napeto

To nisam ni rekao,zašto mi se u poslednje vreme stavljaju u usta reči koje nisam rekao:neutral:
...
Ne da je ženim,ali toliko valjda naučiš, u toku života da ženu ne gledaš samo kao telo...Čak i kurvu ne možeš samo tako da gledaš a kamoli nekog iz tvog okruženja:roll:
....
Joj bre baš si:P...Ali bio sam šokiran kod nekih mojih drugarica koje su ono ribe sa stavom i to...Kako padnu ne neke likove.....

drago mi je da na drugarice ne gledas kao samo tijela
vec .... tijela sa stavom

mala ribo

Aj pusti neku muziku, a Oljita je već skontala sve šta je trebala da skonta, srediće ona tog dasu i bez pomoći dokonih forumaša. :D
Haha,ma slušam baš neku klasiku:)A zbog ovih komentara koje pominješ sam baš baš tužaan,ali ono pretužan:sad2:Bojim se samo da suzama ne napravim ocean u sobi,neko novo ''Panonsko more'':bye:

Haha,ma slušam baš neku klasiku:)A zbog ovih komentara koje pominješ sam baš baš tužaan,ali ono pretužan:sad2:Bojim se samo da suzama ne napravim ocean u sobi,neko novo ''Panonsko more'':bye:

Ne mogu svi biti dobro raspoloženi. :D Dobra muzika. :ok:
Pozzz.

Ubiše me rezultati, totalna grbavost. Ne smem od bruke da se pojavljujem na pdf-u Fudbal. :rumenko: :roll: :D

Ne mogu svi biti dobro raspoloženi. :D Dobra muzika. :ok:
Pozzz.

Ubiše me rezultati, totalna grbavost. Ne smem od bruke da se pojavljujem na pdf-u Fudbal. :rumenko: :roll: :D

Sad sam uključio Prokofjeva...Ako se sećaš kad smo bili mali one ruske priče ''Peća i Vuk'':):per:
Muzika je vrlo lepa samo sUm umoran pa ću uskoro u carstvo snova;)
Ma,samo korišćenje težine protivnika u raspravi,koji to nisu postali mojom voljom,već svojom:lol:Plus mala pomoć od Moćnog iako omraženog Saturnusa;)S tim se nije šaliti...On retko pomaže ali kada to čini...:cool:
Fudbal...Loša procena?Ja se slabo kladim;)...Pozdrav i tebi i Laku Noć:cool:

Sad sam uključio Prokofjeva...Ako se sećaš kad smo bili mali one ruske priče ''Peća i Vuk'':):per:
Muzika je vrlo lepa samo sUm umoran pa ću uskoro u carstvo snova;)
Ma,samo korišćenje težine protivnika u raspravi,koji to nisu postali mojom voljom,već svojom:lol:Plus mala pomoć od Moćnog iako omraženog Saturnusa;)S tim se nije šaliti...On retko pomaže ali kada to čini...:cool:
Fudbal...Loša procena?Ja se slabo kladim;)...Pozdrav i tebi i Laku Noć:cool:

I ja... :rumenko::sad2::(
Katastrofalno, bolje reći...:rumenko:
:zcepanje:
Pozzz forumski "ratniče". :D
Pustiću Ganse, nešto sam u Terminator fazonu. :bye:

Ma daleko sam ja od ratovanja,čak sam priličan pacifista:)Prokofijeva nisma odavno slušao,ali opasni su Rusi,opasne kompozicije,zarobe te...To ću verovatno slušati dok ne zatvorim oči,i kad se isključim sa profila:)Pozzz

Ma daleko sam ja od ratovanja,čak sam priličan pacifista:)Prokofijeva nisma odavno slušao,ali opasni su Rusi,opasne kompozicije,zarobe te...To ću verovatno slušati dok ne zatvorim oči,i kad se isključim sa profila:)Pozzz

Tako je, 'zika i na spavanjac, pusti te "znaš ti ko sam ja", neka se drugarski nadigravaju do starosti po forumima... :)

Еботе,што се толико остављаш отвореним...Не морају сви да знају колико ти је погођена сујета...;)

i ja sam se ceo napeo...

ispali metak shinko
a142.gif

Back