NAPREDNJAČKA VLAST - godina prva

Jesu li naprednjaci ispunili bar jedno predizborno obećanje u prvoj godini vladavine?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A ta Vučićeva ekstravagancija u cilju samoafirmacije koštaće poreske obveznike neviđeno.

Kad im Mišković ispostavi račun za ležarinu.

Bolje reci - Radikalski talasi... opet u akciji. Svako zamajavanje pozeljno i dozvoljeno, na 101 nacin... a cinjenice koje nam (tj. njima, SNSu) ne idu u prilog, njih samo jednom formalno procitati, da ne kaze neko da nije objavljeno :roll:

Bolje reci - Radikalski talasi... opet u akciji. Svako zamajavanje pozeljno i dozvoljeno, na 101 nacin... a cinjenice koje nam (tj. njima, SNSu) ne idu u prilog, njih samo jednom formalno procitati, da ne kaze neko da nije objavljeno :roll:

Nisu to ekskluzivno radikalski talasi, tome ni jedna opcija nije odolela.

Sećam se kako je svojedobno je Tadić započeo borbu protiv korupcije hapšenjem Gemaksa pa kako se završilo?

SNS doslovno, korak po korak reprizira DSovu vlast. Ovo je potpuno nenormalna situacija. SNS - epigon očajne vladavine DSa.

Nisu to ekskluzivno radikalski talasi, tome ni jedna opcija nije odolela.

Sećam se kako je svojedobno je Tadić započeo borbu protiv korupcije hapšenjem Gemaksa pa kako se završilo?

SNS doslovno, korak po korak reprizira DSovu vlast. Ovo je potpuno nenormalna situacija. SNS - epigon očajne vladavine DSa
.

Čak su otišli dalje od onoga u šta se DS nije usudio...

"Živeli smo u prošlosti, uživajući, lakomisleno, u našem herojskom otporu svakoj ideji koja bi dolazila iz sveta očekujući da neradom, podrškom s Marsa, ili neke druge planete, obezbedimo granice koje smo želeli, imamo plate kakve imaju oni koji rade dvostruko više od nas. Razume se, to nije moglo da prođe", konstatuje prvi potpredsednik Vlade.

Meni samo nije jasno zašto Najevropljanin projektuje kako sopstvene tako i zablude svojih bivših i sadašnjih sledbenika na čitavu populaciju Srbije?

Pritom, meni nije jasno kako ga nije sramota da se pravi blesav pred činjenicom da se u državnim preduzećima u kojima su njegovi direktori na vlasti ne radni ama baš ništa smisleno?!

meni je hit kad neko preko noci promeni dres, a jos veci hit mi je kad neko za nekoliko noci izmeni nekoliko dresova.
nekada pocasni radikali, potom odmetnici koji su i patriote i skoro pa evropljani, a potom marionete zapadne vlasti, koju su do pre nekoliko godina iz dna duse pljuvali.
elem, da vidimo sta je bilo, a sta je sada...

nekada je aca vucic, sirio zatvorsku uniformu za sadasnjeg kolegu iz vlade mladju dinkica :)

Slika-za-ilustrovanje-teksta.jpg

Vučić o Dinkiću

- Dinkić je umešan u kriminalna zamešateljstva i lopovluk.

- Dinkić je opljačkao Nacionalnu štedionicu.

- Dinkić je najveći pljačkaš i lopov u istoriji Srbije, a bivša vlada mu je dala imunitet zbog pljačke s čarapom na glavi.

- Kad dođem na vlast, uhapsiću Dinkića.

vucic o dacicu, svom "sefu" :)

Ni bog ne može da me natera u vladu sa SPS-om. Dačić je osvedočeni lažov i lopov.

http://www.pressonline.rs/info/politika/229840/vucic-dinkic-je-lopov-dinkic-nikad-sa-sns.html

pa kaze, omiljena tema, kosovo i metohija. meni se licno negde cini, da nasi politicari kad god ne mogu da se sete niceg kreativnijeg, optuzuju one druge za kim. srbima sa kosova i metohije samo jos i ovakvi mega lazovi fale...

nikolic : kosovo je deo srbije! (makar je bilo 11.04.2012.)

