- Poruka
- 14.452
ovo je odlican klip,ako pogledate sve je tacno,samo ignorisite deo o kroaciji,posto je ovaj video pravio neki kroat,al sve ostalo je tacnoMorali su komunisti-ateisti da dokazu jugoslovenstvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je odlican klip,ako pogledate sve je tacno,samo ignorisite deo o kroaciji,posto je ovaj video pravio neki kroat,al sve ostalo je tacnoMorali su komunisti-ateisti da dokazu jugoslovenstvo.

EXIT I JESTE POLITICKA TRIBINA!
Takva mu je koncepcija prilikom osnivanja.
Exit ........... bio čika Majki u četvrtak tamo prvi put... zbog Duran x2 .... sem što je onaj transparent svinjarija ... ne brinite ona deca iz inostranstva ne znaju gde im je doope ..... a u moru halucinacija prividjaće im se i da je Novi Sad glavni grad Zimbabvea![]()
Nikako. Ovde smo koliko toliko filtrirani od nacionalizma i ostalih boleština. A i to ćemo rešiti u dva poteza.Ево, рецимо, да Нови Сад постане главни град Србије и да се тамо преместе све институције и органи и администрација. Да ли би Чанак тада заћутао?
Nikako. Ovde smo koliko toliko filtrirani od nacionalizma i ostalih boleština. A i to ćemo rešiti u dva poteza.
Nikako. Ovde smo koliko toliko filtrirani od nacionalizma i ostalih boleština. A i to ćemo rešiti u dva poteza.
Još sam pod banom, i zabole me... ali ti si budala kao i Milošević što je bio ....!!!!Nikako. Ovde smo koliko toliko filtrirani od nacionalizma i ostalih boleština. A i to ćemo rešiti u dva poteza.
Нисам скапирао шта желиш да кажеш...
Kaze da ce da resi u dva poteza.
Smradina je tamo po zadatku.
Не капирам каква су му то два потеза...
Jos ne kapiras?
Pa koliko vam treba u pm da konacno ukapirate?
Nemam pojma.Нисам скапирао шта желиш да кажеш...

Još sam pod banom, i zabole me... ali ti si budala kao i Milošević što je bio ....!!!!

Kaze da ce da resi u dva poteza.
Smradina je tamo po zadatku.
Не капирам каква су му то два потеза...
Jos ne kapiras?
Pa koliko vam treba u pm da konacno ukapirate?

Nemam pojma.
Kakav frik šou.![]()
Nemam pojma.
Kakav frik šou.![]()

Pa pogle' kako se blamirate? Kao kad se sprda čovek sa ciganima na parkingu. Ono - ajkula, drakula, mjauuuu, avavav..![]()
HAHAHAHAHAHAHHAH, sunce ti žarko....Не разумем.

Не разумем.

Stigla pomoć prijatelja ahahahahahahaha, kakvo ludiloooo!![]()