bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
Koje etnicke grupe imaju nalepse zene na svetu po vama?
greska u naslovu- najlepse
greska u naslovu- najlepse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast i ja ih volim...Буњевке?
Da vam deda sa velikim iskustvom kaze istinu: NAJBOLJE I NAJLEPSE ZENE NA SVETU SU LATINKE !
meni su Ruskinje lepe ali jednom mi rece drug da sve imaju veliku glavu i stvarno sad imam trip da svakoj Ruskinji prvo gledam velicinu glave
Ali stvarno umeju da budu prelepe!!!!
Meni se dopadaju Francuskinje zbog manira i stila i neke nenametljive lepote.
Zene iz zemalja sa bliskog istoka isto lepe...imaju tako neke crte lica izrazajne da sednes na dupe i manire isto.
Latinoamerikanke su isto prelepe ali kod njih fali stil. Nekako su mi sve kao curke kad progovore.
I Tajlandjanke su mi prelepe i egzoticne a opet imaju mi nesto.....sta znam
ruskinje imaju okruglaste glave, specificne crte lica, na kilometar da ih prepoznas, i ako mene pitate deluju jeftino
Za moj racun ubedljivo su najlepse mesanke
Inace, slazem se sa prvim kolegom na temi, Estonija, Letonija, ruska oblast oko Sankt Peterburga, Danska...ta neka germansko - ruska krv daje lepe zene, pre svega zene zenstvenog lica.
ruskinje imaju okruglaste glave, specificne crte lica, na kilometar da ih prepoznas, i ako mene pitate deluju jeftino
Makar sta.
Pa uglavnom su sve zene curke kada progovore, iako ima izuzetaka.
Koliko ti latinki poznajes a da nisu iz novela?
Izvini drugarice, ali ta oblast i nije germanska... čak je i veliki broj Njemaca u istočnim dijelovima Njemačke slovenskog porijekla...
Ono na šta ti misliš je vjerovatno neka ona slatkasta faca tipa Ana Kurnjikova, a to je najčešće miks slovenske i ugrofinske krvi...
ja glasam za Ukrajinke!
U vrhu su i Ruskinje, Čehinje, Slovakinje, Litvanke...
Istočna Evropa je zakon!
Za moj racun ubedljivo su najlepse mesanke
Inace, slazem se sa prvim kolegom na temi, Estonija, Letonija, ruska oblast oko Sankt Peterburga, Danska...ta neka germansko - ruska krv daje lepe zene, pre svega zene zenstvenog lica.
Ruskinja ima svih i svakakvih, bukvalno različitih rasa...
vise nego sto bih volela da znam
nijedna me nije odusevila
Neke su izuzetno lepe (mada mahom niske). Preglasne su i neotesane i pipkaju se mnogo (znam kultura ali meni se to ne svidja)
...evo primer poznata zena -
ova zena je meni bila ....uffff
Sofija Vergara....i onda kad sam joj videla intervju......