Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Ako mi dozvolite da se ovako iznenadno ukljucim u vasu zanimljivu diskusiju. Ja sam svoj glas dao za Hitlera naravno zbog rezultata te njegove invazije. Ali jedna od mnogih stvari u istoriji koja mi nikako nije jasna je: ZASTO je Hitler napao SSSR u vreme kad ga je napao? Te price da smo ga MI svojim malim i beznacajnim otporom omeli od pokoravanja SSSR-je prica za decu, ili jos gore da ga je to uradio sneg koji je poranio 2 sedmice. Pa nije ni Hitler bio toliki kreten da misli da je krenuo u napad na neko selo pa da mu nije vazno da li ce invazija uspeti iz prve, vec na najmocniju silu toga vremena. Tu je po sredi bio neki visi razlog koji laik kao ja ne moze da shvati.
Djuk, lista ti je dobra, ali ja bih jos dodao i masu Krstaskih ratova koji su bukvalno ostajali bez vojnika pre nego sto su i dolazili do ciljanog mesta..
Djuk, lista ti je dobra, ali ja bih jos dodao i masu Krstaskih ratova koji su bukvalno ostajali bez vojnika pre nego sto su i dolazili do ciljanog mesta..

(i dalje ne kapiram shto rim tolko mrzim, a nasho spise da moja familija imala status gradjana rima...)