Cartmanland
Poznat
- Poruka
- 8.032
Ne bi me začudilo da si queen , što u engleskom žargonu označava pedera . Ipak , za sada za to ne postoje dokazi , pa ću i dalje pretpostavljati da si žensko .
queer a ne queen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi me začudilo da si queen , što u engleskom žargonu označava pedera . Ipak , za sada za to ne postoje dokazi , pa ću i dalje pretpostavljati da si žensko .
ma ne lupetaj...lik pricha kako bi me spalio na lomachi znachi bolestan je a i ti sa ovim nastupom pih bash da napravim spisak bolida sa krste...
slobodno ...meni majice ne smataju ,a ponajmanje da bodem ljude zbog majice...
queer a ne queen.
Znas li ti uopste sta je nacionalizam?
Tebi je izgleda nacizam, fasizam, nacionalizam, isto.
Nacionalizam je ljubav prema svom narodu i svojoj drzavi, a ne mrznja prema drugima. Pobrkala si stvari.
Upavu si.Ma kakve veze ima kakav je rizik kada su u pitanju ljudska prava? Sta je sledece, rulja ce da odredjuje ko ima kakva prava....Svasta....
Kao sto i napisah, po toj logici je poziv na nasilje kada bi neko podrzao neki skup Srba u Pristini, jer bi se naslo mnogo stanovnika Pristine koji bi bili protiv toga. Stvarno svasta.
Rekao bi da se radi o heteroseksualcima koji sa svojim lepsim polovinama praktikuju anal.
shta ti lupetash nigde nema chiste nacije tako da nema ni nacionalizma
sushtinski nema chistih nacija tako da nema ni podela po nacionalnostima
a podele se prave kad neko pozheli nekog da prikolje
josh jeno sranje debila koji bi da zhive u nekakvim imaginarnim bajkama plus da se busaju u prsa zarad fikcije
ma ne lupetaj...lik pricha kako bi me spalio na lomachi znachi bolestan je a i ti sa ovim nastupom pih bash da napravim spisak bolida sa krste...
queer a ne queen.
Теби не сметају, али другима сметају. Толико си себична да не видиш даље од свог носа.
Промовисање неприродних сексуалних орентација лоше утиче на адолесценте, шта ти није јасно?
Ja te ne bi spalio na lomaci, ja bi te zatvorio u instituciju zatvorenog tipa zajedno sa denserkom.
![]()
Ову глупост морам записати. Баш си ме насмејала.![]()
SHTA TI LUPETASH???kakve neprirodne jesi ti mutafpostoje oduvek nisu neprirodne hebote...
kome zdrave pameti smeta neko jer nosi takvu i takvu majicu + nikog ne smara
ne posecujem ustanove u kojima si boravio...
SHTA TI LUPETASH???kakve neprirodne jesi ti mutafpostoje oduvek nisu neprirodne hebote...
kome zdrave pameti smeta neko jer nosi takvu i takvu majicu + nikog ne smara
ne posecujem ustanove u kojima si boravio...
Морам ти објашњавати као неком детету. (а можда и јеси дете)
Неприродно је оно што није природно, а природа налаже размножавање те због тога и постоје мушкарци и жене. Природно је да се воле мушкарац и жена а не два мушкарца или две жене. Хетеросексуализам је природан а хомосексуализам није.
Najbolje da onda pobijete sve ljude koji ne mogu da imaju decu. To bi bilo jako zdravo i prirodno.
Najbolje da onda pobijete sve ljude koji ne mogu da imaju decu. To bi bilo jako zdravo i prirodno.
Najveci biser IKAD!shta ti lupetash nigde nema chiste nacije tako da nema ni nacionalizma
sushtinski nema chistih nacija tako da nema ni podela po nacionalnostima
a podele se prave kad neko pozheli nekog da prikolje
To je jos jedno ``sranje`` koje je ocuvalo Srbe 500 god pod Turcima. To je jedno sranje koje je sacuvalo nas nacionalni identitet, jezik, kulturu, obicaje, itd. To je jedno ``sranje`` koje je ocuvalo Jevreje i njihov identitet preko hiljadu godina.josh jeno sranje debila koji bi da zhive u nekakvim imaginarnim bajkama plus da se busaju u prsa zarad fikcije
Ne nego baš queen . Proveri ovde :
https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Terminology_of_homosexuality
Tachno!
Recite kad cete tako prirodni ici da ih prikoljete?
*sarkazam*
The terminology of homosexuality has been a contentious issue since the emergence of LGBT social movements in the mid-19th century. As with racial terms within the United States—such as negro, black, colored, and African American—the choice of terms regarding sexual orientation may imply a certain political outlook, and different terms have been preferred at different times and in different places. In English, some terms in widespread use have been sodomite, pederast, Sapphic, Uranian, homophile, lesbian, gay, queer, LGBT, Two-Spirit, and same-sex attracted. Some of these words are specific to women, some to men, and some can be used of either; this too changes over time.
Dobro batice , ja sam mislio da si pametniji nego ova "lejdi". Imaš na toj stranici 20 izraza sa queen , što ne znači da i queer nije ***** :
Queen, princess and variations[65]
Bean queen (also taco queen or Salsa queen), gay man attracted to Hispanic gay men[57][66]
Brownie queen, obsolete slang for gay man interested in anal sex (used by men who disliked anal sex)[67]
Chicken queen, older gay man interested in younger or younger appearing men[68]
Curry queen, gay man attracted to Asian-Indian gay men[42]
Dinge queen, gay man attracted to black gay men (offensive use of "dinge" meaning black)[69]
Drag queen, gay man into cross-dressing for performance[69]
Gym queen, gay man given to athletic development[70]
Pissy queen, gay man perceived as fussy[64]
Scat queen, gay man into coprophilia[71]
ja govorim o ljudima koji su rodjeni kao homoseksualci SHTA TU NIJE JASNO???
i rishcanska sekta sebe propagira i uvodi u 21 veku sektashku veronauku u shkole o tome ne pricash??
i doktori sebe propagiraju shta ti nije jasno??