Naprednjaci napali na EXIT !

Све приче о "српском јединству" падају у воду поред катастрофалне политике Србије... Види бре кога сте гласали, проверене лопове и превртљиве го*наре који су убијали нашу децу. И хоћеш да то неко подржи??? Е, отуд пораст симпатија ка независности Војводине. Није проблем застава, него што Срби и остали становници Војводине гладују. Шта још треба да ти се нацрта да би схватио. Се*ем ти се ја у национално јединство, кад нема за леба.

Ja se sve vreme "ubih" dokazujuci upravo to. Price o svemu ovome (da ne ponavljam vise) i imaju za cilj da najveci sljam vlada. Da mozda Pajtic i Canak nisu manji lopovi od ovih u Beogradu, Nisu, Kragujevcu, Zrenjaninu?
Umesto da se organizovano borimo protiv njihovog lopovluka oni nama poturaju "zastavu", Ustav, ...
Onda se nadjete vi koji nasedate na to nastupajuci kao da ce to nahraniti gladne. Valjda smo se sada razumeli.

Ja se sve vreme "ubih" dokazujuci upravo to. Price o svemu ovome (da ne ponavljam vise) i imaju za cilj da najveci sljam vlada. Da mozda Pajtic i Canak nisu manji lopovi od ovih u Beogradu, Nisu, Kragujevcu, Zrenjaninu?
Umesto da se organizovano borimo protiv njihovog lopovluka oni nama poturaju "zastavu", Ustav, ...
Onda se nadjete vi koji nasedate na to nastupajuci kao da ce to nahraniti gladne. Valjda smo se sada razumeli.

Не наседам ја нинашта. Ја више од 15 година радим у граду, који сав свој новац шаље у БГ, да би после преко покрајинске владе добијао око 5% свог буџета. Град не може да сам одреди своје приоритете, јер му прво БГ одређује где ће и шта, кад и како да поправља и инвестира. Исто је са фондовима за запошљавање и сл. Дакле, да, мислим да би пљачка било далеко мања да Војводина сама то уређује. То што ти лично не волиш Чанка и Пајтића, то разумем, јер их ни ја не подносим, али не можеш тако паушално процењивати ситуацију коју, колико видим, баш и не сагледаваш како ваља.

Otcepite se vise, idite u pizdu materinu, ne moze covek vise da zivi od vase kuknjave... ne ocekujete li valjda da drugi urade nesto za vase dobro :roll:

Оћемо, само да оће да на пусти Србија. Међутим, обећала је Српска политича братија јефтину војвођанску ораницу својим донаторима, па не сме да пусти. А ми ћемо се снаћи некако без заштите Србије...

A ti bi da te neko pusti? Nisu te ucili da su ovo kaubojska vremena, da se ovde puskom otima za svoje. Uzmi pusku u ruke, povedi narod, pobij sva srpska govna koja ti ne daju da dises i izbori se za svoju slobodu i prestani da kenyas po forumu, nisi nista drugaciji od ovih velikosprskih primitivca koje tako zdusno mrzis.

Не наседам ја нинашта. Ја више од 15 година радим у граду, који сав свој новац шаље у БГ, да би после преко покрајинске владе добијао око 5% свог буџета. Град не може да сам одреди своје приоритете, јер му прво БГ одређује где ће и шта, кад и како да поправља и инвестира. Исто је са фондовима за запошљавање и сл. Дакле, да, мислим да би пљачка било далеко мања да Војводина сама то уређује. То што ти лично не волиш Чанка и Пајтића, то разумем, јер их ни ја не подносим, али не можеш тако паушално процењивати ситуацију коју, колико видим, баш и не сагледаваш како ваља.

