Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena od moderatora:
Tako su govorili i za navedene probleme, uključujući i one psihološke. Pošto ni ti ni ja nismo stručnjaci za tu oblast, mi ne možemo da znamo da li je moguće ili nije. Ali mogu da ti kažem da su i kod nas rađena određena istraživanja, ima ljudi koji se bave sličnim problemima. U našoj vodi se nalazi puno hormona iz antibebi pilula. Preko mokraće i kanalizacije, oni dospevaju u našu vodu. Uticaj tih hormona je prilično veliki na ljude. Možda bi istraživanja mogla da krenu u tom pravcu... ali ne, lakše je nalepiti etiketu HOMOFOB i ko proba da pomogne da se u startu ukloni. Uostalom, kako bi onda razni kamiončići, vazduhčići i jutarnji obroci ispoljavali svoje ličnosti? Da li su vama potrebni homoseksualci i "homofobi" da bi funkcionisali?

:roll::roll::roll::roll: Evo sad ce, samo sto nisu pronasli neki antigejcilin :roll:

Ne znam na koga mislis, ja ne lepim etikete 'homofob'.:think: Ja lepim etikete 'pajser', 'tupson' i sl. Jer kada se neko zalaze za lecenje homoseksualizma, onda i ne znam kako da mu ne zalepim tu etiketu.:think:

Ne, mi smo skup klasnih društava, to je najveća razlika, zatim ide rasna, polna, intelektialna, pa sve ostale. Na svakom koraku su nalaze različitosti, ali se na ovoj nekako najviše insistira da ne postoji. Mada samo dve osobe iz GSA dobijaju platu.

Ne, od svih tih, vece su razlike u emotivnim reakcijama razlicitih osoba kod gledanja istih filmova. Sada si opisao samo nekakve formalne razlike.

Politika po tebi to je kada one koji razmišljaju drugačije od tebe nazivaš moronima.

Koliko puta si na ovom forumu izvalio kako ovoga ili onoga treba uza zid, kako ove treba povešati i slično?
I sada si ti kao neko koga ne bi baš puno dotaklo da pored tebe prođe neko sa majicom na kojoj je recimo slika Koštunice????
Da, da.. baš si ti neki tolerantan lik, baš kao i oni što su lane lomili Beograd pošto nisu mogli gejeve.

Ne, politika je kada morone koji imaju moronske stavove o javnim stvarima nazivam moronima.

Je li Deki, ti si malo sporiji u shvatanju i uocavanju detalja?:think: Kada je covek nasilnik koji izadje na ulice da ubija i povredjuje ljude, znaci da krsi zakon, i naravno da takvima treba lomii noge. Kada covek nosi bolidsku DSS majicu, on mene moze da nervira, ali ne mogu zbog toga da mu lomim noge. To se zove pristojnost :cmok:

Napasti nekog zbog majice, pa cak i LGBT je idiotski. I ja ne volim da vidim dresove Zvezde i Partizana, isto koliko i majice LGBT, Obraza, Nacionalnog Stroja i ostalih nevladinih, vladinih i trecih grupacija koje nam kroje zivote ovde, pa nijednom od njih nisam zapretio, niti rekao, a kamoli potegao pesnicu ili noz.
Gledas svoja posla a ne koljes ljude po ulici.

Nekad su ljude napadali zbog NIKE patikE a sad se mlate za majice.
Demokratija je "čudo" :zaljubljena:

37929_1669209172914_1317882325_1733188_5634749_n.jpg

Sansa ne samo Srbije, nego i bilo koje poljoprivrede jeste u stocarstvu. Ali Srbe zabole ona stvar da se bave stocarstvom, jer tu nema para sad i odma' k'o kod malina. Plus, kod stoke nema 'sezone setve i zetve psenice, a ostatak godine gledam Zvezde Granda'; komplikovano bre to i treba da se vise radi.:rtfm:

Ako mislis da je u stocarstvu novac, sta radis u gradu, idi na selo i bavi se stocarstvom. Lako je iz fotelje deliti drugima lekcije kako je u stocarstvu novac i prozivati ih sto se ne bave time.
Da je u stocarstvu novac, ne bi ljudi odlazili sa sela.

Ako mislis da je u stocarstvu novac, sta radis u gradu, idi na selo i bavi se stocarstvom. Lako je iz fotelje deliti drugima lekcije kako je u stocarstvu novac i prozivati ih sto se ne bave time.
Da je u stocarstvu novac, ne bi ljudi odlazili sa sela.

A da li ti ja delujem kao neko koga zabole za novac i stocarstvo?

U stocarstvu treba mnogo da se radi, a ljudi odlaze iz sela pre svega zbog kulturoloskih stvari, a finansijske su na dalekom drugom mestu. A stocarstvo je grana poljoprivrede sa najvecim potencijalom. Naravno da poljoprivreda ne moze da se meri sa visokim tehnologijama npr., ali kada pricamo o poljoprivredi, onda pricamo samo o poljoprivrdi.

A da li ti ja delujem kao neko koga zabole za novac i stocarstvo?

