Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasniva se na ideji da je homoseksualnost bolest, te da je treba leciti/zatvoriti izmedju cetiri zida/sta god (oko ovog postoje varijacije).
pojam je krajnje jednostavan ne vidim na sta ciljate iznenadnim filozofiranjem
Dakle, ako kažem ovako:
- Šta ko radi između svoja 4 zida mene uopšte ne zanima.
- Ako se homoseksualci javno grle, ljube i fataju, to je po mom mišljenju odvratno, odbojno i remeti javni red i mir.
- Šta god da radi bilo gde, niko nema pravo da ga zbog toga bije ili na bilo koji drugi način ugrožava - tu je policija da čuva javni red i mir.

...ja sam znači izraziti anti-gej, a po tebi i neinteligentan????

zasniva se na ideji da je homoseksualnost bolest, te da je treba leciti/zatvoriti izmedju cetiri zida/sta god (oko ovog postoje varijacije).
pojam je krajnje jednostavan ne vidim na sta ciljate iznenadnim filozofiranjem

A šta je sa onim ljudima koji to ne smatraju za bolest, ali nisu ni za propagiranje tog poremećaja (ne kao medicinski poremećaj)?
Šta je to iznenadno filozofiranje? Koliko mogu da primetim, a možda grešim, na moje postove uglanom manje odgovoraš. Vidim da ti je lakše da se "boriš" sa onim forumašima koji su više/manje nasilnih stavova. Onda ti je upotreba naučenih fraza lakša, nema potrebe za argumentima. Ni za filozofiranjem.

Dakle lek protiv homofobije treba da se pronađe, ali lek protv homoseksualzima ne sme da se traži, jer nije politički korektno?

Vidis kolega, prema eu merilima, ti kad pises protiv prava gay osoba i kad kazes da je homoseksualizam bolest siris govor mrznje. Dobio bi tamo etiketu da si netolerantan, da ne kazem nesto gore.
Politicka korektnost je danas veoma bitna u eu. Sve sto kazes mora biti lepo upakovano.

Ne mozes reci ``gresite`` nego ``mislim da niste u pravu``.

Poslednja izmena:
A šta je sa onim ljudima koji to ne smatraju za bolest, ali nisu ni za propagiranje tog poremećaja (ne kao medicinski poremećaj)?
Šta je to iznenadno filozofiranje? Koliko mogu da primetim, a možda grešim, na moje postove uglanom manje odgovoraš. Vidim da ti je lakše da se "boriš" sa onim forumašima koji su više/manje nasilnih stavova. Onda ti je upotreba naučenih fraza lakša, nema potrebe za argumentima. Ni za filozofiranjem.

izvini, nije namerno.
ne kapiram na kakav poremecaj mislis, ako ne mislis na medicinski?

ok pa znamo da nije politicki korektno govoriti istinu
zato i ne treba biti politichki koretkan jer je to samo moderna supstitucija za fashizam

Jawohl.

Етичка је обавеза сваког мислећег човека не подлећи таквим притисцима. Све друго је ментална лењост и кукавичлук.

Vidis kolega, prema eu merilima, ti kad pises protiv prava gay osoba i kad kazes da je homoseksualizam bolest siris govor mrznje. Dobio bi tamo etiketu da si netolerantan, da ne kazem nesto gore.
Politicka korektnost je danas veoma bitna u eu. Sve sto kazes mora biti lepo upakovano.

Ne mozes reci ``gresite`` nego ``mislim da niste u pravu``.

То се да назвати једноставније, и тачније - лицемерје.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back