Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To kazes ti, a strucna lica kazu da je prirodna.

Kome da poverujemo? :mrgreen:

Која стручна лица кажу да природа налаже истополне везе? Колико ја знам природа налаже размножавање, опстанак врсте и слично, што је помало контрадикторно ономе што ти тврдиш.

Која стручна лица кажу да природа налаже истополне везе? Колико ја знам природа налаже размножавање, опстанак врсте и слично, што је помало контрадикторно ономе што ти тврдиш.

rokfeler fondacija je strucno lice tj. njihove pare oblikuju stavove strucnih lica

dechko ti si debil..jel te tata chesto zlostavljao kad si bio mali ili mama poshto imash puno zhelje za destrukcijom...

Ja bih rekao da tragovi zlostavljanja postoje kod tebe , što se može zaključiti iz preterane upotrebe vulgarnih izraza , agresivnosti i čestog skretanja sa teme , uz upotrebu velikih slova .

Šta više , tvoja odbrana homoseksualaca , koje smatraš ugroženima , ukazuje na to da sebe doživljavaš istovremeno kao prljavu i ugroženu - što onda dovodi do simpatija ka sličnim bićima .

Ovo stvarno nema smisla, ajde ono da vredjas tvrdeci da su svi koji ne podrzavaju tu glupost latentni ******, ali ovo je previs eniskoi za vas.Jasno mi je da ste upuceni u tu tematiku sa zlostavljanjem u tom uzrastu, i voleo bi da nas postedite toga.

ma ne lupetaj...lik pricha kako bi me spalio na lomachi znachi bolestan je a i ti sa ovim nastupom pih bash da napravim spisak bolida sa krste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back