdanih razloga istovremeno koristi četiri (a možda čak pet nick-a) znači da je debelo prešao granicu normalnog...![]()
Naravno da nisi, ja imam ponos i imam granice ispod kojih ne mogu da idem,a ti ocito to nemas!!
Ochegledno da imash puuuno iskustva sa tim nock-ovima kad ih stalno spominjesh....
I prestani se koristiti tudjim teorijama![]()
Pa naravno da imash tebi je granica nivoa mora,a???