Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napasti nekog zbog majice, pa cak i LGBT je idiotski. I ja ne volim da vidim dresove Zvezde i Partizana, isto koliko i majice LGBT, Obraza, Nacionalnog Stroja i ostalih nevladinih, vladinih i trecih grupacija koje nam kroje zivote ovde, pa nijednom od njih nisam zapretio, niti rekao, a kamoli potegao pesnicu ili noz.
Gledas svoja posla a ne koljes ljude po ulici.
Tako nekako.
I zaista mislim da za ovakve napade ne treba da se krije identitet napadača, već da se javno pokaže njegova fotografija, bez obzira na njegov uzrast.

Sto se fotografije tice, maloletan je, pa i da mu se progleda, ali samo sto se toga tice, a za fizicki napad, puna kazna.
Pa vidiš, kada se ovako manipuliše sa inicijalima, pa kada je tu malko nelogičnosti (majica u pola pet ujutru), onda postoji mogućnost da neko celu tu priču lažira radi isterivanja nekih svojih ciljeva.

Ovako, dajte imenom i prezimenom ko je to napao, dajte njegovu fotografiju (da se zna da se drugi čuvaju lika) i dajte da vidimo svi mi na koliko je osuđen zbog ovog napada. Naravno, svi mi treba da imamo mogućnost da čujemo i njegovu verziju događaja.

Majica u pola pet ujutru ne znači ništa. Možeš da nosiš majicu ispod otvorene jakne, kaputa i sl i biće jasno vidljiva, a tebi neće biti mnogo hladno.

Međutim čini mi se da se ovaj slučajni napad ili pitanje kakav obračun koristi da se sa zakašnjenjem šalje poruka kako smo mi, eto, bla bla, i mi nećemo dozvoliti, bla bla, itd.
Sasvim skoro bio je i onaj navodni napad na homoseksualca usred Beograda, gde je grupa nepoznatih napadača presrela jednog homoseksualca sa čvrstom namerom da ga biju.
Prepoznali su da je homoseksualac - pročitali mu sa čela.
A on je onda (prema priči) izvadio telefon, napadači su zastali, a onda kada je pozvao policiju nagrnuli u beg.

Malo, malo pa slična priča ima za cilj da naše društvo predstavi kao divljačko, i ja zaista mislim da je svima nama u interesu da se ovakve priče isteraju do kraja.
Da li je do napada zaista došlo?
Šta je uzrokovalo napad?
Ko je napadač?
Zašto je napadač kod sebe imao oružje?

Kako neke od vas nije sramota?

Devojku povrsno poznajem, i napisala sam pre par strana sta se desilo, ali zaslepljeni mrznjom i zeljom da se pravite pametnim, ni ne citate postove.

Ako vas sutra neko prati, napadne i izbode nozem, jer imate plave oci,

krivi ste jer sa kojim pravom imate plave oci? Provocirate male psihopate crnih ociju..

Kako neke od vas nije sramota?

Devojku povrsno poznajem, i napisala sam pre par strana sta se desilo, ali zaslepljeni mrznjom i zeljom da se pravite pametnim, ni ne citate postove.

Ako vas sutra neko prati, napadne i izbode nozem, jer imate plave oci,

krivi ste jer sa kojim pravom imate plave oci? Provocirate male psihopate crnih ociju..
Da, da... zaslepljeni mržnjom tražimo da se rasvetli i javno kaže šta se zaista desilo i da se uz ime i prezime javno pokaže fotografija napadača.

Zaista, kako me nije sramota????

mene izuzetno zabrinjava maloletnik sa nozem u sitnim nocnim satima.
sta trazi sa hladnim oruzjem, zasto ga nosi sa sobom, i da li je njemu u stvari svejedno u cije telo ce da zarije ostricu?
okidac moze da bude pogresan pogled, smeh veselog drustvanceta, dodir slucajnog prolaznika ramenom dok su se mimoilazili.
mene brine mali izvitopereni psihopata koji seta ulicama ovog grada..taj psiho ce mozda da naleti na vase dete i izbosce i njega.
zasto? ne svidja mu se kako ga gleda..ima pogresnu frizuru...nece biti gej ali imace pogresan sal, pogresnog omrazenog mu kluba..mozda. i umrece zbog male zveri, mislite o tome drugari nocas pred spavanje, i o tome sta podrzavate :)
Da li će neko imati pogrešnu majicu, da li će se neko pogrešno nasmejati, da li se neko jednostavno našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme....????

Kako se boriti protiv sve izraženijeg nasilja među klincima?

