goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Da,znaš,ovo bi mi palo teško,da mi je stalo...Do tvog mišljenjablah ..kakvo razocarenje..ja mislila da ti nisi roba..uopste..
kad ono..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,znaš,ovo bi mi palo teško,da mi je stalo...Do tvog mišljenjablah ..kakvo razocarenje..ja mislila da ti nisi roba..uopste..
kad ono..![]()

To nisam ni rekao,zašto mi se u poslednje vreme stavljaju u usta reči koje nisam rekaosvaka se roba da kupiti, dobra ribo![]()

Da,znaš,ovo bi mi palo teško,da mi je stalo...Do tvog mišljenja![]()

...To nisam ni rekao,zašto mi se u poslednje vreme stavljaju u usta reči koje nisam rekao![]()
....Ne da je ženim,ali toliko valjda naučiš, u toku života da ženu ne gledaš samo kao telo...Čak i kurvu ne možeš samo tako da gledaš a kamoli nekog iz tvog okruženja![]()
Joj bre baš si...Ali bio sam šokiran kod nekih mojih drugarica koje su ono ribe sa stavom i to...Kako padnu ne neke likove.....
To nisam ni rekao,zašto mi se u poslednje vreme stavljaju u usta reči koje nisam rekao![]()
Haha,ma slušam baš neku klasikuAj pusti neku muziku, a Oljita je već skontala sve šta je trebala da skonta, srediće ona tog dasu i bez pomoći dokonih forumaša.![]()
A zbog ovih komentara koje pominješ sam baš baš tužaan,ali ono pretužan
Bojim se samo da suzama ne napravim ocean u sobi,neko novo ''Panonsko more''
Haha,ma slušam baš neku klasikuA zbog ovih komentara koje pominješ sam baš baš tužaan,ali ono pretužan
Bojim se samo da suzama ne napravim ocean u sobi,neko novo ''Panonsko more''
![]()

Ne mogu svi biti dobro raspoloženi.Dobra muzika.
Pozzz.
Ubiše me rezultati, totalna grbavost. Ne smem od bruke da se pojavljujem na pdf-u Fudbal.![]()
![]()
![]()

Plus mala pomoć od Moćnog iako omraženog Saturnusa

Sad sam uključio Prokofjeva...Ako se sećaš kad smo bili mali one ruske priče ''Peća i Vuk''
Muzika je vrlo lepa samo sUm umoran pa ću uskoro u carstvo snova
Ma,samo korišćenje težine protivnika u raspravi,koji to nisu postali mojom voljom,već svojomPlus mala pomoć od Moćnog iako omraženog Saturnusa
S tim se nije šaliti...On retko pomaže ali kada to čini...
Fudbal...Loša procena?Ja se slabo kladim...Pozdrav i tebi i Laku Noć
![]()

Ma daleko sam ja od ratovanja,čak sam priličan pacifistaProkofijeva nisma odavno slušao,ali opasni su Rusi,opasne kompozicije,zarobe te...To ću verovatno slušati dok ne zatvorim oči,i kad se isključim sa profila
Pozzz

Aj pusti neku muziku, a Oljita je već skontala sve šta je trebala da skonta, srediće ona tog dasu i bez pomoći dokonih forumaša.![]()
.....

Totalno si konfuzan...Počeo si neku spiku ali si se zapleo...Premotaj film pa budi jasniji
![]()
blah ..kakvo razocarenje..ja mislila da ti nisi roba..uopste..
kad ono..![]()

Javi se kad stekneš malo...Iskustva...I kad počneš zaista da poštuješ ŽeneNaravno da nisam konfuzan.

Javi se kad stekneš malo...Iskustva...I kad počneš zaista da poštuješ Žene![]()