Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Ово је највећа глупост коју сам прочитао.![]()
Tvrdis suprotno?
Imas neke dokaze o vezi izmedju homoseksualnosti i steriliteta?
DUH!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је највећа глупост коју сам прочитао.![]()
agree. veliki poraz drzave.............
samo ona nije nosila majicu preko jakne, nego ispod jakne, i nije u njoj bila u crkvi svetog marka, nego na zurci (gde je verovatno ocenila da nece biti problema, kao sto ih i nije bilo). ne moze da se kaze da je devojka isprovocirala ovaj napad.
Није пар хиљада људи било против параде него пар милиона, односно велика већина!
Tvrdis suprotno?
Imas neke dokaze o vezi izmedju homoseksualnosti i steriliteta?
DUH!
MIslio sam na one koji su hteli nasilno da prekinu paradu.
Једнаки су пред законом јер закон не гледа на то ко се гађа у буљу и ко може да прави децу коме... мада би неки желели да од педера направе беле медведе и да се напади на њих третирају по повишеној одговорности.
Ова тупава је ишла на неки сукоб, сама себе исекла, и сад се спрема да парадира у роза гаћама око скупштине као лезбејска Јованка Орлеанка.
Иначе, малолетник је пуштен кући, и скоро је немогуће да ће као малолетник трпети било какве озбиљније консеквенце због овога. Следећи пут изаберите неког старијег, о свете лезбо-мученице.
Је л' ме зезаш или...?!
Нису стерилни али медицина није толико напредовала, два мушкарца не могу имати дете као ни две жене.![]()
Је л' ме зезаш или...?!
Нису стерилни али медицина није толико напредовала, два мушкарца не могу имати дете као ни две жене.![]()
Gde pise da dete mora biti zajednicko?
Nemam vremena da crtam, a Corel Draw mi nesto koci.
Па кажеш да нису стерилни а то значи да... Чекај мало, хоћеш да кажеш да би дозволила да хомосексуалци усвајају децу?![]()
Pravi prostak, kad nema argumente, odmah pokusava da prebaci "diskusiju" na licni nivo.![]()
ma jok bre, nego da ih oplodi neki pesovan kao elton dzon za dobru kintu.
Како немам, рекао сам ти фино да два мушкарца не могу имати дете као ни две жене.
А ти одговараш да не можеш цртати а да ти кочи Corel Draw, што значи да немаш аргументе.
Nemam vremena da crtam, a Corel Draw mi nesto koci.
imas u onoj spanskoj seriji komsije sto se daje na studiju b tu propagandu, toga ima u SAD u praksi naravno sa tendencijom lgtb organizacija ta pricu prosireЛезбејке да оплоди мушкарац?
Добро, све и да је тако, зар би неко нормалан допустио да лезбејке одгајају дете?
Kako si retrogradna i tehnološki nazadna... kakav CDR, samo Adobe Illustrator.![]()
Smorila sam se da godinama objasnjavam jedno te isto. Argumenata imam na pretek, ali sam shvatila da gubim vreme.
Да, и случајно је обукла баш ту мајицу.
Ма дај!
a koji je inace problem da se nosi majica? pa nije bila nepristojna i nosila pantalone sa izrezom na dupetu ili nesto slicno
za napad nema opravdanja, lik je debil
a kakav nam je sistem, napadace i dalje dok ne naleti na nekog ko ima veci noz...
druga stvar je sto ce lesinari da se nafatiraju na tudjoj muci
mislim da bi gej populacija mnogo bezbriznije zivela da nema tih lopovskih udruzenja