Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
agree. veliki poraz drzave.............
samo ona nije nosila majicu preko jakne, nego ispod jakne, i nije u njoj bila u crkvi svetog marka, nego na zurci (gde je verovatno ocenila da nece biti problema, kao sto ih i nije bilo). ne moze da se kaze da je devojka isprovocirala ovaj napad.

Ja mislim da je veca sansa da joj se na ulici desi nesto lose nego u crkvi.

MIslio sam na one koji su hteli nasilno da prekinu paradu.

Парада је отказана јер је већина била против. Па и прошле године је било оних који су хтели насилно прекинути параду али се опет одржала. Једина разлика у односу на прошлу године је та што су избори близу а нико не жели да се замера грађанима.

Једнаки су пред законом јер закон не гледа на то ко се гађа у буљу и ко може да прави децу коме... мада би неки желели да од педера направе беле медведе и да се напади на њих третирају по повишеној одговорности.

Ова тупава је ишла на неки сукоб, сама себе исекла, и сад се спрема да парадира у роза гаћама око скупштине као лезбејска Јованка Орлеанка.

Иначе, малолетник је пуштен кући, и скоро је немогуће да ће као малолетник трпети било какве озбиљније консеквенце због овога. Следећи пут изаберите неког старијег, о свете лезбо-мученице.

Nisam pisao o zakonskoj jednakosti, mada i tu posotje određene razlike, recimo u zasnivanju porodice kroz brak. Sve sotalo im je omogućeno i niko to ne gleda pri školovanju, zaoslenju, radu ili bilo čemu drugom. Mada u svim tim kategorijama može da dođe do neprijatnosti ukoliko neko potencira svoj poremećaj noseći razne parole, zastave ili majice.

Рецимо, иде риба улицом... блентави клинац јој се набацује.

Ова у нападу праведног лезбејског гнева одговори ко зна шта, овај удуван и постиђен пред друштвом извади тај перорез.

Ова га зграби и сад је великомученица.

Да ли је то мало вероватнији сценарио од ових патрола хулигана који шпартају улицама спроводећи гејоцид?

Pravi prostak, kad nema argumente, odmah pokusava da prebaci "diskusiju" na licni nivo. :roll:

Како немам, рекао сам ти фино да два мушкарца не могу имати дете као ни две жене.
А ти одговараш да не можеш цртати а да ти кочи Corel Draw, што значи да немаш аргументе.

Како немам, рекао сам ти фино да два мушкарца не могу имати дете као ни две жене.
А ти одговараш да не можеш цртати а да ти кочи Corel Draw, што значи да немаш аргументе.

Smorila sam se da godinama objasnjavam jedno te isto. Argumenata imam na pretek, ali sam shvatila da gubim vreme.

Лезбејке да оплоди мушкарац?
Добро, све и да је тако, зар би неко нормалан допустио да лезбејке одгајају дете?
imas u onoj spanskoj seriji komsije sto se daje na studiju b tu propagandu, toga ima u SAD u praksi naravno sa tendencijom lgtb organizacija ta pricu prosire

Да, и случајно је обукла баш ту мајицу.
Ма дај!

a koji je inace problem da se nosi majica? pa nije bila nepristojna i nosila pantalone sa izrezom na dupetu ili nesto slicno
za napad nema opravdanja, lik je debil
a kakav nam je sistem, napadace i dalje dok ne naleti na nekog ko ima veci noz...
druga stvar je sto ce lesinari da se nafatiraju na tudjoj muci
mislim da bi gej populacija mnogo bezbriznije zivela da nema tih lopovskih udruzenja

Poslednja izmena:
a koji je inace problem da se nosi majica? pa nije bila nepristojna i nosila pantalone sa izrezom na dupetu ili nesto slicno
za napad nema opravdanja, lik je debil
a kakav nam je sistem, napadace i dalje dok ne naleti na nekog ko ima veci noz...
druga stvar je sto ce lesinari da se nafatiraju na tudjoj muci
mislim da bi gej populacija mnogo bezbriznije zivela da nema tih lopovskih udruzenja

Видиш и сам који је проблем да се носе такве мајице. Ми смо такво друштво и то је то.
А што се тиче момка, не знам да ли је дебил али не оправдавам га уопште. Требао би се прописно казнити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back