U stocarstvu treba mnogo da se radi, a ljudi odlaze iz sela pre svega zbog kulturoloskih stvari, a finansijske su na dalekom drugom mestu.
Fali im pozoriste u selu, pa se sele u grad da mogu da idu redovno na predstave. :mrgreen:
Salu na stranu, drzava je unistila poljuprivredu. Stocna hrana je skupa, a stoka je jeftina. Skupo je meso u mesarama, ali to zato sto mesari i klanice uzimaju sav kajmak. Ljudi koji drze stoku imaju malu zaradu. Ne racunam velike farmere.

Fali im pozoriste u selu, pa se sele u grad da mogu da idu redovno na predstave. :mrgreen:
Salu na stranu, drzava je unistila poljuprivredu. Stocna hrana je skupa, a stoka je jeftina. Skupo je meso u mesarama, ali to zato sto mesari i klanice uzimaju sav kajmak. Ljudi koji drze stoku imaju malu zaradu. Ne racunam velike farmere.

A koliko zarade oni koji imaju 10 ari njive? Naravno da se pod pojmom 'poljoprivreda je potencijal i sansa' misli samo na velike proizvodjace. Mali poljoprivredni proizvodjaci su vrsta u izumiranju, ne samo kod nas, nego i na svetu.

Ne, politika je kada morone koji imaju moronske stavove o javnim stvarima nazivam moronima.
To nije politika. To je debilizam.

Je li Deki, ti si malo sporiji u shvatanju i uocavanju detalja?:think:
Može biti da sporije shvatam tvoje pisanije. Nisam baš siguran da ga ti uopšte shvataš.

Kada je covek nasilnik koji izadje na ulice da ubija i povredjuje ljude, znaci da krsi zakon, i naravno da takvima treba lomii noge.
I ti, eto, u ime tolerancije i nenasilja pozivaš na lomljenje nogu.
Pa ćeš reći da ti znaš šta je to nenasilje, a ja, eto, sporije shvatam...?

Kada covek nosi bolidsku DSS majicu, on mene moze da nervira, ali ne mogu zbog toga da mu lomim noge. To se zove pristojnost :cmok:
Vidiš, kada čovek nosi majicu koja propagira devijantnu seksualnost, to će mene da nervira, ali neću mu ni dobaciti, niti ću ga nazvati bolidom, a o nekom lomljenju nogu i ne pomišljam.
Što se tebe tiče, podsetiću te na ovu tvoju "pristojnost" kada sledeći put budeš "nepristojan". Poznavajući tvoje umotvorine ovde neće proći mnogo vremena.

A koliko zarade oni koji imaju 10 ari njive? Naravno da se pod pojmom 'poljoprivreda je potencijal i sansa' misli samo na velike proizvodjace. Mali poljoprivredni proizvodjaci su vrsta u izumiranju, ne samo kod nas, nego i na svetu.

Sansa za 0.1% drustva da zarade i jos koji procenat da radi za te velike gazde. To nije sansa za razvoj drzave. Sta da radi ostalih 95% stanovnistva?
Drzava u 21 veku moze da opstane samo ako ima razvijenu industriju. Tome Srbija mora da tezi.
Ne treba zanemariti poljuprivredu i stocarstvo, ali oni u informatickom dobu nisu no1.
Mi sa stocarstvom nismo konkurentni, posto je meso jeftinije u evropi, u Srbiju se uvozi meso cak i iz brazila.

Sansa za 0.1% drustva da zarade i jos koji procenat da radi za te velike gazde. To nije sansa za razvoj drzave. Sta da radi ostalih 95% stanovnistva?
Drzava u 21 veku moze da opstane samo ako ima razvijenu industriju. Tome Srbija mora da tezi.
Ne treba zanemariti poljuprivredu i stocarstvo, ali oni u informatickom dobu nisu no1.
Mi sa stocarstvom nismo konkurentni, posto je meso jeftinije u evropi, u Srbiju se uvozi meso cak i iz brazila.

Naravno da poljoprivreda ne moze da bude glavna razvojna grana neke drzave, to nisam ni rekao. I naravno da postoje stvari koje su 10 puta vaznije od poljoprivrede. Ali kao sto sam napisao, mislio sam samo u poljoprivrednim okvirima. U poljoprivrednim okvirima je stocarstvo najveci potencijal. Za velike farme naravno, jer svuda u svetu kada se kaze poljoprivreda, misli se na velike farme. Ocekivati da drzava razvija nekog ko ima 10 krava je potpuno besmisleno. U stvari, besmisleno je da se taj i bavi samostalno poljoprivredom.

To nije politika. To je debilizam.

Može biti da sporije shvatam tvoje pisanije. Nisam baš siguran da ga ti uopšte shvataš.

I ti, eto, u ime tolerancije i nenasilja pozivaš na lomljenje nogu.
Pa ćeš reći da ti znaš šta je to nenasilje, a ja, eto, sporije shvatam...?

Vidiš, kada čovek nosi majicu koja propagira devijantnu seksualnost, to će mene da nervira, ali neću mu ni dobaciti, niti ću ga nazvati bolidom, a o nekom lomljenju nogu i ne pomišljam.
Što se tebe tiče, podsetiću te na ovu tvoju "pristojnost" kada sledeći put budeš "nepristojan". Poznavajući tvoje umotvorine ovde neće proći mnogo vremena.

Ko si ti da kazes da je necija seksualnost devijantna? Gledaj bolje svoj zivot.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back