Koliko se ja razumem u matematiku, ovde na podforumu Istorija sam jedino žensko i, spadam u starije članove. To će mi dati slobodu, moji momci i gospodo, da progovorim reč-dve o našem "ponašanju" Ovde: NEMA NIKAKVIH PODELA NA KLANOVE ! Taman sam rekla pre neki dan kako spadamo u najkulturnije i najtolerantnije na Forumu, kad me ti Vojvodo sad demantova! (A lepo mi je Stark rekao !) Zašto? Ako misliš da pripadam "klanu" Wilkolaka, Rujevita i ostalih ...mogu ti reći da mi je drago, u svakom slučaju, da budem u društvu pametnih i mladih ljudi. Ali, ti si time sam sebe izopštio iz takvog društva! Nije bitno šta ko tvrdi nego, kako se tvrdnje dokazuju! U tome je problem.Ovde se borimo rečima za svoja mišljenja! I ja sam lično, ako si čitao postove, imala sukob mišljenja sa pripadnikom "svoga klana" -Wilkolakom. Ali sam taj problem, tolerancijom i na obostrano zadovoljstvo prevazišla! I eto,doživela sam da me ti sad tretiraš kao člana njegovog klana.Znači da smo na najbolji mogući način rešili problem koji je nastao samo zbog različitog mišljenja!. Ovo što ti sad radiš je čisto srBski način: podelama, pravljenjem klanova što me, bože me oprosti, podseća na političke stranke u Srbiji. Takvim podelama upropastićemo ovaj podforum "Istorija" isto kao što su sličnim podelama Srbi zaista upropastili svoju Istoriju ! Najviše štete od takvog ponašanja imaće znanje, koje ovim putem treba da razmenjujemo a ne da saplićemo!
-Eto, i sam kažeš "biću ciničan - pitaj Wilkolaka". Nije mi jasno, čemu to.Da li sam ja od tebe bilo čim to zaslužila? Mislim, da nisam. Pitaću ga svakako za temu gde je bolji od većine nas! Ali, tebe sam pitala za ono što sam primetila da odlično poznaješ,čak ti ni Akhenaton nije stavio primedbu. Ljudi moji, pa nemojmo se ponašati kao deca! "Vrati moje krpice, neću više da se družim s tobom"!
- Nego, ostao si mi dužan odgovor za te proklete Turke, te nisu Turci nego Otomani...i ta njihova plemena već kako idu.
Kako kažu naši stari, jutro je pametnije noći.
Nadam se da ćeš do jutra shvatiti da si "Vojvoda" za te proklete turske podele na plemena a da je Wilkolak ipak, što se ovog društva tiče, "ekspert"za podele, barem što se slovenskih jezika tiče.
Ako ovako mala grupa ljudi ne može da opstane jedinstvena ovde, gde nema ama baš nikakvih ličnih materijalnih interesa, putuj Srbijo u taj strmopizd i ne brini...propašćeš sigurno!