Ne mogu da verujem da neko ko mi deluje dovoljno obrazovan ovako napise. Daj konkretan dokaz za ovo. Ovako, na rec ti ne verujem. Da si napisao da pare koje nisu za zajednicke potrebe, ostaju u tvom gradu, razumeo bih. Ovako, ovo je samo jedna od ustaljenih floskula u prici o "pljacki" od strane Beograda koja ima za cilj samostalnost Vojvodine.
Jos jednom te pitam da li je tebi bitno ko te pljacka ili da sprecis da te pljacka bilo ko?
Sta ja to ne sagledavam "kako valja"? Da su lopovi lopovi? Da se moramo izboriti da nas ne zamajavaju sa praznim pricama kako bi oni mogli lakse da pljackaju?
Nisu meni problem Canak i Pajtic kao imena, vec lopovluk koji cine a sve podmecuci besmislene price na koje si ti ocito naseo.
Da smo svi malo pametniji pa da se izborimo da oni svi moraju da vrate opljackano a ne da ubacuju koske medju nas kako bi oni nastavili pljacku. Pri tome mislim na sve njih od 1989. do danas.
Posto se ovi momci iz Dveri jedini bore za to, onda im se podmecu kojekakve izmisljotine i medijski blokiraju kako do izgladnelih ne bi stigle ideje odakle da se namaknu pare umesto daljeg zaduzivanja zemlje.
Ovo je kljuc svega i...neminovno ce se dogoditi. Mirno, kroz izbore ili revolucijom opljackanih i gladnih, videcemo. Ja sam za prvo!

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da neko ko mi deluje dovoljno obrazovan ovako napise. Daj konkretan dokaz za ovo. Ovako, na rec ti ne verujem. Da si napisao da pare koje nisu za zajednicke potrebe, ostaju u tvom gradu, razumeo bih. Ovako, ovo je samo jedna od ustaljenih floskula u prici o "pljacki" od strane Beograda koja ima za cilj samostalnost Vojvodine.
Jos jednom te pitam da li je tebi bitno ko te pljacka ili da sprecis da te pljacka bilo ko?
Sta ja to ne sagledavam "kako valja"? Da su lopovi lopovi? Da se moramo izboriti da nas ne zamajavaju sa praznim pricama kako bi oni mogli lakse da pljackaju?
Nisu meni problem Canak i Pajtic kao imena, vec lopovluk koji cine a sve podmecuci besmislene price na koje si ti ocito naseo.
Da smo svi malo pametniji pa da se izborimo da oni svi moraju da vrate opljackano a ne da ubacuju koske medju nas kako bi oni nastavili pljacku. Pri tome mislim na sve njih od 1989. do danas.
Posto se ovi momci iz Dveri jedini bore za to, onda im se podmecu kojekakve izmisljotine i medijski blokiraju kako do izgladnelih ne bi stigle ideje odakle da se namaknu pare umesto daljeg zaduzivanja zemlje.
Ovo je kljuc svega i...neminovno ce se dogoditi. Mirno, kroz izbore ili revolucijom opljackanih i gladnih, videcemo. Ja sam za prvo!

Ствар је једноставна. ЈА хоћу бољи живот, ту где живим. Да радим и градим за своју децу, а не за децу Ниша или Београда. То је то. Двадесет година идемо у минус, сад тражим начина да идемо у плус.
Што се задуживања тиче, то препуштам Србији, и знам да задужује нашу децу. Али мислим да Војводина нема потребе за тим, и да би то боље уредила. Лакше би се спровела и лустрација и обрачун с криминалцима, а и повраћај опљачканог.
Дакле, 20 година Србија не може грађанима Војводине да приушти бољитак и просперитет. Па сад, нек мало кушује та Србија и нек пусти способне да раде.
Ако Срвија не отима новце Војводини, што се онда толико бори да задржи своју музару? Зато што нема млека? Тешко.. Ајте ви свако своје регионе с Динкићем, а ми да пробамо с овим нашима... Лошије не може да испадне.

Јужњачку заставу износе само они који се и даље нису помирили са поразум у грађанском рату,па чувају традицију Јужних ДРЖАВА а не делова једне нефедералне државе.

