Naprednjaci napali na EXIT !

Meni je to smetalo čim sam spazio taj transparent, i već 3 dana i 3 noći sam pokušavao da ga skinem, ali tamo je previše neke muzike pa nisam stigao.

Valjda ću večeras da skinem tu prokletinju, da se ne brukamo više a i da se zna sa kog foruma :worth: dolaze časni i pošteni ljudi :rtfm:

Не дирај то, то нам је пасапорт у Европу!

Иди ти у Гучу па тамо врши коректуре у оном блату док се ваљаш са пивом у једној и свињском главом у другој руци, не дирај нас нормалне :(

napredjnaci da hoce stvarno da razyebu avtonomashku gologuziju poslali po finansijsku policiju kod te ustashkinje shto se dosetila genijalne ideje
sami bi exitovci onda skinuli transparent i zamenili ga sa"novi sad srce srbije!" da se uvuku u bulju i zadrze lopovske pozicije

Не дирај то, то нам је пасапорт у Европу!

Иди ти у Гучу па тамо врши коректуре у оном блату док се ваљаш са пивом у једној и свињском главом у другој руци, не дирај нас нормалне :(

Video sam i te tvoje Britanke, vekovi incesta očigledni.

A vi normalni Evropejci možete da se provodite na Loud & Queer Stage-u, MKDSL pušta pesme i svaka ima refren I Wanna **** Ya In The Ass dok Luna Lu pored njega trtlja nešto u mikrofon.

Jutros Goribor u pola 5 i svi pevaju stihove Ja nisam narkoman, ali volim da se drogiram - sve sam slikao i odmah prijavljujem, to više nećemo trpeti.

Video sam i te tvoje Britanke, vekovi incesta očigledni.

За срце си ме ујео!

A vi normalni Evropejci možete da se provodite na Loud & Queer Stage-u, MKDSL pušta pesme i svaka ima refren I Wanna **** Ya In The Ass dok Luna Lu pored njega trtlja nešto u mikrofon.

Геј је океј и мени је само жао што Борис Тадић више није председник јер би он дошао и показао свима да су Срби за љубав а не за рат.

Jutros Goribor u pola 5 i svi pevaju stihove Ja nisam narkoman, ali volim da se drogiram - sve sam slikao i odmah prijavljujem, to više nećemo trpeti.

Па шта ако пева, то је метафора! Ми европски људи разумемо уметникову стилску фигуру, а не као ви који нас сваки пут кад идемо по тикет опомињете "немојте децо да вас наркомани на дрогу наговоре, оће они то, кад се напију дроге они само вребају како друге у то ЗЛО да увуку и дроге да вам поделе" итд

ОМГ 21. век је, а ви сте и даље у Шуми Стриборовој. Вудсток се десио неком другом!

Bez da ulazim u vrednost Exit-a kao festivala , bilo je čudno da nekoliko golobradih mladića bez prebijene pare u džepu naprave najveći festival u ovom delu Evrope i to 2000-te god. , znači neposredno po bombardovanju i posle revolucije.

Kasnije sam negde čitala da je to bio američki projekat. Sarajevo je dobilo najveći filmski festival, a Novi Sad muzički.

Bez da ulazim u vrednost Exit-a kao festivala , bilo je čudno da nekoliko golobradih mladića bez prebijene pare u džepu naprave najveći festival u ovom delu Evrope i to 2000-te god. , znači neposredno po bombardovanju i posle revolucije.

Kasnije sam negde čitala da je to bio američki projekat. Sarajevo je dobilo najveći filmski festival, a Novi Sad muzički.

americhki projekat finansiran nashim parama
drzava finansira festival
a mladi otporashi exitovci trpaju profit u dzep
poshteno i transparentno

Хахаха Победоносцев и Кроасан глуме у шаљивом игроказу

O ČEMU PRIČAŠ TI :evil: Bićeš prijavljen Starešinstvu za ometanje patriotizma :rtfm:

Nemam baš vremena sada da se raspravljam, u svoje military bermude sa 185 džepova treba da naguram 2 boce od 0.5 L rakije, 5 unučića vinjaka, 4 sendviča i 7 konzervi Jelena, onaj tamo što se pije mi je nešto sumnjiv.

Tanjug

NOVI SAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu saopštio je danas da je isticanjem transparenta "Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine", na zidu Petrovaradinske tvrđave, muzički festival Egzit zloupotrebljen u političke svrhe.

“Transparent, istaknut gde mu mesto nije, a vreme još manje, na najeklatantniji način pokazuje i dokazuje da čuveni festival postaje eksponent pokrajinske i gradske vlasti, umesto da tokom četvorodnevnog trajanja bude mesto na kojem će se sve političke, kulturne, jezičke, verske, rasne i klasne barijere staviti u drugi plan”, navodi se u saopštenju SNS.

Novosadski naprednjaci, kako se ističe, sugerišu pokrajinskoj i gradskoj vlasti da bi, “umesto pokušaja da festival Exit pretvore u dvevno-političku arenu sa nesagledivim konsekvencama, bilo korektnije i pragmatičnije da utiču na organizatore Exita da konačno Novosađanima dostave finansijski izveštaj o poslovanju”.Na taj način bi se, smatraju u SNS, uverili “koliko i kome idu ogromna finansijska sredstva poreskih obveznika”.

Iz te stranke poručuju da ne bi bilo loše i da se vlasti “pozabave svim "propratnim sadžajima, koji su produkt i, nažalost, sastavni deo ove tradicionalne manifestacije”.

Transparent na engleskom jeziku
"Welcome to Novi Sad, the capital of Vojvodina" ("Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine") postavljen je 13. jula na zidine Petrovaradinske tvrđave.

Strasno, cak pise i na engleskom jeziku !!!!
:eek:

Mislim da ODLICNO napredujemo ka EU dezintegracijama.
Lideri smo u regionu svakako.
A bogami i u svetu.

EXIT i jeste zamisljen kao bunt mladih protiv politike.

Exit znaci IZLAZ (za one koji ne znaju)

EXIT znaci izlaz.
Izlaz GDE i izlaz KOGA?.
Ne idemo mi u svet vec svet dolazi kod nas.
Svet dolazi u glavni grad a ne ide glavni gradu svet.
Jedino ako se odcepi od nas i pripoji svetu, onda ce ga svet prihvatiti kao svog, ovako, NIKAKO ne moze biti svetski, jer ga svet NE ZELI sve dok je sa nama.
U tome je problem.
Nije pozeljno biti u vezi sa Srbima.

U ovoj drzavi mnogo toga je nereseno pa ce pitanje EXITA i slicnih manifestacija morati da ceka. U tu gomilu narkomana i gejeva treba ubaciti policiju u civilu i sankcionisati svako protivustavno i protivzakonito delovanje. Narkomaniju i ostalo. Isticanje bilo kakvih antidrzavnih simbola, Vavilonskih kula i sl.. Sto se Vojvodine tice, treba je ukinuti jer ne postoji ni jedan osnov da to bude autonomna pokrajina!

Back