gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
ел с куку и мотикуNaprednjaci napali na EXIT !

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ел с куку и мотикуNaprednjaci napali na EXIT !

***** transparent, meni je bilo upečatljivije izveštavanje B92 sa nekog dela kojim dominiraju gologuzani i naskakanje lutke od strane Katarine Žutić, a za koji su onako puni ponosa rekli nešto u stilu da je ''najdekadentnije što EXIT nudi''.

Све приче о "српском јединству" падају у воду поред катастрофалне политике Србије... Види бре кога сте гласали, проверене лопове и превртљиве го*наре који су убијали нашу децу. И хоћеш да то неко подржи??? Е, отуд пораст симпатија ка независности Војводине. Није проблем застава, него што Срби и остали становници Војводине гладују. Шта још треба да ти се нацрта да би схватио. Се*ем ти се ја у национално јединство, кад нема за леба.
To je Istina kolegaI da sam šeret i da imaju slične zamisli
![]()
Ja se sve vreme "ubih" dokazujuci upravo to. Price o svemu ovome (da ne ponavljam vise) i imaju za cilj da najveci sljam vlada. Da mozda Pajtic i Canak nisu manji lopovi od ovih u Beogradu, Nisu, Kragujevcu, Zrenjaninu?
Umesto da se organizovano borimo protiv njihovog lopovluka oni nama poturaju "zastavu", Ustav, ...
Onda se nadjete vi koji nasedate na to nastupajuci kao da ce to nahraniti gladne. Valjda smo se sada razumeli.
Otcepite se vise, idite u pizdu materinu, ne moze covek vise da zivi od vase kuknjave... ne ocekujete li valjda da drugi urade nesto za vase dobro![]()

Otcepite se vise, idite u pizdu materinu, ne moze covek vise da zivi od vase kuknjave... ne ocekujete li valjda da drugi urade nesto za vase dobro![]()

Не наседам ја нинашта. Ја више од 15 година радим у граду, који сав свој новац шаље у БГ, да би после преко покрајинске владе добијао око 5% свог буџета. Град не може да сам одреди своје приоритете, јер му прво БГ одређује где ће и шта, кад и како да поправља и инвестира. Исто је са фондовима за запошљавање и сл. Дакле, да, мислим да би пљачка било далеко мања да Војводина сама то уређује. То што ти лично не волиш Чанка и Пајтића, то разумем, јер их ни ја не подносим, али не можеш тако паушално процењивати ситуацију коју, колико видим, баш и не сагледаваш како ваља.
Ne mogu da verujem da neko ko mi deluje dovoljno obrazovan ovako napise. Daj konkretan dokaz za ovo. Ovako, na rec ti ne verujem. Da si napisao da pare koje nisu za zajednicke potrebe, ostaju u tvom gradu, razumeo bih. Ovako, ovo je samo jedna od ustaljenih floskula u prici o "pljacki" od strane Beograda koja ima za cilj samostalnost Vojvodine.
Jos jednom te pitam da li je tebi bitno ko te pljacka ili da sprecis da te pljacka bilo ko?
Sta ja to ne sagledavam "kako valja"? Da su lopovi lopovi? Da se moramo izboriti da nas ne zamajavaju sa praznim pricama kako bi oni mogli lakse da pljackaju?
Nisu meni problem Canak i Pajtic kao imena, vec lopovluk koji cine a sve podmecuci besmislene price na koje si ti ocito naseo.
Da smo svi malo pametniji pa da se izborimo da oni svi moraju da vrate opljackano a ne da ubacuju koske medju nas kako bi oni nastavili pljacku. Pri tome mislim na sve njih od 1989. do danas.
Posto se ovi momci iz Dveri jedini bore za to, onda im se podmecu kojekakve izmisljotine i medijski blokiraju kako do izgladnelih ne bi stigle ideje odakle da se namaknu pare umesto daljeg zaduzivanja zemlje.
Ovo je kljuc svega i...neminovno ce se dogoditi. Mirno, kroz izbore ili revolucijom opljackanih i gladnih, videcemo. Ja sam za prvo!
EXIT i jeste zamisljen kao bunt mladih protiv politike.
Exit znaci IZLAZ (za one koji ne znaju)
tipa tihi, mita, mišonjko i ekipa
Ma, jok, s budaluел с куку и мотику![]()
Ствар је једноставна. ЈА хоћу бољи живот, ту где живим. Да радим и градим за своју децу, а не за децу Ниша или Београда. То је то. Двадесет година идемо у минус, сад тражим начина да идемо у плус.
Што се задуживања тиче, то препуштам Србији, и знам да задужује нашу децу. Али мислим да Војводина нема потребе за тим, и да би то боље уредила. Лакше би се спровела и лустрација и обрачун с криминалцима, а и повраћај опљачканог.
Дакле, 20 година Србија не може грађанима Војводине да приушти бољитак и просперитет. и нек пусти способне да раде.
Ако Срвија не отима новце Војводини, што се онда толико бори да задржи своју музару? Зато што нема млека? Тешко.. Ајте ви свако своје регионе с Динкићем, а ми да пробамо с овим нашима... Лошије не може да испадне.
Nije ovo prvi put da se taj festival koristi u politicke svrhe. Setimo se kada je 2005. neki balijski bend pre svog nastupa pusatli preko video bima izjave politicara o Srebrenici...
Realno
To je ono sto ti zelis, budi jednom musko i PRIZNAJ!
Za mene NS ostaje i dalje glavni grad AP Vojvodine a oni nek ga krste kako hoce.