- Poruka
- 4.419
Onda brate kazes boli me to i to od vremena i nece ti se desiti to i to ( ja dodam sebi obicno neki epitet tipa retarde glupaco itd
) i onda se manje plasis i eto manje i lekova onda.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne slazem se bas sa terapijom sa psihijatrom ali ok kome pomaze samo napred.
Iskreno, nisam shvatio što pričaš, dobar psiholog ili osoba od povjerenja? Zašto ne psihijatar koji je studirao medicinu i najstručniji je u tom području (ja idem kod privatnog), znaš da napadi panike ili depresija ili bilo koje drugo psihičko stanje mogu biti uzrokovani npr. dobročudnim tumorom ili ne daj bože nečim gorim, a psiholog to ne može ustanoviti, a još manje osoba od "povjerenja".Pa zato sto se vezu samo za 2-3 stvari od cele price i ne slusaju te,napominjem samo sam se lecila od depresije koja se ispostavila da je uvecana stitna posle(slicni simptomi),i napada panike znaci nisam luda i to pa da me ne slusaju.Moja terapija bi vise bila neki dobar psiholog ili osoba od poverenja uz pomoc koje bi otkrili uzrok problema razgovorom i ako treba mozda lekovima i onda bi sve nestalo.Primer lupicu sad nekome je umrla baba kao malom i to mu je okidac bilo za panicne u podsvesti i onda bi razgovorom dosla do toga recimo da taj ili ta shvati da je to tako prirodno ili sta vec nije mogao ili mogla da shvati kao malo dete i 90% stvari bi nestalo to potpisujem.
Iskreno, nisam shvatio što pričaš, dobar psiholog ili osoba od povjerenja? Zašto ne psihijatar koji je studirao medicinu i najstručniji je u tom području (ja idem kod privatnog), znaš da napadi panike ili depresija ili bilo koje drugo psihičko stanje mogu biti uzrokovani npr. dobročudnim tumorom ili ne daj bože nečim gorim, a psiholog to ne može ustanoviti, a još manje osoba od "povjerenja".
Lijekovi su u redu ako osoba mora funkcionirati svaki dan na taj način da npr. mora prehranjivati porodicu, pa je to jedini izlaz.
Nije mi niti jasno odakle ti da psihijatri ne slušaju, pa to im je osnova posla, slušanje!
Ti bi liječila napade panike umjesto da jašeš na konju, ti bi rađe uzela magarca iako je to puno sporiji put, a nekada i uzaludan, jer magarac je tvrdoglav pa stane![]()
Nisam rekao da psihijatar liječi tumore, već da je veća šansa da će ih on dijagnosticirati negoli što će to učiniti psiholog ili osoba od povjerenja. Ima još jedna stvar, a to je da je većina psihijatara završila smjer specijalizacije neuro-psihijatar, pa od tuda i veća mogućnost za dijagnosticirati i neurološke poremećaje i bolestiImam dug staz sa lekarima i zbog toga a i zbog fotosenzibilne epi koju imam pa eto tako ... znam nestoTebe tvoj slusa zato sto ga placas a da te pitam sto ne ides kao svi mi obicni "smrtnici" kod drzavnog?Ali se u samo jednom slazemo delimicno da ne daj boze nikom mogu da ustanove tumor ljudi koji nemaju veze sa medicinom,ali si pogresio u jednom za tumore i to bio bio bolji neurolog znas on ti je za to psihijatar to ne leci ja mislim a tesko bi poznao to,mada ima GI raznih
![]()
Oce to....ko ne znaPsihijatar za lecenje NEUROLOSKIH BOLESTI ...AAAJDEEEEE
![]()
Ranije je postojala specijalizacija iz neuropsihijatrije, tako da svi stariji lekari bi trebalo
dovoljno da znaju i o neurologiji i o psihijatriji.
Kasnije su te specijalnosti razdvojene, tako da sada postoji i neurolog i psihijatar.
Jel moguce da od anksioznosti/panicnog poremecaja trnu ili nekako osecaju slabim ruke i noge, i to uglavnom leva strana? Nije mi se desavalo to pre nego sto sam poceo da se patim sa ovim...
Jel moguce da od anksioznosti/panicnog poremecaja trnu ili nekako osecaju slabim ruke i noge, i to uglavnom leva strana? Nije mi se desavalo to pre nego sto sam poceo da se patim sa ovim...
Cao,pozdrav svima imam 27 godina i od novembra se lecim od panicnih napada,pijem lekove idem kod psihijatra uskoro treba da se skidam sa lekova i strah me je da ce se napadi javiti,inace ne radim dosta sam u kuci i nemam volje ni za cim skoro,cula sam za udruzenje herc koji pomaze ljudima sa ovim problemima zna li neko nesto o njima?