Napisala sam "neki od vas". Izbegavam generalizacije.

Zasto si se nasao prozvan?

Ako malom psihu ne mogu da objavem puno ime i fotografiju,

dajte da javnost vidi roditelje koje pustaju maloletnog sina da provodi noc na ulici.
Zašto ne mogu malom psihu da objavim fotografiju? Zbog evropskih zakona?
Ma kakvi, bre, evropski zakoni ako je u pitanju zaštita ljudi!

I za vreme Tita nije moglo, zasto sad uplitati evropske zakone.

Ja bih mu naravno objavila sve podatke i fotku, i ne bih ga pustila iz zatvora zato sto je jadan maloletan.
Za vreme Tita su šetali maloletnici sa noževima u gluvo doba noći i bockali prolaznike koji im se ne svide?

A za veće prestupe objavljivali su imena i prezimena čak i maloletnicima.

konačno imaju dokaz da su ugroženi kao manjna!
zanimljivo:think:

Pazi, ne bih se kladio da nije to smišljeno urađeno da se ona šeta sa gay majicom, znajući da će se uvek naći negde neki bolid da se zaleti kao bik na crvenu krpu. I, onda, paf... kreće lavina optužbi i pritisaka na vlast što im nisu dozvolili pederbal, i kao "jel' sada vidite da smo ugroženi".

Није је требао баш ножем, било би доста и два-три шамара :). Шалим се наравно, не оправдавам насиље али кривицу бих приписао првенствено њој.
И има нешто добро у томе. Више се нико неће усудити да уради нешто слично, знамо у каквом друштбу живимо. Нема јавног приказивања LGBT популације и то је то.

Hoćeš da se kladiš? Znaš li ti koji su to egzibicionistički bolesnici? Da nisu ne bi tražili da paradiraju pokazujući svoje sexualne sklonosti. Tek sada će, kada su videli da je to odličan mamac za somove, krenuti da se šetaju u tim majicama.

mene izuzetno zabrinjava maloletnik sa nozem u sitnim nocnim satima.
sta trazi sa hladnim oruzjem, zasto ga nosi sa sobom, i da li je njemu u stvari svejedno u cije telo ce da zarije ostricu?
okidac moze da bude pogresan pogled, smeh veselog drustvanceta, dodir slucajnog prolaznika ramenom dok su se mimoilazili.
mene brine mali izvitopereni psihopata koji seta ulicama ovog grada..taj psiho ce mozda da naleti na vase dete i izbosce i njega.
zasto? ne svidja mu se kako ga gleda..ima pogresnu frizuru...nece biti gej ali imace pogresan sal, pogresnog omrazenog mu kluba..mozda. i umrece zbog male zveri, mislite o tome drugari nocas pred spavanje, i o tome sta podrzavate :)

E, moram reći, bravo za ovaj post! To je suština problema ovog društva. Umesto da se u tome prepozna najveći problem, akcenat se stavlja na tamo neku lezbaču koja je bila samo slučajni odabir ovog malog divljaka. A, zašto? Pa, zato što je nadležne, a i medije, u stvari baš briga za ovo društvo. Bitni su gejevi. Sada će se iskonstruisati strahovite priče o ugroženosti gejeva u Srbiji, i opet će se mimoići suština, a suština je da je srpsko društvo bolesno kao zub pojeden od karijesa, koga je usput zakačila i gangrena, i u čijem korenu je ogromna gnojna kesa.

I za vreme Tita nije moglo, zasto sad uplitati evropske zakone.

Ja bih mu naravno objavila sve podatke i fotku, i ne bih ga pustila iz zatvora zato sto je jadan maloletan.

Па не можеш по европско-континенталном кривичном праву да објавиш личне податке малолетника, а још мање његову фотографију и да је контекст приче далеко блажи...
Зашто ти је битан идентитет тог малог манијака и кога уопште заболе за идентитет те девојке, она је жртва била геј или не... Шта би му радила да знаш да се зове Иван Петровић из Мокролушке 22?

Za vreme Tita su šetali maloletnici sa noževima u gluvo doba noći i bockali prolaznike koji im se ne svide?

A za veće prestupe objavljivali su imena i prezimena čak i maloletnicima.

Ај дај доказ, ал осим малолетника типа Бошко Буха и осталих проблематичних пионира-хероја, кад је било наведено име окривљеног малолетника пред законом?
Ми смо европско-конт правни систем били пре, за време и после Тите. И Турци исто, од Ататурка..лол...
И шта би радио да знаш ко је? Еби му ебо кеву, нако, партизански?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back