Napustam vas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu jednostavno u ovoj nezdravoj okolini...Umesto da int bude mesto zabavu ovde sluzi za lecenje komplexa...Napustam podf tinejdzere,jer je lose po moje zdravlje

Overkill uplasio si jadnu decu na ovom forumu slihtaju ti se samo da ne bih nji prozivao...

aj cao stavrno ne mogu vise...

Ima jako mnogo ok likova ovde,ali odlazim samo zbog Overkilla i one ***** sto ne skida sa *****,sto ne zna da se brani pa mu se slihta...zna ona koja je...ali neka je vracam duplo...

Pametniji popusta...

Nemam sta dodam osim da svi koji imate nesto protiv mene mozete da me povucete za *****...

Za kraj par poucnih recenica koje me drze u zivotu

SAMO NEUSPESNI KRITIKUJU USPESNE

BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESAM,NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM

cao, zdravo...

Uz Overkilla,junačkoga sina ni Ana nam neće smest',
mi dižemo čelo,i kročimo smjelo i čvrsto stiskamo pesn!

------------------------------------------------------------------------------------
Zbogom Ana,nemoj više čekati na nas,ne pitaj mnogo,
dospećeš i ti na rđav glas,
super smo se družili,nama je lepo,taman kako smo zaslužili...

ja sam mislila da nas je ana napustila, ali ocigledno overkilla proganja :D Sta da ti kazem, nosi sekiru sa sobom, pa sledeci put kad navali ce bidne malo satarataratatatata

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Ma zabole me vise i za njom i za drugima imam svoj stav i quliram moze svako da pise sta hoce,kad bih se nervirao zbog svakakvih budala koje sad ovde nesto kucaju,provociraju i prave se pametne ne bi doziveo ni 30 godina,zabole me vise i za ovaj forum imam zivot i cilj mi je da ga sto vise prozivim,a ne kao sto ovde rade ljudi imaju po 25 godina i sede po ceo dan za kompom!! Od sada malo bacim hejt i povlacim se pa nek onaj prica sam sa sobom i nek pizdi zabole me!!8)

Uz Overkilla,junačkoga sina ni Ana nam neće smest',
mi dižemo čelo,i kročimo smjelo i čvrsto stiskamo pesn!

------------------------------------------------------------------------------------
Zbogom Ana,nemoj više čekati na nas,ne pitaj mnogo,
dospećeš i ti na rđav glas,
super smo se družili,nama je lepo,taman kako smo zaslužili...

Sta vise reci brate svaka cast!! RES5KT!!

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Ma zabole me vise i za njom i za drugima imam svoj stav i quliram moze svako da pise sta hoce,kad bih se nervirao zbog svakakvih budala koje sad ovde nesto kucaju,provociraju i prave se pametne ne bi doziveo ni 30 godina,zabole me vise i za ovaj forum imam zivot i cilj mi je da ga sto vise prozivim,a ne kao sto ovde rade ljudi imaju po 25 godina i sede po ceo dan za kompom!! Od sada malo bacim hejt i povlacim se pa nek onaj prica sam sa sobom i nek pizdi zabole me!!8)

ae, idi malo baci hejt ...

ti pricas nesto o ljudima koji sede po ceo dan za kompom a ti samo na ovom forumu imas 2 kila postova za cetiri meseca...:lol:
ee bozhe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back