Iluzorni Iluzionista
Domaćin
- Poruka
- 4.031
Fala,fala,dobar dan! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti pricas nesto o ljudima koji sede po ceo dan za kompom a ti samo na ovom forumu imas 2 kila postova za cetiri meseca...
ee bozhe...
Ja nigde ne spamujem,ocemu ti to trabunjas?? A cujte ovo ANaBg mi preti prko poruka u profilu!!Jadnica,ebiga nije ona kriva sto je takva,drustvo,grand i mnogo tv je unistilo!!
E zajebi me stvarno...Nemam živaca za te tvoje ispade više...
Ako nemas sto onda postujes ovde??
E zajebi me stvarno...Nemam živaca za te tvoje ispade više...
Ako nemas sto onda postujes ovde??
Ne sedim vise sad je lepo vreme danas sam ceo dan bio sa drustvom skakao sa bajsom i zaebavao se!! a vec bacam hejt samo sto ti to ne primecujes!!![]()
A tema nema smisla!! A sto ti onda ovde pocinjes raspravu o tome sto nema vezu sa temom!! Vidim postala si zesca ortakinja sa Anom i Majom?? smesno!!
a dobro, dobro, izvini...
A tema nema smisla!! A sto ti onda ovde pocinjes raspravu o tome sto nema vezu sa temom!! Vidim postala si zesca ortakinja sa Anom i Majom?? smesno!!
Ne ne otpočinjem raspravu...Nisam ortakinja sa njima, stoje mi u prijatelji, devojke su mi poslale zahtev, ali ja njih i ne poznajem....
Ne pricas ali hocu da se mesam!!
![]()
.... prosetaj
sta sad ova oce...
A sta overkill je neki zastitnik foruma pa rasteruje svakog ko ga malo ocepi 0.o
Odakle sad ovaj doso...iz POKEMONA????????
Zar nije malo cudno da odjednom krece navala novih nickova?? Ljudi nisu ostavili ni 10 postova a vec nesto seru!! Ajde Ana odrzi obecanje i ne dolazi vise!! By,By!!