Nikolić je u Kosovskoj Mitrovići optužio lidera DS Borisa Tadića da je preko šefa pregovaračkog tima Beograda Borislava Stefanovića u pregovorima sa Prištinom postizao štetna rešenja za Srbe na KiM.
"Duguje nam da, kada ga budemo smenjivali, kaže dokle je stigao i dokle god da je stigao dalje odatle nijedan korak ne sme da se napravi", rekao je Nikolić.
Prema njegovim rečima, SNS ne obavezuje ništa što je Tadić potpisao na štetu Srbije.
Nikolić je kazao da "godinu dana moli da i predstavnici SNS-a i svi koji nešto vrede budu uključeni u pregovore o KiM", ali da je Tadić to odbio. Obećao je gradjanima da će "ako bude rekao da postave barikade, on biti prvi na njima" pa će morati "prvo njega da biju, a onda narod".
http://akter.co.rs/weekly/25-politika/684-nikoli-kosovo-je-deo-srbije.html

da ne zaboravim, obecao je i pederima da ce stati na celo prajda da i njih neko ne bi peglao (postao je i on u fazonu "vas niko ne sme da bije" )... al ko ce jos da trpi batine zbog pedera. msm kad vec siptari treba da ga peglaju...

pa onda vece plate i manje cene. pa bez kadrova sns na vodecim funkcijama u javnim preduzecima. pa.. pa... pa-pa :) msm pa-pa nasoj pameti :)

e da, jedino je ispunio ono oko ostavke na mestu predsednika sns. al to mi je bitno. veoma :)

...ma, ajde...tolko ljudi misli u srbiji...

Nema ajde.

To su činjenice.

Popularnos` im pada munjevitom brzinom.

- - - - - - - - - -

SNS je suviše ojačao za njegovo dobro; a to nikom ne odgovara.

SNS je zinuo pet puta više no što može da svari.

I zato je počelo uneređivanje.

Ne može se glumatati evropejstvo ako se ne razmišlja na taj način.

Dotični Najevropljanin drži vakele o efikasnost a nema ni dan radnog staža u stvarnost.

Nema ajde.

To su činjenice.

Popularnos` im pada munjevitom brzinom.

- - - - - - - - - -

SNS je zinuo pet puta više no što može da svari.

I zato je počelo uneređivanje.

Ne može se glumatati evropejstvo ako se ne razmišlja na taj način.

Dotični Najevropljanin drži vakele o efikasnost a nema ni dan radnog staža u stvarnost.

...sve ti verujem...popularnos' pada, velis...

Ja imam veliki problem da pronadjem bilo koga ko je glasao za SNS maja 2012. - i da hoce to ponovo da ucini.
ovi što vrše ankete nemaju sa time problema
http://www.kurir-info.rs/popularnost-uz-vucica-77-odsto-gradana-clanak-776683
Vicepremijera Vučića podržavaju tri četvrtine građana Srbije, a SNS porastao na 43 odsto, pokazuje istraživanje američke agencije

I stranka i lider zabeležili rast popularnosti

BEOGRAD - Podrška vicepremijeru na istorijskom maksimumu.
Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić uživa ubedljivo najveće poverenje među građanima Srbije - čak 77 odsto ljudi u državi podržava njegov rad, pokazuje najnovije istraživanje renomirane američke agencije za politička istraživanja.

Premijera Ivicu Dačića podržava 64 odsto ispitanika, dok je trećeplasirani ministar ekonomije Mlađan Dinkić sa 39 odsto glasova.Drastično manju podršku imaju čelnici opozicije: DS Dragan Đilas (32 odsto), LDP Čedomir Jovanović (9) i DSS Vojislav Koštunica (7).

Ta anketa je u stilu:
Vece plate? Hocemo!
Manja korupcija? Hocemo!
Investicije? Hocemo!
I onda zakljuce - pa nas podrzava 100% :roll:

A u stvarnosti se publika lepo razidje i ode da glasa za ono sto glasa.

Primecujem da je Djilas sa svom kontra kampanjom dobio 32%, u anketi sa vise izbora (to su "zaboravili" da napomenu), dok su Kostunicu zakucali na samo 7%... mora da ih mnogo boli sto ih on naziva izdajnicima svaki dan, pa su ga smestili na bezbedno poslednje mesto.

Ta anketa je u stilu:
Vece plate? Hocemo!
Manja korupcija? Hocemo!
Investicije? Hocemo!
I onda zakljuce - pa nas podrzava 100% :roll:

A u stvarnosti se publika lepo razidje i ode da glasa za ono sto glasa.

Primecujem da je Djilas sa svom kontra kampanjom dobio 32%, u anketi sa vise izbora (to su "zaboravili" da napomenu), dok su Kostunicu zakucali na samo 7%... mora da ih mnogo boli sto ih on naziva izdajnicima svaki dan, pa su ga smestili na bezbedno poslednje mesto.

Kolko vidim svi komentari na tu vest su pozitivni,ali minuse nisu mogli da sakriju...
Što se tiče ankete,smešno je da neko poput čede ima 9% a da koštunica ima manje od njega...
Sa druge strane možda svi mi što nemislimo kao vlast,spadamo u nekih mizernih par %.
Ili možda vlast želi da to mislimo...

Poslednja izmena:

Back