Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok pa znamo da nije politicki korektno govoriti istinu
zato i ne treba biti politichki koretkan jer je to samo moderna supstitucija za fashizam
Ne vezano za temu.
Sustina tzv politicke korektnosti i jeste nametanje volje drugoj strani i njeno diskreditovanje. Proglasis nesto za drustveno normalno, prihvatljivo, moralno, ispravno, tacno, i svako ko se suprostavi lepis mu razne etikete.
Takvo ponasanje u krajnjoj meri i moze biti fasizam.

lol
ne moras da budes clan neke organizacije da bi znao nesto o njoj.
sta je inace sa tobom i tolikim pominjanjem posla i dzabalebarenja? kao da imas i japansku krv u sebi, priznaj odmah da li si cistokrvan srbin ili nisi!!!!!

cela ova pricha oko pedera je cirkus zbog para to svako zna pa i ti ako nisi totalni retard
to plus politichko skretanje paznje sa gorucih egzistencijalnih problema
ili hocesh da mi racionalno objasnish kako problemi pedera nisu postojali do pre godinu dve kad je krenulo masivno upumpavanje love raznoraznim fantomskim organizacijama koje su se samoproglasile za predstavnike pedera i borce za njihova prava
frljnesh josh koji burek i cevap besplatno raznoraznim oloshima i olupinama po etru kao jugoslav cosic i slichne kreature i dobijesh da ti "prava pedera"ispadaju iz ormara svakog jutra kao fol neshto jako znachajno i veeoma vezno po nashu javnost loool
drzava se raspada,ekonomija u ***** shiptari prave sranja na kosovu ali glavni problem su ****** jadni oni:(

Vidis kolega, prema eu merilima, ti kad pises protiv prava gay osoba i kad kazes da je homoseksualizam bolest siris govor mrznje. Dobio bi tamo etiketu da si netolerantan, da ne kazem nesto gore.
Politicka korektnost je danas veoma bitna u eu. Sve sto kazes mora biti lepo upakovano.

Ne mozes reci ``gresite`` nego ``mislim da niste u pravu``.
a kad kazes da su vernici stoka to se zove ateizam i moderno je

Можемо, за почетак, да престанемо с "увозом" европских лицемерних закона.

....pfffffffffff nasi kao mnogo valjaju...jedini iole normalni zakoni u ovoj zemlji su uvezeni iz EU...ako su Srbi za nesto nesposobni nesposobni su da donesu valjan zakon koji ce da prezivi primenu bar dva proleca uzastopce!

...e pa nece moci, docice Keti da ti izvuce varvarske usi a kako od njenih para 'leba jedemo nekako mi se cini da moramo da igramo na ringli sve cupkajuci...
...druga opcija je promena sistema drzave i aps za krimose ali kako to niko nece izvesti ne preostaje nam drugo no da trpimo dvostruko teglenje usiju, sto Obrazovaca sto tog pederaja, dok nas ne naprave na totalne magarce onako u duetu!

kojih bre para?
nema vishe para
nema donacija
nema zlatne obecanje zemlje i puta od chokolade i marmelade
europa pushta evropsku srbiju niz vodu

Poslednja izmena od moderatora:
a kad kazes da su vernici stoka to se zove ateizam i moderno je
Ja kao vernik se zgrozavam takvih tvrdnji.
Ebiga. To je prihvatljivo, ali samo iz raloga zato sto ONI to govore. To ti je sad moderno, eu fura takav fazon. Eu je stkana od dvostrukih standarda i laznog morala.
Bobmarduju jednu zemlju navodno zbog ugrozenih ljudskih prava, a africku sirotinju pustaju da umire na sredozemnom moru, i samo ih nadlecu avionima da vide da li jos ima zivih, boze sacuvaj da bi bacili koju konzervu hrane. (ako se secas slucaja od prosle godine)

Poslednja izmena:
Ja kao vernik se zgrozavam takvih tvrdnji.
Ebiga. To je prihvatljivo, ali samo iz raloga zato sto ONI to govore. To ti je sad moderno, eu fura takav fazon. Eu je stkana od dvostrukih standarda i laznog morala.
Bobmarduju jednu zemlju navodno zbog ugrozenih ljudskih prava, a africku sirotinju pustaju da umire na sredozemnom moru, i samo ih nadlecu avionima da vide da li jos ima zivih, boze sacuvaj da bi bacili koju konzervu hrane. (ako se secas slucaja od prosle godine)
EU je raspadajuci organizam,lesina koja zaudara,al boze moj ovde ima gomila nekrofila koji se pale na to

To je bio protest protiv nekaznjenog nasilja, a ne Pride.
Tako je.
Ove godine nije bilo prajda, drzava je porazena, ali bice sledece godine, kad eu pritisne.
Nisam ni u kakvom pokretu, ali cu pobedom smatrati ostavke Dacica i Djilasa, i ostre kazne protiv psihopata koji napadaju mirne prolaznike.
Posle otkazivanja parade, to je najmanje sto su mogli da ucine.

kojih bre para?
nema vishe para
nema donacija
nema zlatne obecanje zemlje i puta od chokolade i marmelade
europa pushta evropsku srbiju niz klozetsku sholju a sa njom i pederske aktiviste :lol:

