Nalepse zene na svetu - po etnickim grupama

• Začetnik teme Začetnik teme bvssv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...:lol:...Neke sale su suvise ocigledne da bi bile smesne - blef definitiv(n)o nije tvoj fah, padre...Dirljive su razmere frustrirane opsesije mojom telesnoscu i identitetom koje demonstriras, a ujedno i transparenstno indikativne - u prilog prethodnoj konstataciji...:)...Budi dobro...

isprani vokabular kojim mislis da zasenjujes korisnike je samo magla,ali ti to vise ne vidis :)
mislila sam da si inteligentnija i da mozes sujetu da pobedis,ali to je jace od tebe ili ti je to "domaci zadatak" ovde.bilo kako forumski Azazele,ako ti nije dovoljna fotografija da poverujes da sam ono ja,ostavi mi u sanduce br tel i ja cu doci da ti se i prikazem.jedino me sneg,trenutno, moze omesti u tome.sta kazes na ovaj predlog forumski Azazele ili bajna plavuso?:)

Poslednja izmena:
:lol:...U pravu si, zasenjivanje mi obicno tesko polazi za tastaturom - ti si izuzetak...Tesko je odoleti zamkama ega pred takvim intenzitetom ineresovanja, trazenja paznje i potrebe za odobravanjem kakve ti ispoljavas...:)...Medjutim, interesovanja nam nisu ista, te cu ljubaznu ponudu odbiti i ovim zavrsiti inace zabavan dijalog, el padre II...;)...

:lol:...U pravu si, zasenjivanje mi obicno tesko polazi za tastaturom - ti si izuzetak...Tesko je odoleti zamkama ega pred takvim intenzitetom ineresovanja, trazenja paznje i potrebe za odobravanjem kakve ti ispoljavas...:)...Medjutim, interesovanja nam nisu ista, te cu ljubaznu ponudu odbiti i ovim zavrsiti inace zabavan dijalog, el padre II...;)...

za boldovano

http://forum.krstarica.com/showthre...im-danas-3?p=24049737&viewfull=1#post24049737

samo bolesna osoba je sklona "kradji tudjeg identiteta" z;) sto si ovde "uprilicila".bila sam sigurna da neces pristati na moj predlog,ali on stoji z;)
a ako pristanes,ponesi moje dve fotografije i uporedi ih na licu mesta.ovako sa namerom, iz nemoci,radis ono protiv cega se boris a to je STOP tra-la-la-la

z:poz:

Poslednja izmena:

Back