Nalepse zene na svetu - po etnickim grupama

• Začetnik teme Začetnik teme bvssv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni su Ruskinje lepe ali jednom mi rece drug da sve imaju veliku glavu i stvarno sad imam trip da svakoj Ruskinji prvo gledam velicinu glave
Ali stvarno umeju da budu prelepe!!!!

Meni se dopadaju Francuskinje zbog manira i stila i neke nenametljive lepote.

Zene iz zemalja sa bliskog istoka isto lepe...imaju tako neke crte lica izrazajne da sednes na dupe i manire isto.

Latinoamerikanke su isto prelepe ali kod njih fali stil. Nekako su mi sve kao curke kad progovore.

I Tajlandjanke su mi prelepe i egzoticne a opet imaju mi nesto.....sta znam

meni su Ruskinje lepe ali jednom mi rece drug da sve imaju veliku glavu i stvarno sad imam trip da svakoj Ruskinji prvo gledam velicinu glave
Ali stvarno umeju da budu prelepe!!!!

Meni se dopadaju Francuskinje zbog manira i stila i neke nenametljive lepote.

Zene iz zemalja sa bliskog istoka isto lepe...imaju tako neke crte lica izrazajne da sednes na dupe i manire isto.

Latinoamerikanke su isto prelepe ali kod njih fali stil. Nekako su mi sve kao curke kad progovore.

I Tajlandjanke su mi prelepe i egzoticne a opet imaju mi nesto.....sta znam

Makar sta.

Pa uglavnom su sve zene curke kada progovore, iako ima izuzetaka.

Koliko ti latinki poznajes a da nisu iz novela?

Za moj racun ubedljivo su najlepse mesanke:)

Inace, slazem se sa prvim kolegom na temi, Estonija, Letonija, ruska oblast oko Sankt Peterburga, Danska...ta neka germansko - ruska krv daje lepe zene, pre svega zene zenstvenog lica.

Izvini drugarice, ali ta oblast i nije germanska... čak je i veliki broj Njemaca u istočnim dijelovima Njemačke slovenskog porijekla...

Ono na šta ti misliš je vjerovatno neka ona slatkasta faca tipa Ana Kurnjikova, a to je najčešće miks slovenske i ugrofinske krvi...

ruskinje imaju okruglaste glave, specificne crte lica, na kilometar da ih prepoznas, i ako mene pitate deluju jeftino

To su ove dole oko Moskve, one su cesto niske, pune i okrugle glave...prave babuske.
Gore oko Peterburga su visoke, uskog lica, svetlih ociju i tanje kose, pa sad plave ili braon...takve su i Letonke, Estonke...sve one modelsice sto su ih vadili iz SSSR-a su ti sa severa, Sarapova style.

Makar sta.

Pa uglavnom su sve zene curke kada progovore, iako ima izuzetaka.

Koliko ti latinki poznajes a da nisu iz novela?

vise nego sto bih volela da znam:D
nijedna me nije odusevila
Neke su izuzetno lepe (mada mahom niske). Preglasne su i neotesane i pipkaju se mnogo (znam kultura ali meni se to ne svidja)

...evo primer poznata zena -
ova zena je meni bila ....uffff
Sofija Vergara....i onda kad sam joj videla intervju......

Izvini drugarice, ali ta oblast i nije germanska... čak je i veliki broj Njemaca u istočnim dijelovima Njemačke slovenskog porijekla...

Ono na šta ti misliš je vjerovatno neka ona slatkasta faca tipa Ana Kurnjikova, a to je najčešće miks slovenske i ugrofinske krvi...

...ma znam nego htedoh da kazem germanska krv zna da iznedri jako lepe cure i gore, ruska...makar za moj racun lepe...sto idem juznije ka Mediteranu manje su mi ljudi lepi.

Za moj racun ubedljivo su najlepse mesanke:)

Inace, slazem se sa prvim kolegom na temi, Estonija, Letonija, ruska oblast oko Sankt Peterburga, Danska...ta neka germansko - ruska krv daje lepe zene, pre svega zene zenstvenog lica.

И мени се оне допадају. И Украјинке, мада су и Пољакиње лепе и згодне. А од СКанди љепотиња, ту су ми најлепше, не стереотипне плавуше, него црнке.
И ова Наталија Рускињица је црнкица.
А волим и плаве.
А волим и СрБкиње.
Волим и ове Блајбијеве гузате Венезуеланке, Тринидад и Тобаго.
Францускиње, Енглескиње, амерички пластикандери су одрон, најружнији људи који ходају земљом.
Наглашавам да мени женска лепота није пресудна лол..

vise nego sto bih volela da znam:D
nijedna me nije odusevila
Neke su izuzetno lepe (mada mahom niske). Preglasne su i neotesane i pipkaju se mnogo (znam kultura ali meni se to ne svidja)

...evo primer poznata zena -
ova zena je meni bila ....uffff
Sofija Vergara....i onda kad sam joj videla intervju......

latinke su lepe, inteligentne (sad jel, koliko zene mogu da budu inteligentne:mrgreen:) i sto je najvaznije imaju PRIRODNI OSECAJ sta muskarcima godi...

Takvo im je VASPITANJE, one se tako vaspitaju od mladosti.

Od Evropljanki jedino mogu da im konkurisu Madjarice, ali one su u proseku vrlo dominantne sto muskarci bas i ne vole.

Nemoj da cenis zene preko novinarskih intervjua, ko zna ko je takav interviju porucio i platio....

Back