електрика Zaslužan član Poruka 123.191 18.01.2023. u 13:05 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #401 Darth Vader: Ja ne znam ko to forsira i zašto. Ja samprotiv toga u svakom slučaju. Kliknite za proširenje... То може само са пријатељским земљама, овако не.
Darth Vader: Ja ne znam ko to forsira i zašto. Ja samprotiv toga u svakom slučaju. Kliknite za proširenje... То може само са пријатељским земљама, овако не.
T Tango Six Gost 18.01.2023. u 14:17 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #402 https://www.24sata.hr/news/okupirao-sank-nocnog-kluba-pijani-grbin-pjevao-cavoglave-351038
N Njegos88 Aktivan član Banovan Poruka 1.447 01.04.2023. u 18:55 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #403 Запис на Википедији за 'Илиџа':
Scott Isle Elita Banovan Poruka 17.625 01.04.2023. u 19:16 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #404 Војвода: Будала има свуда, не треба генерализовати. Kliknite za proširenje... Vidis da su klinci, ulicni huligani. Medjutim indikativno je za demokratiju, i razlog zasto je potpuno opravdano vojno prziti civile.
Војвода: Будала има свуда, не треба генерализовати. Kliknite za proširenje... Vidis da su klinci, ulicni huligani. Medjutim indikativno je za demokratiju, i razlog zasto je potpuno opravdano vojno prziti civile.
Војвода Iskusan Poruka 5.517 01.04.2023. u 20:03 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #405 Scott Isle: Vidis da su klinci, ulicni huligani. Medjutim indikativno je za demokratiju, i razlog zasto je potpuno opravdano vojno prziti civile. Kliknite za proširenje... О чему ти?
Scott Isle: Vidis da su klinci, ulicni huligani. Medjutim indikativno je za demokratiju, i razlog zasto je potpuno opravdano vojno prziti civile. Kliknite za proširenje... О чему ти?
Kažu "strani plaćenik" Poznat Banovan Poruka 9.626 03.04.2023. u 18:34 - Napad na srpsku decu i roditelje u Sarajevu; dečaci skandirali "Ubij Srbina" #406 Војвода: О чему ти? Kliknite za proširenje... Не узимај га за озбиљно, лик је оптерећен демократијом, а има и психичких сметњи.
Војвода: О чему ти? Kliknite za proširenje... Не узимај га за озбиљно, лик је оптерећен демократијом, а има и психичких сметњи.