...zaboravih na tvoj horoskopski znak madre de dios, 'ajmo ponovo...jel Srbija nesto proizvodi? Proizvodi my ass, a koliko ja ucih ekonomiju svako mora nesto da proizvodi da bi ziveo, bilo sta sto se inace moze prodati.
Nama je proizvodnja stota rupa na svirali, puna nam usta Kosova, Evrope, investicija, izvoza kompletne proizvodnje u Rusiju, ma ne u Rusiju - u Kinu, ma ne u Kinu - u Nemacku i tako...dok se mi usaglasimo gde cemo da izvezemo ono sto nismo ni proizveli svi oni idu napred a mi smo u snovima, razgaceni na oblacicima jer nama treba tako malo pa da postanemo Svajcarska ali hebi ga, necemo mi da budemo Svajcarska tamo smrdi 'ocemo Putina, ma ne Putina Obamu, e bas Putina, e bas Obamu i tako...svadji nikad kraja, fabrike nula, izvoz skoro pa nula a zemlja lezi i odmara...valjda ceka neke bolje ljude od nas, ako i treba kad je nismo zasluzili. Pederaj isto kao i tradicionalne vrednosti, pravi muskarci i prave zene, evropa i tata putin su za mene kranje ali kranje sporadicne stvari nego je simpa na ovom blentavom forumu ubedjivati se sa blentama kao sto si ti...

...zaboravih na tvoj horoskopski znak madre de dios, 'ajmo ponovo...jel Srbija nesto proizvodi? Proizvodi my ass, a koliko ja ucih ekonomiju svako mora nesto da proizvodi da bi ziveo, bilo sta sto se inace moze prodati.
Nama je proizvodnja stota rupa na svirali, puna nam usta Kosova, Evrope, investicija, izvoza kompletne proizvodnje u Rusiju, ma ne u Rusiju - u Kinu, ma ne u Kinu - u Nemacku i tako...dok se mi usaglasimo gde cemo da izvezemo ono sto nismo ni proizveli svi oni idu napred a mi smo u snovima, razgaceni na oblacicima jer nama treba tako malo pa da postanemo Svajcarska ali hebi ga, necemo mi da budemo Svajcarska tamo smrdi 'ocemo Putina, ma ne Putina Obamu, e bas Putina, e bas Obamu i tako...svadji nikad kraja, fabrike nula, izvoz skoro pa nula a zemlja lezi i odmara...valjda ceka neke bolje ljude od nas, ako i treba kad je nismo zasluzili. Pederaj isto kao i tradicionalne vrednosti, pravi muskarci i prave zene, evropa i tata putin su za mene kranje ali kranje sporadicne stvari nego je simpa na ovom blentavom forumu ubedjivati se sa blentama kao sto si ti...

srbija nishta ne proizvodi jer su zuti planski dokrajchili ono malo od privrede shto je preostalo posle 5.oktobra sve po diktatu te iste eu
za to najvecu zaslugu snosi onaj kriminalac zoran djindjic koga su posle smakli jer se posvadjao oko % sa svojim tatama nemcima
to i dalje nema nikakve veze s tim da srbija nikada nece uci u eu i ziveti na njenoj sisi od donacija
na taj plan mozete da zaboravite
wc papir sluzi za jednokratnu upotrebu a to je cela ova drzavna elita i njena bezvredna evropejska ideologija
i to onaj ko od novina tamni,najjeftiniji u listitjima

....pfffffffffff nasi kao mnogo valjaju...jedini iole normalni zakoni u ovoj zemlji su uvezeni iz EU...ako su Srbi za nesto nesposobni nesposobni su da donesu valjan zakon koji ce da prezivi primenu bar dva proleca uzastopce!

Зато ће европски закон о ЛГБТ егзибиционистима трајати вековима... :roll:

Као и онај о неуплитању родитеља у здравствено стање своје деце...

Као и онај да се мама не зове више мама, нити тата тата...

Као и сви остали европски, једнако интелигентни закони. :dash:

cela ova pricha oko pedera je cirkus zbog para to svako zna pa i ti ako nisi totalni retard
to plus politichko skretanje paznje sa gorucih egzistencijalnih problema
ili hocesh da mi racionalno objasnish kako problemi pedera nisu postojali do pre godinu dve kad je krenulo masivno upumpavanje love raznoraznim fantomskim organizacijama koje su se samoproglasile za predstavnike pedera i borce za njihova prava
frljnesh josh koji burek i cevap besplatno raznoraznim oloshima i olupinama po etru kao jugoslav cosic i slichne kreature i dobijesh da ti "prava pedera"ispadaju iz ormara svakog jutra kao fol neshto jako znachajno i veeoma vezno po nashu javnost loool
drzava se raspada,ekonomija u ***** shiptari prave sranja na kosovu ali glavni problem su ****** jadni oni:(

prava gej populacije treba da ti budu bitna, jer su prava svake manjine od velike vaznosti za zdravlje drustva
niko ti ne iskace iz frizidera sa pitanjem da li homoseksualci treba da usvajaju decu, vec se prica o necemu najosnovnijem, sto treba sve nas da zabrine - o tome da drzava ne moze da obezbedi ni odrzavanje jednog najavljenog skupa. to je goruce egzistencijalno pitanje, takodje, o Dereru .
kao sto sam vec napisala, jako mali broj ljudi je zaposleno u lgbt organizacijama. u gsa, koji su danas organizovali skup, platu prima tek njih dvoje. ostali su volonteri i niko ih nije namamaio besplatnim cevapima i burekom (da je tako svi srbi bi bili aktivisti,hoho).

Ne proizvodimo nista upravo zbog eu, (bombardovanje, sankcije, izolacija,) i zutih koji su sproveli lopovsku privatizaciju.
Zar ti mislis da je eu rusila komunizam u evropi, da bi napravila istok bogatim? Ne bih rekao, vise mi se cini, da je to radila da bi prigrabila to trziste, njihove prirodne resurse, njihove fabrike, i naravno jeftinu radnu snagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back