Najveća brzina koju ste ikad postigli

Nije tema automobilizam, nego je tema "najveca brzina koju ste ikad postigli", pa u tom duhu, eto 2 maha u konkordu, el dovoljno? :D

Tema o tom koliko je ko najbrze vozio jeste vezana za automobilizam,ne treba se praviti pametan vise no sto jesi.

Covek je u uvodnom postu lepo napisao: Koja je najveca brzina kojom ste vozili? Ne kao putnik nego kao vozac u automobilu ili na motoru, svejedno

Ako si u zivotu imao toliko srece da si bio pilot Konkorda,onda svaka tebi cast.:ok:

Nije mi samo jasno da su sa svih auta, koji su ozbiljniji i koji stvarno mogu 250 km/h,skinute blokade!:hahaha:
Limitirani su svi serijski automobili a ovde na forumu-nijedan. I onda svi su ih vozili iznad onog sto moze a ja koji sam imao takav auto nisam uspeo nigde da izvucem maksimum auta jer jednostavno nemam gde tj.taman ja predjem 220 kad ispred mene situacija.Ne znam gde i kako su to clanovi ovog foruma uspeli da izvuku preko 250???:dontunderstand:

Nije mi samo jasno da su sa svih auta, koji su ozbiljniji i koji stvarno mogu 250 km/h,skinute blokade!:hahaha:
Limitirani su svi serijski automobili a ovde na forumu-nijedan. I onda svi su ih vozili iznad onog sto moze a ja koji sam imao takav auto nisam uspeo nigde da izvucem maksimum auta jer jednostavno nemam gde tj.taman ja predjem 220 kad ispred mene situacija.Ne znam gde i kako su to clanovi ovog foruma uspeli da izvuku preko 250???:dontunderstand:

Ja sam izvukao 250 na njemačkom autobahnu sa Audijem S8, više nije moglo, bila je blokada

Pa to Zike i pricam! Jedan S8 ide 250 ali kad mu se skine blokada znas koliko moze?
275 km/H!!! Provereno jer kolega koji ga je vozio u Izvrsnom veću je rekao da nije mogao vise a to je auto sa 340KS!!!
Kako onda ovi sa mnogo manje konja izvlace istu brzinu da mi je samo znati???
Ili neko malo izmislja i preteruje?
Ja sam lepo realan a ovde sad i dizeli sa 1300 kubika izvlace 190!!!
Bilo bi lepo kad bi se realno govorilo a ne kojekakve SF price o brzini!

Pa to Zike i pricam! Jedan S8 ide 250 ali kad mu se skine blokada znas koliko moze?
275 km/H!!! Provereno jer kolega koji ga je vozio u Izvrsnom veću je rekao da nije mogao vise a to je auto sa 340KS!!!

Ma gluposti... Mogu ja da kažem da sam vozio ne znam koliko, kad to nije tačno.
Mada mi je obećano da ću da isprobam jednog Bentleya kada budem išao na zapad, koliko znam on nema blokadu i po specifikacijama razvija do 330 km/h

a kad mu se skine blokada, stavi vortex turbina, nitro, remus i k&n?
hoces ja da ti kazem? 280km/h a mogao je jos !
toliko o vasem naklapanju da nema gde, da ne moze to auto od 340hp itd itd
inace to sam uradio na potezu od mihajlovca do batocine

Back