Ствар је једноставна. ЈА хоћу бољи живот, ту где живим. Да радим и градим за своју децу, а не за децу Ниша или Београда. То је то. Двадесет година идемо у минус, сад тражим начина да идемо у плус.
Што се задуживања тиче, то препуштам Србији, и знам да задужује нашу децу. Али мислим да Војводина нема потребе за тим, и да би то боље уредила. Лакше би се спровела и лустрација и обрачун с криминалцима, а и повраћај опљачканог.
Дакле, 20 година Србија не може грађанима Војводине да приушти бољитак и просперитет. и нек пусти способне да раде.
Ако Срвија не отима новце Војводини, што се онда толико бори да задржи своју музару? Зато што нема млека? Тешко.. Ајте ви свако своје регионе с Динкићем, а ми да пробамо с овим нашима... Лошије не може да испадне.

Definitivno si pokazao pravo lice. Do sada si se pretvarao da nisi separatista. Drago mi je da sam uspeo da te potpuno "otvorim". Kada se prostru argumenti onda se lako ogolite. JOs nesto je isplivalo. Ti nikada nisi ni smatrao da je Vojvodina deo Srbije. Jer, da jesi nikada ne bi napisao "Па сад, нек мало кушује та Србија". Tako moze napisati samo neko ko organski mrzi Srbiju i Srbe. Nickom si mogao da glumis i da si Srbin ali ovo te potpuno odalo. OK, sada sam bar na cisto da tebe ne interesuje bolji zivot (jer ga verovatno imas radeci ovo) vec iskljucivo realizacija zadatka.
Bar posteno reci da mrzis Srbe pa da znamo skim imamo posla.
Posto sam vam na posebnoj temi brojkama pobio tezu kako "Vojvodina nije glasala za Ustav" ,ostrasceno ste se nakacili na ovu temu dokazujuci" ako bi teklo med i mleko samo da nije te Srbije.

da me ne shvatite pogresno.vecina Srba sanja Vecu Srbiju,100 posto kroata sanja veliku kroaciju i vaskrsenje kralja Tomislava,muslimani sanjaju unitarnu BiH plus sandzak,Bugarasi sanjaju veliku Blgariju,mada i Slovenci Sanjaju veliku Karantaniju..i tako je uvek bilo

Za mene NS ostaje i dalje glavni grad AP Vojvodine a oni nek ga krste kako hoce.

Kakav bre izlaz ,kakva bre AP Vojvodina ? Jeste vi ljudi svi ovde kolektivno retardirani ?
Opravdavanje ovako necega je totalni apsurd i kretenizam....
Ne razumem sa kojim se pravom uopste poteze pitanje samostalnosti jednog dela ove zemlje ? Po svim pravilima jednakosti,morala i etike jednog demokratskog drustva ,zasto ja ne mogu moju zgradu ili ulicu ,ili kraju u kome zivim da proglasim za Autonomnu pokrajnu ,pa za jedno par godina i za nezavisnu teritoriju sa unutrsnjom ekonomijom i silnim prirodnim lepotama ?
Ali obozavam ovog Blajzera ili Drkadziju ,ili koji je nik ovom mentolu sa golubom sto je pokrenuo temu
Znaci care odusevljavas me svojim postovima vec godinama unazad ,jedno veliko hvala i od mene i od sire zajednice ....Ti ovde imas jako vaznu i znacajnu ulogu u obliku javnog sluzbenika,konkretnije dezurne dvorske budale
Bunt mladih protiv politike ? Ovo je vrlo konkretan politicki atak na ustav i sustinu i osnove jedne drzave kao celine,ovo nije ni protest ni dokazivanje neke poente
Oni hoce da budu zapad? U Nemackoj ,Francuskoj,Spaniji,Svajcerskoj,Sadu, Velikoj Britaniji....bi doticni transparent bio skinut u roku od 10 minuta od postavljanja ,a onda u zavisnosti od toga o kojoj konkretnoj drzavi pricamo doslo bi do postavaljanja pitanja da li bi festival uopste smeo da se odrzi posle ovakvog ni malo opravdanog ,malo je reci incidenta

Poslednja izmena:

Back